fbpx

Dynamische en professionele website voor bouwtekenburo

Over Bouwtekenburo NH

Bouwtekenburo NH is gespecialiseerd in bouwtekeningen, omgevingsvergunningen, en meer, en realiseert jaarlijks circa 500 projecten. Met een breed scala aan diensten voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers, staat Bouwtekenburo NH bekend om hun expertise en kwaliteit.

Uitdaging

Bouwtekenburo NH stond voor de uitdaging van een verouderde, trage website waarvan de informatie niet up-to-date was. Dit belemmerde de presentatie van hun projecten en diensten, wat essentieel is voor hun bedrijfsvoering.

Oplossing

Creative Corner werd benaderd om een geheel nieuwe website te ontwerpen die niet alleen professioneel en dynamisch is, maar ook de projecten van Bouwtekenburo prominenter naar voren brengt. Het doel was om een website te creëren die zich onderscheidt van de concurrentie en eenvoudig te beheren is voor het toevoegen en bewerken van projecten.

Voor en Na

De nieuwe website van Bouwtekenburo presenteert een aanzienlijke verbetering in design en functionaliteit. Het biedt een intuïtieve gebruikerservaring met verbeterde navigatie en toegankelijkheid van essentiële informatie zoals diensten, projecten en contactmogelijkheden.

Creative Corner heeft voor ons een nieuwe website gebouwd. Het ziet er zeer proffessioneel uit. Creative Corner heeft ook ons Google Ads ingesteld en houd dit ook maandelijks bij. Top service! Zeker aan te raden

- Yunus Yuksel, eigenaar Bouwtekenburo NH

Responsieve website

De nieuwe website is volledig responsief, waardoor deze op alle apparaten perfect functioneert.

Dynamische Elementen

De website onderscheidt zich door dynamische elementen die de interactie versterken. Bezoekers worden aangemoedigd om verder te scrollen, langer te blijven en de website te onthouden. Deze elementen maken de website niet alleen onvergetelijk maar verhogen ook de tijd die bezoekers doorbrengen op de website, wat essentieel is voor zowel gebruikservaring als SEO.

Uitgebreide dienstenpagina

De dienstenpagina biedt een duidelijk overzicht van alle aangeboden diensten, elk met een eigen subpagina waar gedetailleerde informatie te vinden is. Aan het einde van elke dienstenpagina kunnen bezoekers direct een offerte aanvragen via een eenvoudig toegankelijk formulier, wat de conversie bevordert en het gebruikersgemak verhoogt.

Overzichtelijke projecten

Op de projectenpagina wordt een overzicht geboden van alle projecten, waarbij elke projectpagina directe links bevat naar de bijbehorende diensten. Dit verbetert niet alleen de navigatie maar ondersteunt ook SEO doordat het interne linken bevordert wordt. Bezoekers krijgen uitgebreide projectinformatie te zien, inclusief video’s en afbeeldingen. Dit verhoogt de interesse en betrokkenheid.

Optimalisatie en snelheid

De website heeft een Google PageSpeed score van 93+, wat zorgt voor snelle laadtijden en een vlotte gebruikerservaring.

Doorlopende onderhoud

Instructievideo’s zijn beschikbaar gesteld aan het team van Bouwtekenburo NH om hen te helpen met eenvoudige website-updates. Daarnaast verzorgt Creative Corner het voortdurende onderhoud om de website veilig en snel te houden.

Soortgelijke projecten