Skip to content Skip to footer

Laat uw bedrijf groeien met Lokale SEO.

Met lokale SEO helpt u mensen in uw omgeving uw bedrijf online te vinden. Als uw bedrijf bij een lokale doelgroep zichtbaar is, groeit het aantal bezoekers van uw website en daarmee ook uw klantenbestand. Wij helpen u hier graag mee.

lokale seo
trustoo score creative corner

Klanten geven ons een 9,6 op Trustoo.

Geregistreerd webdesign bureau creative corner

Geregistreerd Webdesign Bureau

google beoordelingen creative corner
trustoo score creative corner

Klanten geven ons een 9,6 op Trustoo

Geregistreerd webdesign bureau creative corner

Geregistreerd
Webdesign Bureau

google beoordelingen creative corner

Wat is Lokale SEO?

Meer lokale bezoekers.

Met lokale SEO zorgt u ervoor dat uw website of bedrijf zichtbaar is voor uw doelgroep in een specifieke plaats of regio. Bevindt uw klantenbestand of doelgroep zich vooral bij u in de buurt? Lokale SEO is in dat geval de beste manier om uw bedrijf te laten groeien.

Lokale SEO wordt steeds meer toonaangevend. Bijna de helft van de zoekopdrachten bevat een locatie. Geïnteresseerden in webdesign zoeken bijvoorbeeld op ‘Webdesign Haarlem’.

Daarbovenop houdt Google uw locatie ook in de gaten. Als u in Haarlem bent en op ‘Webdesign’ zoekt, krijgt u niet dezelfde hits te zien als wanneer u dezelfde zoekopdracht uitvoert in een andere stad.

Lokale SEO is voor elke onderneming interessant.

Voor start-ups en kleine ondernemingen kan de concurrentie met grotere bedrijven onmogelijk voelen. Lokale diensten zijn voor hen essentieel. Met lokale SEO optimalisatie kunnen zij hun doelgroep op een of meerdere specifieke locaties bereiken.

Bedrijven met een klantenbestand dat zich niet op een specifieke locatie bevindt, kan lokale SEO strategisch inzetten om zichtbaarheid te vergroten op locaties waar dat voor hen van belang is.

Lokale SEO in 2022.

Lokale SEO is essentieel is voor klantenbinding in 2022

  • 50% van de consumenten bezoekt de winkel die ze online hebben bezocht binnen een dag (bron: Google);
  • 18% van de lokale zoekopdrachten leidt tot een aankoop (bron: Google);
  • 46% van de zoekopdrachten is lokaal gericht
    (bron: BrightLocal);

We weten ook dat potentiële klanten afhaken als kleine details zoals contactgegevens niet vindbaar zijn of niet werken.

Volgens BrightLocal:

  • 80% van de bezoekers verliest vertrouwen in een organisatie met verkeerde of onduidelijke contactgegevens.
  • 70% van de bezoekers haakt af bij een organisatie met onjuiste contactgegevens.

Resultaten Lokale SEO

Creative Corner staat voor bijna alle zoektermen die gerelateerd zijn aan webdesign op nummer #1 in Haarlem.

lokale seo positie google

Lokale SEO | Nummer 1 voor het zoekwoord
"Website laten maken haarlem"

lokale seo positie google

Lokale SEO | Nummer 1 voor het zoekwoord
"Website laten maken"

Lokale SEO | Nummer 1 voor het zoekwoord
"Webdesign"

https://www.ccorner.nl/wp-content/uploads/2022/01/Geregistreerd-Webdesign-Bureau.png

Lokale SEO | Nummer 2 voor het zoekwoord
"Geregistreerd Webdesign Bureau"

lokale seo positie google

Lokale SEO + SEO | Nummer 1 voor het zoekwoord
"onvergetelijke website laten maken"

Verschil tussen Lokale SEO en SEO.

Standaard zoekmachineoptimalisatie laat bovenaan de pagina betaalde advertenties zien. Daaronder volgen de organische zoekresultaten. Met lokale zoekopdrachten zien uw zoekresultaten er anders uit. Bovenaan de pagina verschijnen drie lokale vermeldingen van Google Mijn Bedrijf en daaronder staan de organische zoekresultaten. De zoekresultaten hebben dus een andere structuur en u krijgt een Google Mijn Bedrijfsvermelding te zien.

Twijfelt u nog over het investeren in lokale SEO Optimalisatie?
Dit zijn de voordelen van lokale SEO Optimalisatie:

✓ Sterker bereik van de lokale gemeenschap

✓ Verhoogde verkoopopbrengst

✓ Geoptimaliseerde Google Mijn Bedrijfsvermelding

✓ Herhaal zaken van trouwe klanten

✓ Hoogwaardige citaten van lokale bedrijven

✓ Meer voetverkeer

✓ Lokale digitale marketingcampagnes via meerdere kanalen

✓ Hogere lokale SEO ranking

✓ Verbeterde zichtbaarheid van Google Maps

✓ Meer gericht websiteverkeer

✓ Lagere advertentiekosten

✓ Meer telefoontjes en sitevragen van potentiële klanten

✓ Verhoogde betrouwbaarheid en marktautoriteit

✓ Geloofwaardige online reputatie

Wat is Google Mijn Bedrijf? en waarom is het belangrijke onderdeel van lokale SEO?

Google Mijn Bedrijf is een gratis marketingtool waarmee bedrijven kunnen beheren hoe hun bedrijfsinformatie op Google-zoekmachine en Google Maps wordt gepresenteerd. Uw pagina op Google Mijn Bedrijf bevat waardevolle gegevens over uw bedrijf. Zo kan informatie over het NAP van uw bedrijf (afkorting voor Name, Address en Phone Number), de openingstijden, een link naar uw website en klantenreviews potentiële klanten helpen met hun zoekopdracht.

De optimalisatie van uw pagina op Google Mijn Bedrijf is essentieel voor marketing met lokale SEO Optimalisatie. Uw pagina wordt meegenomen in de rangschikking van lokale SEO en kan doorslaggevend zijn voor uw zichtbaarheid en succes. Als u uw Google Mijn Bedrijf vermelding claimt, verifiëren zoekmachines het bestaan en de authenticiteit van uw bedrijf. Daarnaast zijn er extra mogelijkheden waarmee wij u kunnen helpen met Lokale SEO optimalisatie. Wij staan voor bijna alle zoektermen die gerelateerd zijn aan webdesign op nummer #1 in Haarlem dus wij weten hoe het op de juiste manier moet.

Google mijn bedrijf Lokale SEO voordelen:

✓ Bouw naamsbekendheid op

✓ Zorg voor nauwkeurige bedrijfsinformatie

✓ Stimuleer u klantbetrokkenheid

✓ Verhoog uw online geloofwaardigheid

✓ Profiteer van potentiële inkomsten

✓ Win het vertrouwen van de klant

✓ Vergroot uw kansen om in de

✓ Google Local 3-pakket

✓ Genereer gekwalificeerde leads en verkeer

✓ Krijg gerichte blootstelling

✓ Plaats belangrijk nieuws en updates

✓ Beheer uw reputatie

Lokale SEO prijs

Geen twee lokale bedrijven zijn hetzelfde En hun lokale SEO-behoeften zullen ook niet hetzelfde zijn. Daarom hebben we verschillende lokale SEO pakketen.

Lokale SEO Standaard

We beginnen allemaal ergens. Als u een klein bedrijf bent dat net is begonnen, is dit het perfecte plan. Onze lokale SEO-experts helpen u graag op weg!

Lokale SEO Premium

Wilt u tot vier keer de lokale SEO-optimalisatie en blootstelling aan lokale vermeldingen? Stap over naar dit serviceniveau! We kunnen uw bedrijfsverbetering accommoderen en uw bedrijf bovenaan plaatsen!​

Wat maakt ons anders
dan elk ander digitaal bureau?

Wij zijn gespecialiseerd.

Wij zijn geen generalisten, we bieden u alleen datgene aan waar we goed in zijn.

Wij focussen op resultaten.

Wij geven om de impact die ons werk heeft op uw bedrijf, niet om hoe het eruitziet in onze portfolio.

Wij reageren snel.

Wij beperken het aantal klanten dat we elk jaar aannemen om ervoor te zorgen dat een ieder een uitstekende klantervaring kan beleven.

Wij gaan een stap verder.

Wij beschouwen onze verbintenissen als relaties, niet als overeenkomsten.

Zijn we een match?

We willen graag met u samenwerken, maar we begrijpen dat u wellicht nog enkele vragen heeft. Deze korte Q&A behandelt veel van de basisprincipes. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Een typische hoeveelheid tijd die u kunt verwachten voor Lokale SEO om positieve rankingbewegingen te zien, is ergens tussen de 1-3 maanden. Bovendien kunt u in een geschatte 6-8 maanden (8-12 maanden voor een concurrerende markt) op de eerste pagina worden gerangschikt. Ons interne team van SEO-experts beoordeelt uw project tijdens de zoekwoord- en websiteanalysefase om een redelijke verwachting te bepalen.

Lokale SEO kunnen tussen de € 100-5000 per maand kosten. De reden voor een dergelijk bereik is dat alle bedrijven verschillende optimalisaties nodig hebben. Het niveau van on-page SEO, contentoptimalisatie en Google Mijn Bedrijf-optimalisatieservices zal bijvoorbeeld van invloed zijn op hoeveel tijd, onderzoek en Lokale SEO per bedrijf nodig zijn. Het is altijd het beste om eerst contact met ons op te nemen

Ik wil Creative Corner bedanken voor het maken van mijn website. Mijn website doet het super. Ook bedankt voor het optimaliseren van ons Google mijn bedrijf account. Jullie hebben geweldig werk geleverd, want ik wist helemaal niet meer wat ik moest doen. Ik zou iedereen die een website nodig heeft aanraden om niet verder te zoeken. De mensen van Creative corner zijn zeer goed geïnformeerd, ze kennen het antwoord van elke vraag die ik had. Nogmaals bedankt!

Amber

Creative Corner heeft voor ons bedrijf een geweldige site gemaakt! Met de goede vragen kregen ze onze marketing aanpak scherp. Ze hebben heel veel kennis van hoe een site het beste werkt, en hoe deze straks goed gevonden kan worden. De communicatie is heel sterk. De logo’s zijn heel mooi geworden simpel, krachtig en creatief. Heel erg bedankt !

Charlotte van der Vorm

Ster Import

Eerlijk gezegd schrijf ik zelden een recensie met mijn mening of ervaring, maar nu heb ik de intentie om mensen te helpen die succesvol willen zijn in de online business, eerst moet je weten wat je wilt, ten tweede hoe wil je dat het project er uit ziet en welk effect je in de markt wilt bereiken, en ten derde tijd en geld besparen en Creative Corner inhuren.

Marcel van Steenbergen

Sortlist

We hebben onze website twee keer vernieuwd in een periode van 12 maanden. Er was geen vergelijking tussen het eerste bedrijf en Creatieve Corner. Professioneel, creatief, aandacht voor detail, uitstekende communicatie.

Merel Menders

Trustoo

Dit proces was een absoluut genoegen. Iedereen was uiterst behulpzaam. Ik ben zo trots op wat we hebben kunnen creëren. Bedankt allemaal voor jullie harde werk en geduld.

Thijs

Trustoo

Fijne samenwerking, wordt goed meegedacht om tot een goed resultaat te komen. Zeer tevreden over de nieuwe website.

Bas

Trustoo

Uitstekend, werken met Creative Corner was geweldig. Dankzij hun kennis en vastberadenheid ziet onze website er geweldig uit en functioneert hij ook echt goed. Ik raad iedereen die op zoek is naar een aangepaste website aan om hen te bellen en met hen te praten, zij zullen u in de goede richting leiden.

Iris

Trustoo

Creative corner luisterde naar alles wat we nodig hadden en wilden in een nieuwe website, en leverde het vervolgens af. Bij elke stap werd er naar ons geluisterd. We kunnen niet gelukkiger zijn met onze nieuwe website.

Sara

Trustoo

Creative corner heeft ons geholpen met een website voor onze bedrijf.

Creative Corner luisterde goed naar onze ideeën en zei hebben uiteindelijk onze ideeën omgezet in een ontwerp, klantgerichtheid.

Klaas

Sortlist

Met hulp van Creative Corner konden we de functionaliteit van onze website drastisch vergroten en tegelijkertijd onze kosten verlagen. Onze website is veel gebruiksvriendelijker, heeft veel meer functies dan voorheen en is ongelooflijk eenvoudig te onderhouden. We kunnen niet blijer zijn met onze nieuwe website! Iedereen binnen Creatieve corner bedankt!

Medy

Trustoo

Geweldig werk!!! kon niet blijer zijn!!! Vroeg het werk op maandag alles was klaar op donderdag! Beste prijs.

Daan

Google

Creative Corner heeft voor Energielabel Volendam een functionele website gebouwd. Naast fraai designwerk is het de medewerker van Creative Corner ook gelukt de vindbaarheid van ons bedrijf te verbeteren. Fijn contact en snelle reacties op e-mails. Daarnaast is het totale proces ook nog eens relatief snel verlopen. Zeker een aanrader. Met vriendelijke groet, Het team van Energielabel Volendam

Energielabel Volendam

Google

Snel contact, flexibel met afspreken, klant gericht, deskundig, stemt goed af en prima resultaat! 

Gerald van Rijsewijk

Praktijk GvR

Ik ben blij dat we Creative Corner hebben gevonden om onze website opnieuw te laten ontwerpen! Ze hebben fantastisch werk voor ons geleverd. We hebben in de loop der jaren verschillende mensen aangenomen en de meesten gaven een gemiddelde site. Creative Corner gaf ons een schone en goed ontworpen site. Ze worden echt betrokken bij de klant in het creatieve proces en proberen te leveren wat de klant wil.

Labbis

Google

Creative Corner heeft een uitstekend en getalenteerd team. Ze boden uitstekende professionele service en overtroffen onze verwachtingen. Ze ontwierpen briljante, dynamische websites tegen een betaalbare prijs en voltooiden het project van begin tot eind zeer snel. Ik wil Creative Corner bedanken voor hun hulp en professionaliteit gedurende het hele project.

Calamero

Google

Mijn ervaring met Creative Corner was 100% positief! Creative Corner had een nauwkeurige tijdlijn, bleef binnen ons budget en gaf antwoord op alles wat gevraagd en vereist was voor onze nieuwe site. Ik zou Creative Corner absoluut aanbevelen aan vrienden en bedrijven die op zoek zijn naar een webdesign bureau.

Ontimehousing

Het getalenteerde team van Creative Corner kon ons creatieve concept absorberen en onze ideeën omzetten in een digitale realiteit. Van het ontwerpen van illustratieve middelen tot het bouwen van de website. We raden Creative Corner ten zeerste aan en kijken ernaar uit om in de toekomst weer samen te werken.

Logistieksnel

Wij gingen met Creative Corner werken aan meerdere projecten en zo’n hechte samenwerking met hen leidde altijd tot fantastische resultaten. Het is fijn om met een bureau te werken dat niet aanvoelt als een bureau. We waren allemaal één team dat van begin tot eind samenwerkte aan een product.

Xidig Academy

Google

Zeer tevreden over Creative Corner. Geweldig bedrijf om je nieuwe website in de lucht te krijgen.

Sterschilder

Google

De mensen bij Creative Corner waren deskundig, creatief en persoonlijk.

Jonna Fraser

Geweldige service en kwaliteit! Daarnaast is het ook betaalbaar dus voor iedereen aan te bevelen

Hafsaty

Google

Zeer goede service. Wij zijn er blij mee en daardoor een aanrader voor anderen., Prima Team!

Xidig Organisation

Google

Creative Corner is professioneel en betrouwbaar. Uitstekende service en support!

Jeem

Google

Klaar om te groeien met uw bedrijf?

Klik op de knop hieronder voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij verheugen ons erop om meer te weten te komen over u, uw bedrijf, en hoe wij u kunnen helpen nog meer succes te behalen.

Creative Corner © 2023.  Alle rechten voorbehouden.