Maatwerk website laten maken

Bij Creative Corner kunt u een onvergetelijke website op maat laten maken met een persoonlijke benadering. Ons kerndoel is het bouwen van mooie, unieke, gebruiksvriendelijke website op maat.

Geen verplichtingen & 100% gratis

Website op maat laten maken voor uw bedrijf?

Eenvoudig beheer en
flexibele indeling

Denkt u erover na om voor het eerst een website voor uw bedrijf te laten bouwen? Of presteert uw bestaande website slechter dan verwacht en is de website dringend aan een opfrisbeurt toe? Bij Creative Corner kunt u een moderne website op maat laten maken die hoog scoort in Google en toegankelijk is op alle apparaten.

Een goed presterende website is als het hebben van een 24/7 verkoper. Deze verkoper werkt voor u terwijl u slaapt, klanten bedient, tijd doorbrengt met familie of werkt in het bedrijf - elk uur en elke seconde van de dag kan uw website uw bedrijf laten groeien. Als het geoptimaliseerd is, werkt het als een goed getrainde verkoper -- leads aantrekken, potentiële klanten uitnodigen om uw producten te zien, met ze praten, afspraken maken en de verkoop afsluiten.

Wat u krijgt als u een maatwerk website laat maken door ons

Een doordacht ontwerp op maat

Zeer gemakkelijk aan te passen

Zoekmachine-vriendelijke website

Uitgebreide statistieken

En nog veel meer..

Creative Corner werkt met u samen aan een prachtig eindresultaat dat aan al uw wensen voldoet.

Creative Corner werkt met u samen aan een prachtig eindresultaat dat aan al uw wensen voldoet.

Creative Corner

Creative Corner

Maak het onvergetelijk

Enkele voorbeelden van ons werk

Onvergetelijke website op maat laten maken met resultaat

Dit zijn een aantal onvergetelijke websites die waanzinnig converteren.

Ook hulp nodig bij het ontwerpen van een onvergetelijke website met een focus op het veranderen van bezoekers in kopers?

succesvolle website

professionele maatwerk website laten maken

Bij Creative corner kunt u een professionele maatwerk website laten maken. Een moderne website op maat die hoog scoort in Google en toegankelijk is op alle apparaten.

Ons team heeft jaren ervaring in geavanceerde website op maat laten maken en is up-to-date met de meest recente ontwikkelingen in webdesign.

We maken het u makkelijk en nemen het hele webdesign traject van design, uitvoering en onderhoud uit uw handen.

Maak een onvergetelijke indruk met een maatwerk website

Er zijn zoveel websites waar uw doelgroep uit kan kiezen. Hoe valt u op? Het antwoord: door een unieke op maat gemaakte website met een onvergetelijke uitstraling.

U loopt voorop als u inspeelt op de wensen van uw doelgroep, deze aanspreekt en triggert. Wij maken een maatwerk website die afgestemd zijn op de wensen van uw doelgroep. Wat is het eindresultaat? Meer bezoekers, meer bekendheid en meer conversies.

Klaar om te groeien met uw bedrijf?

Klik op de knop hieronder voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij verheugen ons erop om meer te weten te komen over u, uw bedrijf, en hoe wij u kunnen helpen nog meer succes te behalen.

Paar van onze klanten aan het woord

Werkwijze maatwerk website laten maken

1. Boek een Kennismakingsgesprek

Onze aanpak is altijd persoonlijk, daarom hebben wij altijd eerst een kennismakingsgesprek met u via Google meet of op kantoor. Hierna ontvangt u van ons een op maat gemaakt voorstel.

2.Aanleveren

Akkoord? nadat het papierwerk is afgerond neemt onze projectmanager contact met u op om de vervolgstappen en het aanleveren van bestanden in te plannen (tekst, foto's, video's ect).

3. Concept maatwerk website

U ontvangt eerst een maatwerk concept website op onze server. Dit is een compleet werkende website die u uitgebreid kunt testen, bekijken en door ons laten wijzigen in de correctieronde(s).

4. Testen en lanceren

Wanneer uw maatwerk website gebouwd is en alles correct werkt, plannen we de livegang van uw website.

Wat maakt ons anders
dan elk ander maatwerk webdesign bureau?

Gespecialiseerd

We bieden u datgene aan waar we super goed in zijn.

Focus op resultaat

Wij geven om de impact die ons werk heeft op uw bedrijf, niet om onze portfolio

Persoonlijke aanpak

Wij denken graag met u mee om tot een mooi optimaal eindresultaat te komen!

Een stap verder

Wij beschouwen onze verbintenissen als relaties, niet als overeenkomsten.

Zijn we een match?

We willen graag met u samenwerken, maar we begrijpen dat u wellicht nog enkele vragen heeft. Deze korte Q&A behandelt veel van de basisprincipes. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen.

In een op maat gemaakte website, is elk element van de website op maat gemaakt om aan uw behoeften te voldoen. Uw strategie en inhoud komen op de eerste plaats en het ontwerp wordt daar omheen gebouwd. Creative Corner websites zijn allemaal op maat ontworpen.

De voordelen van website op maat kunnen zijn:

 1. Het is op maat gemaakt voor uw bedrijf
 2. Het is op maat gemaakt voor uw doelgroep
 3. Het is geoptimaliseerd voor conversie
 4. Het maakt u geloofwaardig
 5. Het minimaliseert beperkingen
 6. Het is compatibel met alle browsers
 7. Het zorgt voor zoekmachine vriendelijkheid
 8. Schaalbaarheid en Flexibiliteit

Elke maatwerk website wordt gebouwd om aan de behoeften van de individuele klant te voldoen; daarom zullen de kosten van een nieuwe maatwerk website variëren afhankelijk van het aantal pagina’s en functies die u nodig heeft. Wij hanteren echter eerlijke prijzen en zijn bereid om pakketten aan te passen aan uw budget. Als uitgangspunt begint een maatwerk website van Creative Corner bij €5.995. Prijzen zijn eenmalig

Amateuristisch webdesign kan er aan de buitenkant redelijk lijken, maar websites zitten vaak vol met gebroken links, laden langzaam, en zien er waarschijnlijk verschrikkelijk uit op kleinere schermen. Dit kan veel duurder zijn dan het inhuren van een professioneel webdesign Agency omdat uw potentiële klanten ergens anders op zoek gaan naar een betere ervaring. Gebruikerservaring en conversie zijn sterk met elkaar verbonden en wij bieden u betaalbare ontwerpen die ervoor zorgen dat uw bezoekers blijven hangen.

Het voordeel aan een maatwerk website is dat wij uw website zo goed kunnen inrichten dat het voor u makkelijk is om zelf de teksten en foto’s op uw website aanpassen, wanneer u maar wilt. Hebt u toch ergens hulp bij nodig? Dan staan we altijd klaar om u verder te helpen. 

Jazeker, we optimaliseren al onze op maat gemaakte websites en webshops voor elk schermformaat. Het is voor ons vanzelfsprekend dat uw website anno 2022 leesbaar is in broekzakformaat. Uw bezoekers moeten u overal kunnen bereiken.

Website snelheid is sinds 2018 een rankingfactor voor uw positie op Google, wanneer wij voor u een website op maat bouwen zorgen wij dat uw website super snel is. Wij testen uw websites met Google pagespeed en zorgen dat uw een score boven de 90+ heeft.

Wij raden u aan om alle tekst die u op de website wilt hebben zelf te schrijven en aan te leveren. U kent uiteindelijk uw bedrijf het beste.

Als u hier wat ondersteuning bij nodig heeft, kunnen wij een copywriter voor u leveren om uw tekst te herschrijven, of om originele inhoud te schrijven.

Voor de afbeeldingen op uw website, zullen wij u helpen bij het vinden van hoge kwaliteit foto’s van ofwel gratis stock bibliotheken, of zelfs premium betaalde foto bibliotheken. Uw aanwijzingen zullen nodig zijn om de beste beelden te vinden die bij uw bedrijf passen.

 

We bouwen uw maatwerk website in WordPress; het populairste platform ter wereld voor content management en het bouwen van websites. Meer dan 40% van het hele internet draait op WordPress. WordPress maatwerk heeft veel voordelen waaronder: 

 1. Aanpasbaar
 2. Schaalbaar
 3. Eenvoudige backend 
 4. Meer dan 50.000+ Plugins
 5. SEO-vriendelijk