fbpx
Skip to content Skip to footer

portfolio website laten maken
portfolio website . .

WEBONTWERP & ONTWIKKELING VOOR Bureaus & Adviesbureaus

Wij creëren portfoliosites voor bureaus die willen opvallen en helder willen communiceren.

VERTROUWD DOOR

str13
young monkey logo
labbis logo

WEBONTWERP & ONTWIKKELING VOOR Bureaus & Adviesbureaus

Wij creëren portfoliosites voor bureaus die willen opvallen en helder willen communiceren.

VERTROUWD DOOR

str13
young monkey logo
labbis website

Duidelijke, beknopte taal, zodat potentiële klanten begrijpen waar u het beste in bent.

Wat je hebt bereikt en wat je doet is waardevol. Wij helpen u dat op een effectieve manier over te brengen aan potentiële klanten.

attention icon

Stem & Toon

Tijdens de kick-offs van onze projecten helpen we je door middel van workshops de voice & tone van je merk aan te scherpen.

writting icon

Copywriting

Wij kunnen uw bedrijf helpen door effectieve marketingteksten te schrijven voor alle belangrijke bestemmingspagina's die u wenst.

ecommerce statieken

Gebouwd om te voldoen aan de eisen van uw groeiend bedrijf.

Uw bedrijf groeit snel en uw branche verandert voortdurend. Onze aangepaste thema's zijn gebouwd om mee te groeien met de eisen van uw bedrijf.

creative icon

Toekomstplanning

Wij hebben in 2 jaar met meer dan 50 bedrijven gewerkt. We gebruiken die ervaring om u te helpen toekomstige behoeften te voorspellen en op te nemen in het bouwen van de site.

laptop icon

In hoge mate aanpasbare thema's

Onze aangepaste thema's voor Shopify en WordPress maximaliseren uw vermogen om uw website in de loop van de tijd te bewerken, bij te werken en uit te breiden.

ecommerce statieken
labbis desktop en telefoon website

Een ontwerp dat u onderscheidt in een concurrerende markt.

Uw website moet meer zijn dan alleen aan de oppervlakte geweldig. Onze gebruikersgerichte ontwerp aanpak zorgt ervoor dat elk contactpunt van een website goed doordacht is.

layers icon

Stijlgidsen

Wij creëren visuele stijlgidsen die van boven naar beneden zorgen voor consistentie in het ontwerp.

press icon

Interactie-ontwerp

Wij richten ons op micro-interacties op uw hele site om de klantervaring te verbeteren.

Ik ben blij dat we Creative Corner hebben gevonden om onze website opnieuw te laten ontwerpen! Ze hebben fantastisch werk voor ons geleverd. We hebben in de loop der jaren verschillende mensen aangenomen en de meesten gaven een gemiddelde site. Creative Corner gaf ons een schone en goed ontworpen site. Ze worden echt betrokken bij de klant in het creatieve proces en proberen te leveren wat de klant wil.

Labbis

Creative Corner heeft een uitstekend en getalenteerd team. Ze boden uitstekende professionele service en overtroffen onze verwachtingen. Ze ontwierpen briljante, dynamische websites tegen een betaalbare prijs en voltooiden het project van begin tot eind zeer snel. Ik wil Creative Corner bedanken voor hun hulp en professionaliteit gedurende het hele project.

Calamero

Mijn ervaring met Creative Corner was 100% positief! Creative Corner had een nauwkeurige tijdlijn, bleef binnen ons budget en gaf antwoord op alles wat gevraagd en vereist was voor onze nieuwe site. Ik zou Creative Corner absoluut aanbevelen aan vrienden en bedrijven die op zoek zijn naar een webdesign bureau.

Ontimehousing

Het getalenteerde team van Creative Corner kon ons creatieve concept absorberen en onze ideeën omzetten in een digitale realiteit. Van het ontwerpen van illustratieve middelen tot het bouwen van de website. We raden Creative Corner ten zeerste aan en kijken ernaar uit om in de toekomst weer samen te werken.

Logistieksnel

Wij gingen met Creative Corner werken aan meerdere projecten en zo’n hechte samenwerking met hen leidde altijd tot fantastische resultaten. Het is fijn om met een bureau te werken dat niet aanvoelt als een bureau. We waren allemaal één team dat van begin tot eind samenwerkte aan een product.

Xidig Academy

Zeer tevreden over Creative Corner. Geweldig bedrijf om je nieuwe website in de lucht te krijgen.

Sterschilder

de mensen bij Creative Corner waren deskundig, creatief en persoonlijk.

Jonna Fraser

Geweldige service en kwaliteit! Daarnaast is het ook betaalbaar dus voor iedereen aan te bevelen

Hafsaty

Zeer goede service. Wij zijn er blij mee en daardoor een aanrader voor anderen., Prima Team!

Xidig Organisation

Creative Corner is professioneel en betrouwbaar. Uitstekende service en support!

Jeem