Nieuwe hoveniers website gebouwd voor conversie

Een nieuwe maatwerk website gebouwd voor conversie

Klant

Hoveniersbedrijf Messemaker

Dienst

Nieuwe hoveniers website gebouwd voor conversie

Met meer dan 25 jaar ervaring in tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud, heeft Hoveniersbedrijf Messemaker een passie voor het creëren van prachtige buitenruimtes. Echter, hun oude website weergaf niet de kwaliteit en expertise die zij bieden. Daarnaast door de verouderde website en technische problemen werkte niet alles naar behoren, waardoor de conversie lager was dan verwacht.

Daarom hebben wij van Creative Corner een nieuwe, conversiegerichte maatwerk website gebouwd voor Hoveniersbedrijf Messemaker. De nieuwe website biedt een gebruiksvriendelijke ervaring voor de bezoeker, wat resulteert in een betere conversie.

Video afspelen

Oude website

Nieuwe website

homepagina Hoveniersbedrijf Messemaker

de nieuwe website van Hoveniersbedrijf Messemaker is ontworpen met de gebruiker centraal, waardoor deze overzichtelijk is op elk apparaat.

Op de nieuwe website zijn alle diensten van Hoveniersbedrijf Messemaker duidelijk te vinden en is er voor elke dienst een aparte pagina met uitgebreide informatie en hoogwaardige foto's.

Op de portfolio pagina kun je enkele project vinden die ze in de afgelopen 25 jaar hebben uitgevoerd met volle passie. Elke project heeft zijn eigen pagina, waar de geleverde dienst en korte informatie over het project staan beschreven, aangevuld met prachtige foto's van hoge kwaliteit.

De nieuwe website van Hoveniersbedrijf Messemaker is ontworpen met een grote nadruk op snelheid. Dit resulteert in een hoge score van 95 op Google Page Speed Insights voor desktop.

Een snelle website biedt tal van voordelen, waaronder een betere gebruikerservaring, een hogere zoekmachine ranglijst, en een grotere kans op conversie. Bovendien zorgt een snelle laadtijd voor een betere gebruikerservaring, omdat de bezoekers minder wachttijd ervaren en meer tijd hebben om de website te verkennen. Dit leidt tot een langer verblijf op de website en een grotere kans om de gewenste actie te verrichten.

login pagina wordpress

De nieuwe website van Hoveniersbedrijf Messemaker is gemakkelijk te beheren en aan te passen dankzij de gebruikte technologie van WordPress.

Met de eenvoudige beheersinterface kunnen ze gemakkelijk zelf wijzigingen aanbrengen, en wij hebben zelfs video's opgenomen om hen daarbij te helpen.

Bovendien onderhouden wij maandelijks de website om deze veilig, snel en up-to-date te houden. Voor ondersteuning kunnen ze altijd terecht bij ons.