fbpx

Stijging van 163% in aanvragen met nieuwe website

Klant

Energielabel Volendam

Dienst

Behaalde Resultaten (Tot zover)

  • 163% groei in nieuwe aanvragen
  • 48% groei in organisch verkeer
  • – 157% Bounce Rate

Een website om snel een energielabel aan te vragen

Bij Energielabel Volendam kunt u snel een energielabel aanvragen voor uw woning. Het team van Energielabel Volendam had al een website laten maken door een ander bureau, maar zij waren niet tevreden met hun website. Dat kwam doordat de website van Energielabel Volendam het bedrijf niet weerspiegelde. Creative Corner heeft een nieuwe website gebouwd voor Energielabel Volendam. Wat is het resultaat? Een stijging van 163% in nieuwe aanvragen.

Klik op de afbeelding

Overzichtelijk op alle apparaten

De nieuwe website van Energielabel Volendam is overzichtelijk en makkelijk te navigeren is. De nieuwe website is ook responsief op alle apparaten.

website gemaakt voor energielabel volendam
aanvraag energielabel volendam

Gebouwd voor conversie

Aan de back-end hebben wij een systeem gebouwd waar het makkelijk is om de offertes terug te bekijken, er een status bij te geven (wanneer een potentiële klant is gebeld, bij langs is geweest, afgerond is ect). Ook krijgt de potentiële klant een automatische email nadat zij een offerte hebben aangevraagd met daarin dat hun aanvraag is ontvangen.

Snelheid & Veiligheid

Het is belangrijk dat de informatie van een bezoeker goed word beschermd en dat niet iedereen daar in kan. Creative Corner heeft de nieuwe website van Energielabel Volendam goed beveiligd.

De snelheid van een website heeft invloed op conversie en op de positie van een website op Google. De nieuwe website van Energielabel Volendam voldoet aan de voorwaarden van Google. 

snelheid veiligheid website
wordpress website

Website aanpassen

Omdat wij de website hebben gebouwd op Wordpres, is het gemakkelijk om de website aan te passen. Teksten, foto’s en video’s aanpassen of toevoegen is allemaal mogelijk.

Beoordeling