Skip to content Skip to footer

Hoe kunnen onze prijzen zo laag zijn?

Hoe kunnen onze prijzen zo laag zijn?

U vraagt ​​zich waarschijnlijk af hoe het komt dat de prijzen van onze diensten zo laag zijn met dezelfde of betere kwaliteit dan onze concurrenten! Hier is hoe we het doen, nou ja, zonder al te veel informatie te geven aan onze concurrenten!

Ten eerste zijn we geobsedeerd door efficiënt te zijn. We zorgen ervoor dat elke medewerker hard werkt, maar toch een eerlijk deel van de werklast krijgt. Niemand is ooit overbelast, dus iedereen is blij en ze presteren altijd op topniveau.

Ook, in tegenstelling tot anderen die in overvloed adverteren, adverteren we alleen waar we zeker zijn dat we het meeste uit onze promoties zullen halen. Terwijl sommige bedrijven u laten betalen voor hun advertenties.

We evalueren ook continu al onze prijzen en systemen om de 30 dagen, om ervoor te zorgen dat als iets kan worden voorkomen door € 100 uit te geven, het uiteindelijk niet € 1.000 kost. Oh, al die mooie bureaus, luxe stoelen, designer dit en dat kost duizenden euro’s, dus die zou je in ons bedrijf niet vinden. Dus als u op zoek bent naar dat soort stoelen of bureaus, kunt u er in veel van die bedrijven nog een paar vinden met het bordje ‘Out of Business’ op hun deuren.

Ten tweede weten we dat we niet iedereen tevreden kunnen stellen, dus waarom zou je er omheen draaien? We gaan je de wereld niet beloven, want dat kunnen we gewoon niet. Dat gezegd hebbende, we komen ter zake met degenen die zaken met ons doen. Het bespaart tijd, geld en ons gezond verstand. Hé, we vinden het wiel hier niet uit … we zorgen er gewoon voor dat u het beste dienst, de beste prijzen en de best mogelijke services krijgt. Als je klant bij ons wordt, word je een deel van onze familie. We zijn niet bezig met het beruchte lokaas en veranderen de onethische praktijken van sommige bedrijven die er zijn, die u een belachelijk lage prijs (of zelfs “gratis”) aanrekenen voor een dienst om u te vangen en er dan een nachtmerrie van te maken voor u vertrekt als je er niet blij mee bent. Simpel gezegd, als jij blij bent, zijn wij blij!

Ten slotte hebben we veel strategische partnerschappen gesloten met gelijkgestemde bedrijven waarvan de waarden en ethiek standvastig zijn. Dit betekent dat we enorme besparingen kunnen doorgeven aan u, onze klanten.

Dus, in een notendop, hoewel we wat klein zijn in vergelijking met sommige van de giganten in onze branche, zijn we vanaf de eerste dag altijd winstgevend geweest en tot nu toe heeft het meer dan twee jaar met succes gewerkt. We kijken uit naar nog vele winstgevende jaren, dus u kunt er zeker van zijn dat we er zullen zijn.

We stellen het zeer op prijs u van dienst te zijn.

Bekijk onze beoordelingen

Klaar om te groeien met uw bedrijf?

Klik op de knop hieronder voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij verheugen ons erop om meer te weten te komen over u, uw bedrijf, en hoe wij u kunnen helpen nog meer succes te behalen.

Creative Corner © 2023.  Alle rechten voorbehouden.