logo hayati haircare

Nieuwe webshop gebouwd voor conversie

Gebouwd voor conversie en klanttevredenheid

Klant

Hayati Haircare

Dienst

Nieuwe webshop gebouwd voor conversie

Voor Hayati Haircare hebben wij een webshop gebouwd waar zij hun haargroei olie kunnen verkopen. De webshop is op maat ontworpen om aan de specifieke behoeften van de klant te voldoen en om een naadloze winkelervaring te bieden aan hun klanten.

We hebben ons gericht op het creëren van een aantrekkelijk ontwerp en een gemakkelijk te navigeren interface, met duidelijke productafbeeldingen en informatie om klanten te helpen bij het nemen van aankoopbeslissingen.

hayati haircare homepagina

De nieuwe webshop van Hayati Haircare is ontworpen om overzichtelijk te zijn op alle apparaten, van desktops tot mobiele telefoons en tablets. Dit is vooral belangrijk omdat het merendeel van de online aankopen tegenwoordig via mobiele apparaten wordt gedaan. We hebben ons gericht op het ontwerpen van een responsieve en gebruiksvriendelijke interface die het navigeren en het plaatsen van bestellingen gemakkelijk maakt, ongeacht het apparaat dat de klant gebruikt.

Overzichtelijke product pagina

De productpagina van Hayati Haircare is ontworpen om klanten een duidelijk en eenvoudig overzicht van het product te bieden. Er zijn mooie productfoto's die het product goed weergeven en de klant helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Bovendien is er een sectie met meestgestelde vragen waar klanten snel antwoorden kunnen vinden op hun vragen. Daarnaast is er ook ruimte voor beoordelingen van andere klanten, zodat nieuwe klanten kunnen zien wat andere mensen van het product vinden. Door deze functies toe te voegen aan de productpagina, kunnen we klanten een uitgebreide winkelervaring bieden en de kans vergroten dat ze bij ons kopen.

checkout hayatihaircare

Het afrekenproces op de nieuwe webshop van Hayati Haircare is eenvoudig en intuïtief. We hebben ons gericht op het creëren van een gestroomlijnde checkout die klanten helpt om snel en gemakkelijk hun aankopen af te ronden.

Op elke stap van het afrekenproces wordt duidelijk aangegeven waar de klant zich bevindt en wat de volgende stappen zijn. Dit zorgt voor een duidelijke en transparante winkelervaring die bijdraagt aan de tevredenheid van de klant. Door het afrekenproces zo eenvoudig en gestroomlijnd mogelijk te maken, kunnen we de kans vergroten dat klanten hun bestelling voltooien en terugkomen voor meer.

De nieuwe webshop van Hayati Haircare is super snel en laadt in minder dan 1,5 seconden. Dit is een belangrijke factor voor de gebruikerservaring en kan bijdragen aan de verkoop.

Klanten hebben geen geduld om te wachten op een langzame website en zullen eerder afhaken als de site te traag is. Daarom hebben we ons gericht op het optimaliseren van de laadsnelheid van de webshop, zodat klanten snel en gemakkelijk kunnen navigeren en hun aankopen kunnen doen zonder vertraging.

login pagina wordpress

De nieuwe website is gemakkelijk te beheren en aan te passen dankzij de gebruikte technologie van WordPress.

Met de eenvoudige beheersinterface kunnen ze gemakkelijk zelf wijzigingen aanbrengen, en wij hebben zelfs video's opgenomen om hen daarbij te helpen.

"Zeer tevreden over de samenwerking met Creative Corner. Ze begrepen onze wensen en hebben ons geholpen om deze om te zetten naar een prachtige en functionele webshop. De communicatie was uitstekend gedurende het hele proces, en we werden voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Al met al was het een geweldige ervaring om met dit bedrijf samen te werken. Ik kan ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner voor het bouwen van een webshop."

- Kristina, mede eigenaar Hayati Haircare

- Kevin Zuidhof, oprichter en directeur IvCB Public Affairs & Stakeholder Management