fbpx

Hoe vind je een webdesigner die het best bij je past?

Als webdesigners geven wij het toe dat het niet altijd simpel is om ‘de perfecte match’ te vinden. Elke webdesigner heeft zijn eigen stijl die jij gerust mag afkeuren. De ene werkt met enorm veel kleuren terwijl je bij de ander nauwelijks kleur ziet. De ene vraagt al snel een hoge prijs voor een website terwijl de andere je voor dezelfde prijs beter werk kan leveren. 
Maar hoe vind je dan dé juiste webdesigner? 

 

Check de Stijlen

Als designer zijnde geef ik toe dat het niet altijd simpel is om ‘de perfecte match’ te vinden. Elke designer heeft zijn eigen stijl die jij gerust mag afkeuren. De ene werkt met enorm veel kleuren terwijl je bij de ander nauwelijks kleur ziet. De ene vraagt al snel een hoge prijs voor een website terwijl de andere je voor dezelfde prijs beter werk kan leveren. 
Maar hoe vind je dan dé juiste designer? 

Check de website

Bij het bekijken van de website moeten de stijl en de werkwijze terugkomen. Hierdoor kom je meteen te weten of de webdesigner een merk kan doortrekken op verschillende platformen.

Check de reviews

Reviews zeggen niet alleen veel over webdesigners, maar over alle ondernemers in het algemeen. Het geeft je een goed beeld van de omgang met de klanten.

Check de portfolio

Bij het bekijken van de portfolio weet je meteen hoe de afgewerkte websites eruit zien én hoe jouw onvergetelijke website eruit zou kunnen zien.