creative corner logo zwart

Tot €2.500 subsidie voor de digitalisering van jouw bedrijf!

In het huidige tijdperk is digitale groei een prioriteit voor talrijke bedrijven. Of het nu gaat om het opzetten van een nieuwe website, het inzetten van bedrijfssoftware voor digitalisering van werkprocessen, of het uitbreiden van online marketing om nieuwe klanten te bereiken. De kans om jouw digitale groei te stimuleren is nu binnen handbereik! Neem de uitdaging aan en stel ons jouw digitale vraagstukken. Je kunt tot wel €2.500 ontvangen van de ‘Mijn Digitale Zaak’ subsidie 2023!

Over de ‘Mijn Digitale Zaak’ subsidie

Zet de digitale transformatie van jouw bedrijf in de hoogste versnelling, want de mogelijkheden om te digitaliseren zijn ruimschoots aanwezig! Met de ‘Mijn Digitale Zaak’ subsidie kun je tijdelijk tot wel €2.500 korting ontvangen op onze diensten. Deze subsidie is een stimuleringsmaatregel van de overheid om digitale groei in Nederland te bevorderen. Gelukkig zien zij ook de noodzaak van digitalisering in en bieden bedrijven de kans om een sprong vooruit te maken. Houd er rekening mee dat er een subsidieplafond is, dus wees er snel bij!

Hoe de subsidie werkt

De subsidie is bedoeld voor het verkrijgen van advies en voor de aankoop of implementatie van digitale innovaties. In geval van advies, is de subsidie beperkt tot een bedrag van €500, maar voor de aankoop van bijvoorbeeld een nieuwe website, dekt deze tot 50% van je investering met een maximum van €2.500!
De subsidie is gericht op MKB bedrijven met tussen de 2 en 50 werknemers en je jaaromzet moet lager zijn dan 10 miljoen euro. Je moet ook in het bezit zijn van eHerkenning om de subsidie te kunnen aanvragen. Voldoe je aan deze drie voorwaarden, wacht dan niet te lang, want ervaring leert dat deze subsidie snel wordt toegekend! Meer informatie vind je op Mijn Digitale Zaak.

Waarvoor kan de subsidie gebruikt worden?

Alle zaken die vallen onder de categorie ‘Digitale basis op orde’ komen in aanmerking voor de subsidie, zoals:

 • Nieuwe website
 • SEO (betere vindbaarheid)
 • Nieuwe webshop
 • Adverteren op sociale media
 • Copywriting
 • E-mail marketing
 • (API) koppeling
 • Online Marketing advies
 • En nog veel meer!

Creative Corner is officieel digitaliseringspartner van Mijn Digitale Zaak en kan jouw onderneming hierin ondersteunen.

Stappenplan Mijn Digitale Zaak

Vanaf 17 mei 2023 kan de subsidie aangevraagd worden. We verwachten dat veel ondernemers weer gebruik zullen maken van de Mijn Digitale Zaak subsidie. We raden je daarom aan om zo snel mogelijk contact op te nemen voor een persoonlijk advies en een digitaliseringsscan.

 

 1. Volg de routekaart en vul de digitaliseringsscan in
  Raadpleeg de routekaart en vul de digitaliseringsscan van de KVK in op mijndigitalezaak.nl. Je ontvangt dan persoonlijk advies over de investering die voor jou het meest rendabel is. Hoewel het niet verplicht is om het advies uit de scan op te volgen, moet je de gedownloade pdf wel bijvoegen bij je subsidieaanvraag.

 2. Dien je subsidieaanvraag in
  Met het resultaat van de digitaliseringsscan en de offerte van Creative Corner kun je je subsidieaanvraag indienen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en een voorschot krijgen op de kosten. Voor je aanvraag moet je inloggen met eHerkenning.

Doe je aanvraag zo snel mogelijk! Hierdoor vergroot je je kans op de subsidie. Na het indienen van de subsidieaanvraag hoor je binnen 8 weken of de subsidie wordt toegekend.

Klaar om te digitaliseren?

Vraag direct een offerte bij ons aan en wij brengen je in contact met onze subsidiepartner om het proces te starten. No cure, no pay!

5/5
Digitalisering

Onvergetelijk wint, elke keer.

Wij helpen bedrijven te ontdekken wat hen uniek maakt ten opzichte van anderen en creëren onvergetelijke ervaringen die zich onderscheiden van de rest.

Wij houden ons proces eenvoudig, transparant en klantgericht.

creative corner

Wat maakt ons anders?

Gespecialiseerd

We bieden u datgene aan waar we super goed in zijn.

Focus op resultaat

Wij geven om de impact die ons werk heeft op uw bedrijf.

Persoonlijke aanpak

Wij denken graag met u mee om tot een mooi eindresultaat te komen!

Een stap verder

Wij beschouwen onze verbintenissen als relaties, niet als overeenkomsten.

Een samenwerking op lange termijn die geweldige resultaten oplevert.

Wij doen ons best om voor onze klanten een stap verder te gaan.

design award creative corner
Geregistreerd webdesign bureau creative corner

Beoordeeld met 4.9/5

- door 70+ klanten

"Deskundigheid en snelle opvolging zijn handelsmerken van Creative Corner. Zonder poespas professionele websites bouwen kunnen ze als de beste."

- Kevin Zuidhof
oprichter en directeur IvCB Public Affairs & Stakeholder Management

"Snel contact, flexibel met afspreken, klant gericht, deskundig, stemt goed af en prima resultaat!"

- Gerald van Rijsewijk
eigenaar Praktijk GvR

Creative Corner heeft voor ons bedrijf een geweldige site gemaakt! De communicatie is heel sterk.

- Charlotte van der Vorm
eigenaar Ster Import

"Van het ontwerpen van illustratieve middelen tot het bouwen van de website. We raden Creative Corner ten zeerste aan en kijken ernaar uit om in de toekomst weer samen te werken."

- Logistieksnel

Ze ontwierpen briljante, dynamische websites tegen een betaalbare prijs en voltooiden het project van begin tot eind zeer snel. Ik wil

- Calamero

Mijn ervaring met Creative Corner was 100% positief! Creative Corner had een nauwkeurige tijdlijn, bleef binnen ons budget en gaf antwoord op alles wat gevraagd en vereist was voor onze nieuwe site.

- Ontimehousing