fbpx
HAK Bouwgroep logo

Professionele nieuwe website voor Op- & Aanbouwspecialist

Over HAK Bouwgroep

HAK Bouwgroep staat bekend om hun 20 jaar vakmanschap in op- en aanbouwprojecten. Als specialisten in zowel prefab als traditionele bouwmethoden, streven ze naar maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de wensen van hun klanten.

Uitdaging

De website van HAK Bouwgroep was dringend toe aan vernieuwing. Het was traag, verouderd en de informatie was niet meer actueel. Dit hinderde de interactie met potentiële klanten en verstoorde het gebruikersgemak. Creative Corner werd ingeschakeld om een nieuwe, moderne website te ontwerpen die zowel functioneel als esthetisch aansluit bij de professionele standaard van HAK Bouwgroep.

Oplossing

We ontwikkelden drie verschillende website ontwerpen, elk gericht op heldere navigatie en een professionele uitstraling. Uiteindelijk kozen we voor een ontwerp dat gebruikers direct toegang geeft tot alle benodigde informatie op een overzichtelijke manier.

before_after hakbouw

Voor en Na

De nieuwe website van HAK Bouwgroep presenteert een aanzienlijke verbetering in ontwerp en functionaliteit. Het biedt een intuïtieve gebruikerservaring met verbeterde navigatie en toegankelijkheid van essentiële informatie zoals diensten, projecten en contactmogelijkheden.

Ali is creatief en denkt erg goed mee met ons uitdagende opdracht die we hem hebben meegegeven. Absoluut een aanrader voor elke ondernemer. Bedankt namens het team HAK Bouwgroep.

- Hoessein Ait Kassi, directeur bij Hakbouw groep

website telefoon en desktop hakbouw

Responsieve website

De nieuwe website is volledig responsief, waardoor deze perfect functioneert op alle soorten apparaten. Dit zorgt ervoor dat alle bezoekers, ongeacht het gebruikte apparaat, een optimale ervaring hebben.

Gebouwd voor Conversie

De nieuwe website van HAK Bouwgroep is vanaf de grond opgebouwd met conversie als uitgangspunt. Elk element van de site, van de structuur en content tot de call-to-action buttons, is nauwkeurig overwogen om maximale conversie te garanderen. Nog voordat de site officieel live ging, genereerde deze al aanvragen, wat bewijst dat elk detail bijdraagt aan het commerciële succes.

Overzichtelijke dienstenpagina’s

Elke dienstenpagina is zorgvuldig ontworpen om alle relevante informatie, van servicebeschrijvingen tot klantbeoordelingen en gedetailleerde portfolio’s, toegankelijk te maken. Dit verhoogt niet alleen de gebruiksvriendelijkheid, maar ook de kans op conversie.

Optimalisatie en snelheid

Met een Google PageSpeed score van 92+ biedt de website een razendsnelle gebruikerservaring, cruciaal voor het vasthouden van de aandacht van de bezoeker en het verlagen van de bounce rate.

Soortgelijke projecten