5 tekenen dat u een nieuwe website nodig hebt.

U hebt zeven seconden om een goede eerste indruk te maken op een potentiële klant. Tegenwoordig vinden die zeven seconden meestal online plaats.

Daarom is uw website misschien wel het belangrijkste bedrijfsmiddel dat u hebt. En als u niet de juiste boodschap overbrengt... wel, dan kunt u die verkoop wel vergeten!

Dus hoe weet u dat het tijd is voor verandering? Dat zult u zo te weten komen.

Lees verder om 5 tekenen te leren die erop wijzen dat u een nieuwe website nodig hebt.

Dit zijn de 5 tekenen dat u een nieuwe website nodig hebt in het kort:

1. Het bijwerken van uw website is moeilijk geworden.

Een goed CMS maakt het gemakkelijk om de inhoud van uw website toe te voegen en te bewerken. Maar als uw website al een paar jaar oud is, kan uw CMS wat onhandiger en moeilijker te gebruiken zijn.

Dat lijkt misschien niet zo'n dringende zaak, maar bedenk dit: de extra momenten die u besteedt aan het sleutelen aan uw CMS zijn momenten die u zou kunnen besteden aan de groei van uw bedrijf. In wezen is die verloren tijd verloren inkomsten.

website gemaakt voor praktijk gvr
Website: https://praktijkgvr.nl. Gemaakt door Creative Corner

2. Het ontwerp van uw website is verouderd.

Een verwaarloosde of verouderde website zendt een slechte boodschap naar uw klanten. Het zegt dat u niet genoeg om uw bedrijf geeft om mee te gaan met de huidige website trends.

Webdesign verandert voortdurend, en het duurt maar een paar maanden voor een site er verouderd uitziet. Dus als uw site eruit ziet alsof hij in Xanga gemaakt is, is het tijd om uw website een nieuw laagje digitale verf te geven en het onvergetelijk te maken.

website gemaakt voor energielabel volendam
Website: https://www.energielabelvolendam.nl. Gemaakt door Creative Corner

3. Uw website is niet mobiel-vriendelijk.

De overgrote meerderheid (48,2% procent om precies te zijn) van al het webverkeer komt nu van een mobiel apparaat. Hoewel gebruikers zowat elke website vanuit hun mobiele browser kunnen openen, wil dat nog niet zeggen dat uw site mobiel-vriendelijk is.

Om uw klanten onderweg tevreden te houden, moet u ervoor zorgen dat uw site zich aanpast aan het kleinere scherm. Afbeeldingen moeten zoveel mogelijk kwaliteit behouden en gebruikers moeten toegang kunnen krijgen tot dezelfde soorten inhoud als op uw desktop site.

4. U bent op zoek naar een rebranding.

Een nieuwe website nodig hebben betekent niet altijd dat uw huidige site zijn doel niet meer dient. Als u het imago van uw bedrijf wilt veranderen, zult u ervoor willen zorgen dat uw website die veranderingen weerspiegelt. Anders loopt u het risico dat u klanten in verwarring brengt met een verouderde boodschap en toon.

5. U hebt moeite om bezoekers te behouden.

U zult het moeilijk hebben om van bezoekers klanten te maken als u mensen niet op uw landingspagina kunt houden. U kunt een hoog bouncepercentage krijgen aan een paar problemen.

Wat is een bouncepercentage?
het bouncepercentage van een website is het percentage mensen dat op een pagina van uw website terechtkomt en vervolgens weer vertrekt. Ze klikken nergens anders op, ze gaan niet naar een andere pagina. Ze komen gewoon op een van uw webpagina's terecht, blijven daar een paar seconden en gaan dan weer weg. Kort gezegd, ze kwamen op een websitepagina, blog of bestemmingspagina terecht - checkten het snel en kwamen tot de conclusie dat het niet de juiste plaats was. pagina, of ze zijn per ongeluk op uw site terechtgekomen en uw inhoud was niet relevant.

Eerst en vooral is er de laadtijd van uw site. Mensen willen niet langer dan twee tot drie seconden wachten tot een pagina geladen is. Als u niet aan hun eisen kunt voldoen, zullen zij zonder probleem op de "terug" knop drukken.

"Bijna de helft van alle bezoekers verlaat een mobiele website als de pagina's niet binnen 3 seconden worden geladen." Bron: Google

Ook moet u de bezoekers geïnteresseerd houden. Landingspagina's moeten een duidelijk, gedetailleerd beeld geven van uw bedrijf, zijn waarden, en de diensten en producten die u aanbiedt.

Blaas uw bedrijf nieuw leven in met een nieuwe website.

Vergis u niet, wij hebben deze lijst niet gemaakt om bedrijfseigenaars een slecht gevoel te geven over hun bestaande websites. Maar het is belangrijk te begrijpen hoe cruciaal uw website is in de wereld van vandaag.

Of u nu een gedurfd nieuw statement wilt maken of gewoon uw markt wilt heroveren, het is tijd om een nieuwe website voor uw bedrijf te laten maken.

Wij helpen u graag! Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw bedrijf kunnen helpen groeien door middel van webdesign en marketing.

Meer van zulke blogs?

Bent u eigenaar van of werkt u voor een bedrijf dat zijn online aanwezigheid en zijn website drastisch wilt verbeteren? Via onze nieuwsbrief delen we waardevolle en deskundige inzichten op het gebied van webdesign en online marketing. Wij helpen u graag de leider te worden in uw branche.