Een stijging van 120% in conversie dankzij nieuwe webshop

Klant

Calamero

Dienst

Behaalde Resultaten (Tot zover)

  • Een stijging van 120% in de E-Commerce Conversion Rate

  • Het aantal pagina’s dat wordt bekeken is met 138% gestegen

Maatwerk webshop met focus op conversie

Het team van Calamero werkte al samen met een ander eCommerce-bureau om hun volgers een betere gebruikerservaring (UX) te bieden. Ze zagen echter gewoon niet de progressie waar ze op hoopten.
Hun jonge, verfijnde publiek had hoge verwachtingen van het product en van de online winkelervaring. Met het afnemende engagement was een verandering nodig. Creative Corner heeft een nieuwe functionele maatwerk webshop gebouwd voor Calamero, Een webshop die voldoet aan de behoefte van de doelgroep. Wat is het resultaat? Een stijging van 120% in conversie.

Klik op de afbeelding

Overzichtelijk op alle apparaten

De nieuwe webshop van Calamero is overzichtelijk en makkelijk te navigeren is. De nieuwe webshop is ook responsief op alle apparaten.

calamero website
calamero shop

Een overzichtelijke categoriepagina.

Een productpagina die uitnodigt om te kopen.

calamero cotton hoodie
calamero check out

Het bestelproces is soepel.

Snelheid & Veiligheid

De gegevens die de bezoekers invullen op de webshop zijn persoonlijk en het is niet de bedoeling dat daar iedereen erin kan. Wij hebben ervoor gezorgt dat alle informatie op de webshop veilig blijven en dat niet zomaar iedereen daar erin kan.

 

De snelheid van een webshop heeft invloed op conversie en op de positie van een webshop op Google. De nieuwe webshop van Calamero voldoet aan de voorwaarden van Google.

 

snelheid veiligheid website
wordpress website

Webshop aanpassen

Omdat wij de webshop hebben gebouwd op Wordpres, is het gemakkelijk om de webshop aan te passen. Producten toevoegen, teksten en of videos toevoegen of veranderen dat kan allemaal op de nieuwe webshop van Calamero.

Beoordeling