Skip to content Skip to footer

Maatwerk website laten maken

Bij Creative Corner kunt u een onvergetelijke website op maat laten maken met een persoonlijke benadering. Ons kerndoel is het bouwen van mooie, unieke, gebruiksvriendelijke website op maat.

Geen verplichtingen & 100% gratis

Website op maat laten maken voor uw bedrijf?

Eenvoudig beheer en
flexibele indeling

Denkt u erover na om voor het eerst een website voor uw bedrijf te laten bouwen? Of presteert uw bestaande website slechter dan verwacht en is de website dringend aan een opfrisbeurt toe? Bij Creative Corner kunt u een moderne website op maat laten maken die hoog scoort in Google en toegankelijk is op alle apparaten.

Een goed presterende website is als het hebben van een 24/7 verkoper. Deze verkoper werkt voor u terwijl u slaapt, klanten bedient, tijd doorbrengt met familie of werkt in het bedrijf - elk uur en elke seconde van de dag kan uw website uw bedrijf laten groeien. Als het geoptimaliseerd is, werkt het als een goed getrainde verkoper -- leads aantrekken, potentiële klanten uitnodigen om uw producten te zien, met ze praten, afspraken maken en de verkoop afsluiten.

Wat u krijgt als u een maatwerk website laat maken door ons

Een doordacht ontwerp op maat

Zeer gemakkelijk aan te passen

Zoekmachine-vriendelijke website

Uitgebreide statistieken

En nog veel meer..

Creative Corner werkt met u samen aan een prachtig eindresultaat dat aan al uw wensen voldoet.

Creative Corner werkt met u samen aan een prachtig eindresultaat dat aan al uw wensen voldoet.

Creative Corner

Creative Corner

Maak het onvergetelijk

Enkele voorbeelden van ons werk

5.703% groei in organisch verkeer.

Bezoekers blijven 5x langer op de website.

Een stijging van 240% in boekingen

Door vernieuwde website blijven bezoekers 4x langer op de website.

Een stijging van 163% in aanvragen

Een stijging van 120% in de E-Commerce Conversion Rate.

Het aantal pagina’s dat wordt bekeken is met 138% gestegen.

Door vernieuwde website blijven bezoekers 12x langer op de website.

Organische bezoekers klikken 32% vaker door.

Een stijging van 267% in de E-Commerce Conversion Rate.

Bezoekers blijven 5x langer op de website.

Onvergetelijke website op maat laten maken met resultaat

Dit zijn een aantal onvergetelijke websites die waanzinnig converteren.

Ook hulp nodig bij het ontwerpen van een onvergetelijke website met een focus op het veranderen van bezoekers in kopers?

succesvolle website

professionele maatwerk website laten maken

Bij Creative corner kunt u een professionele maatwerk website laten maken. Een moderne website op maat die hoog scoort in Google en toegankelijk is op alle apparaten.

Ons team heeft jaren ervaring in geavanceerde website op maat laten maken en is up-to-date met de meest recente ontwikkelingen in webdesign.

We maken het u makkelijk en nemen het hele webdesign traject van design, uitvoering en onderhoud uit uw handen.

Maak een onvergetelijke indruk met een maatwerk website

Er zijn zoveel websites waar uw doelgroep uit kan kiezen. Hoe valt u op? Het antwoord: door een unieke op maat gemaakte website met een onvergetelijke uitstraling.

U loopt voorop als u inspeelt op de wensen van uw doelgroep, deze aanspreekt en triggert. Wij maken een maatwerk website die afgestemd zijn op de wensen van uw doelgroep. Wat is het eindresultaat? Meer bezoekers, meer bekendheid en meer conversies.

Klaar om te groeien met uw bedrijf?

Klik op de knop hieronder voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij verheugen ons erop om meer te weten te komen over u, uw bedrijf, en hoe wij u kunnen helpen nog meer succes te behalen.

Paar van onze klanten aan het woord

Ik wil Creative Corner bedanken voor het maken van mijn website. Mijn website doet het super. Ook bedankt voor het optimaliseren van ons Google mijn bedrijf account. Jullie hebben geweldig werk geleverd, want ik wist helemaal niet meer wat ik moest doen. Ik zou iedereen die een website nodig heeft aanraden om niet verder te zoeken. De mensen van Creative corner zijn zeer goed geïnformeerd, ze kennen het antwoord van elke vraag die ik had. Nogmaals bedankt!

Amber

Creative Corner heeft voor ons bedrijf een geweldige site gemaakt! Met de goede vragen kregen ze onze marketing aanpak scherp. Ze hebben heel veel kennis van hoe een site het beste werkt, en hoe deze straks goed gevonden kan worden. De communicatie is heel sterk. De logo’s zijn heel mooi geworden simpel, krachtig en creatief. Heel erg bedankt !

Charlotte van der Vorm

Ster Import

Eerlijk gezegd schrijf ik zelden een recensie met mijn mening of ervaring, maar nu heb ik de intentie om mensen te helpen die succesvol willen zijn in de online business, eerst moet je weten wat je wilt, ten tweede hoe wil je dat het project er uit ziet en welk effect je in de markt wilt bereiken, en ten derde tijd en geld besparen en Creative Corner inhuren.

Marcel van Steenbergen

Sortlist

We hebben onze website twee keer vernieuwd in een periode van 12 maanden. Er was geen vergelijking tussen het eerste bedrijf en Creatieve Corner. Professioneel, creatief, aandacht voor detail, uitstekende communicatie.

Merel Menders

Trustoo

Dit proces was een absoluut genoegen. Iedereen was uiterst behulpzaam. Ik ben zo trots op wat we hebben kunnen creëren. Bedankt allemaal voor jullie harde werk en geduld.

Thijs

Trustoo

Fijne samenwerking, wordt goed meegedacht om tot een goed resultaat te komen. Zeer tevreden over de nieuwe website.

Bas

Trustoo

Uitstekend, werken met Creative Corner was geweldig. Dankzij hun kennis en vastberadenheid ziet onze website er geweldig uit en functioneert hij ook echt goed. Ik raad iedereen die op zoek is naar een aangepaste website aan om hen te bellen en met hen te praten, zij zullen u in de goede richting leiden.

Iris

Trustoo

Creative corner luisterde naar alles wat we nodig hadden en wilden in een nieuwe website, en leverde het vervolgens af. Bij elke stap werd er naar ons geluisterd. We kunnen niet gelukkiger zijn met onze nieuwe website.

Sara

Trustoo

Creative corner heeft ons geholpen met een website voor onze bedrijf.

Creative Corner luisterde goed naar onze ideeën en zei hebben uiteindelijk onze ideeën omgezet in een ontwerp, klantgerichtheid.

Klaas

Sortlist

Met hulp van Creative Corner konden we de functionaliteit van onze website drastisch vergroten en tegelijkertijd onze kosten verlagen. Onze website is veel gebruiksvriendelijker, heeft veel meer functies dan voorheen en is ongelooflijk eenvoudig te onderhouden. We kunnen niet blijer zijn met onze nieuwe website! Iedereen binnen Creatieve corner bedankt!

Medy

Trustoo

Geweldig werk!!! kon niet blijer zijn!!! Vroeg het werk op maandag alles was klaar op donderdag! Beste prijs.

Daan

Google

Creative Corner heeft voor Energielabel Volendam een functionele website gebouwd. Naast fraai designwerk is het de medewerker van Creative Corner ook gelukt de vindbaarheid van ons bedrijf te verbeteren. Fijn contact en snelle reacties op e-mails. Daarnaast is het totale proces ook nog eens relatief snel verlopen. Zeker een aanrader. Met vriendelijke groet, Het team van Energielabel Volendam

Energielabel Volendam

Google

Snel contact, flexibel met afspreken, klant gericht, deskundig, stemt goed af en prima resultaat! 

Gerald van Rijsewijk

Praktijk GvR

Ik ben blij dat we Creative Corner hebben gevonden om onze website opnieuw te laten ontwerpen! Ze hebben fantastisch werk voor ons geleverd. We hebben in de loop der jaren verschillende mensen aangenomen en de meesten gaven een gemiddelde site. Creative Corner gaf ons een schone en goed ontworpen site. Ze worden echt betrokken bij de klant in het creatieve proces en proberen te leveren wat de klant wil.

Labbis

Google

Creative Corner heeft een uitstekend en getalenteerd team. Ze boden uitstekende professionele service en overtroffen onze verwachtingen. Ze ontwierpen briljante, dynamische websites tegen een betaalbare prijs en voltooiden het project van begin tot eind zeer snel. Ik wil Creative Corner bedanken voor hun hulp en professionaliteit gedurende het hele project.

Calamero

Google

Mijn ervaring met Creative Corner was 100% positief! Creative Corner had een nauwkeurige tijdlijn, bleef binnen ons budget en gaf antwoord op alles wat gevraagd en vereist was voor onze nieuwe site. Ik zou Creative Corner absoluut aanbevelen aan vrienden en bedrijven die op zoek zijn naar een webdesign bureau.

Ontimehousing

Het getalenteerde team van Creative Corner kon ons creatieve concept absorberen en onze ideeën omzetten in een digitale realiteit. Van het ontwerpen van illustratieve middelen tot het bouwen van de website. We raden Creative Corner ten zeerste aan en kijken ernaar uit om in de toekomst weer samen te werken.

Logistieksnel

Wij gingen met Creative Corner werken aan meerdere projecten en zo’n hechte samenwerking met hen leidde altijd tot fantastische resultaten. Het is fijn om met een bureau te werken dat niet aanvoelt als een bureau. We waren allemaal één team dat van begin tot eind samenwerkte aan een product.

Xidig Academy

Google

Zeer tevreden over Creative Corner. Geweldig bedrijf om je nieuwe website in de lucht te krijgen.

Sterschilder

Google

De mensen bij Creative Corner waren deskundig, creatief en persoonlijk.

Jonna Fraser

Geweldige service en kwaliteit! Daarnaast is het ook betaalbaar dus voor iedereen aan te bevelen

Hafsaty

Google

Zeer goede service. Wij zijn er blij mee en daardoor een aanrader voor anderen., Prima Team!

Xidig Organisation

Google

Creative Corner is professioneel en betrouwbaar. Uitstekende service en support!

Jeem

Google

Werkwijze maatwerk website laten maken

1. Boek een Kennismakingsgesprek

Onze aanpak is altijd persoonlijk, daarom hebben wij altijd eerst een kennismakingsgesprek met u via Google meet of op kantoor. Hierna ontvangt u van ons een op maat gemaakt voorstel.

2.Aanleveren

Akkoord? nadat het papierwerk is afgerond neemt onze projectmanager contact met u op om de vervolgstappen en het aanleveren van bestanden in te plannen (tekst, foto's, video's ect).

3. Concept maatwerk website

U ontvangt eerst een maatwerk concept website op onze server. Dit is een compleet werkende website die u uitgebreid kunt testen, bekijken en door ons laten wijzigen in de correctieronde(s).

4. Testen en lanceren

Wanneer uw maatwerk website gebouwd is en alles correct werkt, plannen we de livegang van uw website.

Wat maakt ons anders
dan elk ander maatwerk webdesign bureau?

Gespecialiseerd

We bieden u datgene aan waar we super goed in zijn.

Focus op resultaat

Wij geven om de impact die ons werk heeft op uw bedrijf, niet om onze portfolio

Persoonlijke aanpak

Wij denken graag met u mee om tot een mooi optimaal eindresultaat te komen!

Een stap verder

Wij beschouwen onze verbintenissen als relaties, niet als overeenkomsten.

Zijn we een match?

We willen graag met u samenwerken, maar we begrijpen dat u wellicht nog enkele vragen heeft. Deze korte Q&A behandelt veel van de basisprincipes. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen.

In een op maat gemaakte website, is elk element van de website op maat gemaakt om aan uw behoeften te voldoen. Uw strategie en inhoud komen op de eerste plaats en het ontwerp wordt daar omheen gebouwd. Creative Corner websites zijn allemaal op maat ontworpen.

De voordelen van website op maat kunnen zijn:

 1. Het is op maat gemaakt voor uw bedrijf
 2. Het is op maat gemaakt voor uw doelgroep
 3. Het is geoptimaliseerd voor conversie
 4. Het maakt u geloofwaardig
 5. Het minimaliseert beperkingen
 6. Het is compatibel met alle browsers
 7. Het zorgt voor zoekmachine vriendelijkheid
 8. Schaalbaarheid en Flexibiliteit

Elke maatwerk website wordt gebouwd om aan de behoeften van de individuele klant te voldoen; daarom zullen de kosten van een nieuwe maatwerk website variëren afhankelijk van het aantal pagina’s en functies die u nodig heeft. Wij hanteren echter eerlijke prijzen en zijn bereid om pakketten aan te passen aan uw budget. Als uitgangspunt begint een maatwerk website van Creative Corner bij €5.995. Prijzen zijn eenmalig

Amateuristisch webdesign kan er aan de buitenkant redelijk lijken, maar websites zitten vaak vol met gebroken links, laden langzaam, en zien er waarschijnlijk verschrikkelijk uit op kleinere schermen. Dit kan veel duurder zijn dan het inhuren van een professioneel webdesign Agency omdat uw potentiële klanten ergens anders op zoek gaan naar een betere ervaring. Gebruikerservaring en conversie zijn sterk met elkaar verbonden en wij bieden u betaalbare ontwerpen die ervoor zorgen dat uw bezoekers blijven hangen.

Het voordeel aan een maatwerk website is dat wij uw website zo goed kunnen inrichten dat het voor u makkelijk is om zelf de teksten en foto’s op uw website aanpassen, wanneer u maar wilt. Hebt u toch ergens hulp bij nodig? Dan staan we altijd klaar om u verder te helpen. 

Jazeker, we optimaliseren al onze op maat gemaakte websites en webshops voor elk schermformaat. Het is voor ons vanzelfsprekend dat uw website anno 2022 leesbaar is in broekzakformaat. Uw bezoekers moeten u overal kunnen bereiken.

Website snelheid is sinds 2018 een rankingfactor voor uw positie op Google, wanneer wij voor u een website op maat bouwen zorgen wij dat uw website super snel is. Wij testen uw websites met Google pagespeed en zorgen dat uw een score boven de 90+ heeft.

Wij raden u aan om alle tekst die u op de website wilt hebben zelf te schrijven en aan te leveren. U kent uiteindelijk uw bedrijf het beste.

Als u hier wat ondersteuning bij nodig heeft, kunnen wij een copywriter voor u leveren om uw tekst te herschrijven, of om originele inhoud te schrijven.

Voor de afbeeldingen op uw website, zullen wij u helpen bij het vinden van hoge kwaliteit foto’s van ofwel gratis stock bibliotheken, of zelfs premium betaalde foto bibliotheken. Uw aanwijzingen zullen nodig zijn om de beste beelden te vinden die bij uw bedrijf passen.

 

We bouwen uw maatwerk website in WordPress; het populairste platform ter wereld voor content management en het bouwen van websites. Meer dan 40% van het hele internet draait op WordPress. WordPress maatwerk heeft veel voordelen waaronder: 

 1. Aanpasbaar
 2. Schaalbaar
 3. Eenvoudige backend 
 4. Meer dan 50.000+ Plugins
 5. SEO-vriendelijk 

Gratis Kennismakingsgesprek

Klik op de knop hieronder voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij verheugen ons erop meer te weten te komen over u, uw bedrijf, en hoe wij u kunnen helpen nog meer succes te behalen.

Creative Corner © 2023.  Alle rechten voorbehouden.