Nieuwe gebruiksvriendelijke website

Een nieuwe website, een efficiëntere manier van producten vinden en conversie

Klant

Handelsonderneming Visscher

Dienst

Nieuwe gebruiksvriendelijke website

Handelsonderneming Visscher heeft een nieuwe website gekregen die wij hebben ontwikkeld. De website is speciaal ontworpen om de producten van Handelsonderneming Visscher op een duidelijke en overzichtelijke manier te presenteren. Bezoekers kunnen snel en eenvoudig informatie vinden over de verschillende reinigingsapparatuur en persluchtproducten die Handelsonderneming Visscher verkoopt.

Daarnaast is er de mogelijkheid om folders en acties te bekijken en een offerte aan te vragen. Dankzij de gebruiksvriendelijke navigatie is de website eenvoudig te gebruiken en zorgt het voor een snelle zoektocht naar het juiste product. De website is een perfecte uitbreiding voor Handelsonderneming Visscher als flexibel en servicegericht familiebedrijf.

Video afspelen over Handelsonderneming Visscher video

voor

Na

de nieuwe website is ontworpen met de gebruiker centraal, waardoor deze overzichtelijk is op elk apparaat.

Handelsonderneming Visscher heeft een gebruiksvriendelijke webshop met handige filters. De pagina is overzichtelijk en eenvoudig te navigeren, waardoor klanten snel en efficiënt hun gewenste producten kunnen vinden. Bovendien zijn de filters gericht op specifieke categorieën, zodat klanten alleen de relevante opties zien binnen de geselecteerde categorie. Dit helpt bij het verminderen van zoektijd en verbetert de gebruikerservaring.

Handelsonderneming Visscher heeft een overzichtelijke productpagina waarop klanten gemakkelijk informatie over de producten kunnen vinden. Op de pagina zijn heldere afbeeldingen van de producten te zien, evenals een beschrijving en specificaties. Daarnaast kunnen klanten eventuele pdf's downloaden voor meer gedetailleerde informatie. De mogelijkheid om een offerte aan te vragen maakt het ook gemakkelijk voor de klant om een aankoop te overwegen. Dit geeft de klant de zekerheid dat ze de juiste keuze maken voor hun specifieke behoeften.

offerte Handelsonderneming Visscher

Handelsonderneming Visscher biedt een gebruiksvriendelijke website waar klanten gemakkelijk hun offertelijst kunnen bekijken en wijzigen. De website biedt ook een eenvoudig te gebruiken formulier waarmee klanten een offerte kunnen aanvragen. Handelsonderneming Visscher ontvangt dan een e-mail met alle benodigde informatie om een offerte op te stellen. Dankzij het dashboard, kunnen klanten eenvoudig al hun aangevraagde offertes terugvinden en bekijken. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte service voor klanten en stelt Handelsonderneming Visscher in staat om snel te reageren op de verzoeken van de klanten.

Handelsonderneming Visscher biedt een pagina op hun website waar klanten gemakkelijk toegang hebben tot alle huidige folders en acties. Op deze pagina kunnen klanten de folders gemakkelijk bekijken en de producten op de folder zijn direct klikbaar, waardoor klanten snel en efficiënt de informatie kunnen bekijken die ze nodig hebben. Hierdoor kan de klant gemakkelijk profiteren van de acties die geldig zijn. Bovendien, is het voor de Handelsonderneming Visscher makkelijk om zelf nieuwe folders toe te voegen, waardoor de informatie altijd up-to-date is. Dit zorgt voor een goede service voor de klanten en onderscheidt Handelsonderneming Visscher van andere bedrijven.

website snelheid Handelsonderneming Visscher

De website is ontworpen met een grote nadruk op snelheid. Dit resulteert in een hoge score van 91 op Google Page Speed Insights voor desktop.

Een snelle website biedt tal van voordelen, waaronder een betere gebruikerservaring, een hogere zoekmachine ranglijst, en een grotere kans op conversie. Bovendien zorgt een snelle laadtijd voor een betere gebruikerservaring, omdat de bezoekers minder wachttijd ervaren en meer tijd hebben om de website te verkennen. Dit leidt tot een langer verblijf op de website en een grotere kans om de gewenste actie te verrichten.

login pagina wordpress

De nieuwe website is gemakkelijk te beheren en aan te passen dankzij de gebruikte technologie van WordPress.

Met de eenvoudige beheersinterface kunnen ze gemakkelijk zelf wijzigingen aanbrengen, en wij hebben zelfs video's opgenomen om hen daarbij te helpen.

Bovendien onderhouden wij maandelijks de website om deze veilig, snel en up-to-date te houden. Voor ondersteuning kunnen ze altijd terecht bij ons.