6 sociale updates om 2023 een kickstart te geven!

In de huidige tijd is het cruciaal om een sterke aanwezigheid op sociale media te hebben en de laatste sociale updates te weten. Het kan uw bedrijf helpen bekendheid te krijgen, de klantenservice te verbeteren en zelfs geld te verdienen. Veel bedrijven hebben een website of webshop, maar zijn nog niet actief op de meest populaire social media sites zoals Facebook, Twitter en Instagram. Als u een van hen bent, kunt u overwegen ze aan uw prioriteitenlijst toe te voegen.

Sociale media kunnen u helpen om met uw klanten in contact te komen en erachter te komen wat mensen over uw bedrijf zeggen. U kunt sociale media ook gebruiken voor advertenties, promotionele weggeefacties en mobiele toepassingen. Het is daarom verstandig om de laatste sociale updates te weten van voorbeeld Instagram, Facebook, Youtube en of twitter zodat u deze kunt implementeren en een kickstart kunt krijgen!

 

Voordelen Van Sociale Media Voor Bedrijven:

1. Klanten aantrekken, feedback van klanten krijgen en klantloyaliteit opbouwen.

2. Vergroot uw marktbereik, inclusief internationale markten.

3. Marktonderzoek doen en marketingkosten verlagen.

4. Omzet verhogen door klantnetwerken en advertenties op te bouwen ontwikkel je merk.

5. Ideeën uitwisselen om de manier waarop u zaken doet te verbeteren.

6. Rekruteer bekwaam personeel, bijvoorbeeld via banennetwerksites zoals LinkedIn.

7. Verhoog het verkeer naar uw website en verbeter de positie in de zoekmachines.

8. Houd je concurrenten in de gaten.

Als u aanwezig bent op Social Media, is het belangrijk om de laatste trends te kennen, zodat u deze kunt implementeren en een kickstart kunt krijgen!

In deze blog leest u 6 sociale updates om je een kickstart te geven in 2022.

Instagram Carrousels

1. Instagram Carrousels zien de hoogste betrokkenheid

De eerste sociale updates van 2022 is Instagram carrousels. Instagram carrousels genereren hogere betrokkenheid, met uitzondering van accounts met 10-100k volgers, waar videoposts de betere optie zijn. Als u gebruik maakt van Instagram is het verstandig om deze sociale update toe te passen.

 

2. LinkedIn lanceert live Audio en Video Evenementen

Met meer dan 800 miljoen gebruikers die LinkedIn gebruiken om hun professionele profielen op te bouwen, neemt het bedrijf de volgende stappen om hen te verleiden meer tijd op het netwerk door te brengen. Het bedrijf lanceert een nieuw evenementenplatform waarmee het interactieve, virtuele live-evenementen kan weergeven, hosten en adverteren. Het begint met een product met alleen audio, dat deze maand in bèta wordt uitgebracht, gevolgd door een videoversie in het voorjaar, met een eerste focus op makers die LinkedIn gebruiken als organisatoren en hosts.

Hosts kunnen uitzendingen opnemen, chatten met andere hosts en live discussies met aanwezigen leiden.

Bron: Facebook

3. Facebook heeft nieuw video tool toegevoegd in Creator Studio

Facebook zegt dat ze werken aan geavanceerdere bewerkingstools voor Reels, waaronder een eenvoudigere methode om een Reel te maken met meerdere clips en de mogelijkheid om je Reel als concept op te slaan terwijl je hem aan het bewerken bent. Op Facebook overweegt het netwerk ook om de tijdslimiet van Reels te verhogen van 30 seconden naar een minuut, terwijl alleen Instagram nu Reels van één minuut ondersteunt.

Ook is er een nieuwe tool. De tool knipt automatisch een clip van 20 seconden uit een in-feed video om te delen op Facebook of Instagram Stories.

4. YouTube heeft de Studio app bijgewerkt met geavanceerde analyses

Creators kunnen aanvullende prestatiestatistieken voor hun video’s en video’s van andere creators over vergelijkbare onderwerpen bekijken om te vergelijken.


Bron: 9ToMac

5. Instagram krijgt mogelijk aanpasbaar profielraster

Een van de laatste sociale updates van 2022 is nadat de baas van Instagram aankondigde dat de app drie nieuwe feeds voor gebruikers test, zullen sociale netwerken gebruikers helpen om de ultieme persoonlijke esthetische feed te maken. Mogelijk krijgt u nog een belangrijke functie met de mogelijkheid om te bewerken.

Volgens leaker en reverse engineer Alessandro Palazzi werkt Instagram aan de mogelijkheid om het profielraster te bewerken, zodat gebruikers hun berichten in willekeurige volgorde kunnen sorteren. In plaats van foto’s te verwijderen die niet overeenkomen met de schoonheid van uw feed, kunt u de foto’s eenvoudig opnieuw rangschikken in plaats van het bericht te verwijderen of te archiveren.

Deze nieuwe functie kan vooral handig zijn voor merken, zakelijke accounts en individuele bloggers. Zoals Paluzzi laat zien, is deze functie beschikbaar in de sectie genaamd “Profielinformatie”. Als je Raster bewerken selecteert, geeft Instagram een feed weer die de informatie over slepen en neerzetten bevat.

Hiermee hoef je alleen maar te kiezen waar je elke foto of video wilt plaatsen voor een duidelijker beeld van je profielfeed.

Je zou je berichten kunnen slepen en neerzetten om hun volgorde te wijzigen en hoe ze in je raster verschijnen.
6. Je kunt nu herhalingen van Twitter Spaces bekijken

De laatste sociale updates in deze blog is: Hosts kunnen ook zien hoeveel gebruikers hebben deelgenomen aan een opgenomen uitzending, ook het aantal herhalingen van de sessie.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *