logo csrd wit

Nieuwe huisstijl en maatwerk website voor CSRD Collectief

Een nieuwe huisstijl en maatwerk website die vertrouwen en professionaliteit uitstraalt.

Een professionele nieuwe website voor CSRD Collectief

CSRD Collectief een groep toegewijde zelfstandige professionals met een gedeelde focus op Corporate Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD).

Wij hebben onze expertise ingezet om CSRD Collectief te helpen bij het definiëren van hun merkidentiteit, het creëren van een op maat gemaakte website die naadloos aansluit bij hun visie en behoeften.

Wij hebben een op maat gemaakte website ontwikkeld die niet alleen de waarden en idealen van het CSRD Collectief weerspiegelde, maar ook een krachtig platform bood om deze boodschap effectief te communiceren.

logo csrd collectief

Onze samenwerking begon met het definiëren van een sterke visuele identiteit, inclusief een aantrekkelijk logo en andere merkmaterialen die de kernwaarden van het CSRD Collectief weerspiegelden.

home csrd collectief

De nieuwe website is ontworpen met de gebruiker centraal, waardoor deze overzichtelijk is op elk apparaat.

dynamische effecten csrd collectief website

We hebben subtiele dynamische effecten geïntegreerd op de website om de gebruikerservaring te verrijken. Deze effecten omvatten soepele overgangen, vloeiende animaties en interactieve elementen.

 

Deze aanpak maakt de website zowel visueel aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk, waardoor bezoekers betrokken worden bij de inhoud.

wie wij zijn pagina csrd collectief

Op de “Wie Wij Zijn” pagina vinden bezoekers een overzichtelijke weergave van de professionals binnen het CSRD Collectief. Wanneer bezoekers met de cursor over een profielfoto van een professional gaan, wordt een beknopte beschrijving van de expertise en kracht weergegeven. Dit maakt het gemakkelijk om snel inzicht te krijgen in de unieke kwaliteiten van elke professional.

Voor meer informatie over een specifieke professional, kunnen bezoekers eenvoudig doorklikken naar zijn of haar individuele pagina. Hier vinden ze uitgebreide achtergrondinformatie, ervaring en bijdragen binnen het CSRD Collectief.

inspiratie pagina csrd collectief

Op de website is er een inspirerende pagina met een verzameling van informatieve blogs en artikelen. Hier vinden bezoekers een overzichtelijke weergave van alle beschikbare artikelen, elk gekoppeld aan de relevante categorieën, zodat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

bijeenkomsten pagina csrd collectief

Op de bijeenkomstenpagina vinden bezoekers zowel aankomende als eerdere bijeenkomsten overzichtelijk gepresenteerd. Voor de bijeenkomsten zien bezoekers direct de titel, datum en een optie om meer te lezen. Wanneer bezoekers doorklikken naar een specifieke bijeenkomstpagina, vinden bezoekers ook de locatie en een eenvoudige aanmeldingsmogelijkheid.

snelheid website csrd collectief

De website is ontworpen met een grote nadruk op snelheid. Dit resulteert in een hoge score van 95 op Google Page Speed Insights voor desktop.

 

Een snelle website biedt tal van voordelen, waaronder een betere gebruikerservaring, een hogere zoekmachine positie, en een grotere kans op conversie.

login pagina wordpress

De website is gebouwd op WordPress, waardoor CSRD Collectief in staat is om zelf voorbeeld blogs toe te voegen en andere aanpassingen te maken.

We hebben ook instructievideo’s opgenomen waarin we uitleggen hoe je zelf eenvoudige wijzigingen op de website kunt doorvoeren. Deze video’s zijn altijd beschikbaar via het dashboard van CSRD Collectief. Als ze toch hulp nodig hebben, kunnen ze altijd bij ons terecht.

- Petrosjan Damen, Impactondernemer

"Ali en zijn team hebben de website gemaakt voor ons CSRD Collectief. Wij zijn erg blij met zowel het proces dat we hebben doorlopen (=erg efficiënt) als met het eindresultaat.

Ik heb de afgelopen tien jaar diverse websites laten maken, door verschillende partijen. De dienstverlening en prijs-kwaliteit verhouding van Creative Corner stak met kop en schouders uit boven mijn eerdere ervaringen. Echt een aanrader dus!"

- Petrosjan Damen, Impactondernemer