creative corner logo zwart

Instagram is geen vervanging van je website!

Waarom? Ik kan tal van redenen opnoemen! Een eerste reden is dat je Instagram-account niet jouw bezit is. En dat zal ook nooit gebeuren. Als Instagram er plots mee stopt, dan zijn zijn jouw posts, volgers en content ook verdwenen. Al dat harde werk, allemaal in één klap weg.

Kijk naar de veranderingen die afgelopen jaren zijn toegebracht. Elke keer wordt er iets nieuws geïntroduceerd. Eerst waren verhalen het belangrijkste om je bereik te vergroten en nu blijkt dat reels het toch beter doen. Hoe vaak moeten wij ons nog aanpassen aan het algoritme om ons bereik te vergroten?

Als je aanwezig bent op Social Media, is het belangrijk om de laatste trends te kennen, zodat je deze kunt implementeren en een kickstart kunt krijgen!

Klik hier om de laatste Sociale Updates van 2022 te lezen

Ik vergelijk een website met een boom. De boom zelf is jouw website, de wortels zijn de wegen er naar toe. En social media is natuurlijk 1 van de belangrijkste wortels, samen met SEO, marketing, mond-tot-mond reclame… Noem maar op! Maar de online kern van jouw bedrijf? Dat blijft toch echt wel je website.

Je website is dé kern waar bezoekers worden omgezet in klanten: hier vinden ze alles wat ze zoeken, melden ze zich aan voor een nieuwsbrief en worden ze uiteindelijk aangezet om gebruik te maken van jouw assortiment van producten en/of diensten. You don’t need more!

Klaar om te beginnen aan jouw rit naar succes online? Laat een onvergetelijke website maken door ons, wij kunnen je ook helpen met: webshop laten maken, Lokale SEO en SEO

Meer van zulke blogs?

Bent u eigenaar van of werkt u voor een bedrijf dat zijn online aanwezigheid en zijn website drastisch wilt verbeteren? Via onze nieuwsbrief delen we waardevolle en deskundige inzichten op het gebied van webdesign en online marketing. Wij helpen u graag de leider te worden in uw branche.