3 Bestseller boeken met 267% conversie

Hoe hebben wij geholpen?

Abubakar Mohammed is een Somalische influencer met meer dan 2 miljoen volgers op zijn social media kanalen, Abubakar Mohammed bracht in 2019 zijn eerste boek genaamd “Ku raaxayso Noloshaada” (vertaling: Geniet van je leven) uit. Hierbij mochten we een ontwerp maken van het boekomslag en illustraties voor in het boek zelf. Dit hebben we met succes afgerond. Ook hebben we een website gemaakt met de mogelijkheid het boek te kunnen bestellen. Daarnaast hebben we onderzoek gedaan naar welke landen het interessants zijn om het boek te promoten. Hierbij werden evenementen georganiseerd en gepromoot.

De landen waar de evenementen werden gehouden waren o.a Nederland, België, Duitsland, Zweden, Denemarken, Finland, Oostenrijk, Noorwegen, Het Verenigd Koninkrijk, Kenia, Somalië, Djibouti en Somaliland.

In 2021 bracht Abubakar met zijn broer Omar 2 nieuwe boeken uit, genaamd “Daawada murugada” ( Geneesmiddel Voor Stress” en “Jaceyl aan dhammaad laheyn” (Eindeloze Liefde).

Ook bij deze boeken hebben we het boekomslag en de illustraties in het boek gecreëerd. De vernieuwing van de website was ook onze verantwoordelijkheid. Vanwege COVID-19 was het niet gemakkelijk om evenementen te organiseren. Dankzij de goede communicatie, afspraken en overleg van ons team met Abubakar en Omar konden we alles tot een goed einde brengen en stond efficiëntie centraal.

Klik op de afbeelding

daawada murugada boek
daawada murugada
jaceyl aan dhammaad laheyn boek
jaceyl aan dhammaad laheyn
ku raaxayso noloshaada
daawada murugada iyo jaceyl aan dhammaad laheyn

Snelheid & Veiligheid

De gegevens die de bezoekers invullen op de website zijn persoonlijk en het is niet de bedoeling dat daar iedereen erin kan. Wij hebben ervoor gezorgt dat alle informatie op de website veilig blijven en dat niet zomaar iedereen daar erin kan.

De snelheid van een website is ook belangrijk, bezoekers verlaten een trage website. Dit allemaal hebben wij toegepast op de nieuwe website.

snelheid veiligheid website
wordpress website

Website aanpassen

Omdat wij de website hebben gebouwd op Wordpres, is het gemakkelijk om veel wijzigen zelf door te voeren en te beheren.

';