fbpx
Skip to content Skip to footer

partner worden met creative corner
partner worden met creative corner . .

Partner met
Creative Corner.

Wij werken actief samen met mediabureaus, digitale marketingbedrijven, contentstudio's en softwarebedrijven om eersteklas digitale strategie, UI/UX en full-stack ontwikkeling voor hun klanten te leveren.

Partner met
Creative Corner.

Wij werken actief samen met mediabureaus, digitale marketingbedrijven, contentstudio's en softwarebedrijven om eersteklas digitale strategie, UI/UX en full-stack ontwikkeling voor hun klanten te leveren.

VERTROUWD DOOR

siteground logo
hubspot logo
wordpress logo
str13

VERTROUWD DOOR

siteground logo
str13

Waarom zou u een strategisch
partnerschap met ons aangaan?

Wij zijn bewezen.

Wij leveren al meer dan 2 jaar zeer erkend werk. Als je het de eerste keer goed wilt doen, zijn wij het team om het voor elkaar te krijgen.

Geen ego's.

Wij zijn hier om een teamspeler te zijn en uw klanten te helpen waar we kunnen. Wij staan open voor zowel verwijzingsovereenkomsten als white label-services.

Wij reageren snel.

Wij beperken het aantal klanten dat we elk jaar aannemen om ervoor te zorgen dat iedereen een uitstekende klantervaring heeft. Verwacht reacties in uren, niet in dagen.

Commissies.

Als onze partners werk naar ons doorverwijzen, krijgen ze een commissiecheque. Wie houdt er niet van passief inkomen?

Een volledige lijst van ons serviceaanbod vindt u hier.

Samengevat richt ons bureau zich op:

  • Digitale Strategie
  • Site-architectuur
  • UI/UX-ontwerp
  • Full-stack ontwikkeling
  • Aangepaste thema-ontwikkeling
  • On-site/technische SEO
  • Contentcreatie (schrijven, illustraties, iconen etc.)

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van digitale ervaringen op WordPress en Shopify.

Wanneer bureaus ervoor kiezen om ons een white label te geven, is communicatie de grootste hindernis die moet worden overwonnen.

Wat wij voorstellen is het creëren van een alternatieve e-mail voor de projectmanager die aan uw account is toegewezen, zodat deze een naadloze communicatie met uw klant kan onderhouden.

Projectresultaten en -organisatie zouden worden onderhouden met behulp van onze favoriete PM-opstelling (Asana) en er zou een groep Slack-kanaal worden gevormd om kleinere samenwerking tussen onze teams aan te kunnen.

Ons projecten beginnen vanaf €1.000

Commissies worden alleen verdeeld voor verwijzingswerk. Als u ervoor kiest om ons bureau te white labelen, heeft u geen recht op commissie. Commissies worden ook alleen toegekend als we de naar ons doorverwezen bedrijf winnen.

Exacte commissies worden per partnerschap onderhandeld, daarna worden de commissies vastgezet voor de levensduur van het partnerschap.

Commissies variëren doorgaans van 5-25%.

Partnerschap aanvraag.

Vul het formulier aan uw rechterkant in om uw aanvraag te starten. Houd er rekening mee dat we niet alle aanvragen die via dit formulier zijn ingediend, kunnen accepteren of beantwoorden.

partner