ivcb logo wit

Professionele nieuwe website voor IvCB

Een nieuwe website die vertrouwen en professionaliteit uitstraalt.

Een professionele nieuwe website voor IvCB

IvCB is een adviesbureau dat zich specialiseert in Public Affairs, stakeholdermanagement en strategische communicatie.

Bij IvCB begrijpen ze dat een goede website van groot belang is voor het aantrekken van toekomstige opdrachtgevers, het onderhouden van bestaande relaties en het presenteren van de idealen en waarden van de organisatie.

Creative Corner heeft IvCB geholpen met het omzetten van de wensen in een onvergetelijke nieuwe website. Een website die ook vertrouwen en professionaliteit uitstraalt.

Door middel van een modern design met aansprekende fotografie en een heldere boodschap over hun streven naar maatschappelijke impact, hebben we een website gecreëerd die bezoekers prikkelt en hen overtuigt van de kwaliteiten van IvCB. Onze samenwerking heeft geresulteerd in een website die aan alle eisen van IvCB voldoet en hen helpt hun doelen te bereiken.

voor

Na

homepagina ivcb

de nieuwe website is ontworpen met de gebruiker centraal, waardoor deze overzichtelijk is op elk apparaat.

De website van IvCB is meertalig

De website is beschikbaar in meerdere talen, waaronder Nederlands, Engels, Frans, Duits en Japans. Dit maakt het voor internationale bezoekers gemakkelijker om de inhoud van de website te begrijpen en het maakt het voor IvCB mogelijk om een breder publiek aan te spreken.

team pagina ivcb

Op de 'Wie wij zijn' pagina, vindt u profielen van de team, inclusief functies en contactgegevens. Er zijn ook afzonderlijke pagina's voor elk teamlid beschikbaar.

Cases ivcb

Op de pagina 'Wat wij doen', kunt u een overzicht vinden van alle cases met de mogelijkheid om te filteren op expertise. Bovendien zijn er afzonderlijke pagina's voor elke case beschikbaar met informatie over welke expertise bij dat case hoort, de uitdagingen, aanpak, het resultaat voor de klant en een testimonial.

expertises ivcb

Op de pagina 'Wat wij doen' van de website, kunt u een overzicht vinden van de expertise van IvCB met bijbehorende logo's van geselecteerde referenties en een testimonial. Bovendien zijn er afzonderlijke pagina's voor elke expertise beschikbaar met meer gedetailleerde informatie over de specifieke expertise die IvCB biedt.

website snelheid IvCB

De website is ontworpen met een grote nadruk op snelheid. Dit resulteert in een hoge score van 98 op Google Page Speed Insights voor desktop.

Een snelle website biedt tal van voordelen, waaronder een betere gebruikerservaring, een hogere zoekmachine ranglijst, en een grotere kans op conversie. Bovendien zorgt een snelle laadtijd voor een betere gebruikerservaring, omdat de bezoekers minder wachttijd ervaren en meer tijd hebben om de website te verkennen. Dit leidt tot een langer verblijf op de website en een grotere kans om de gewenste actie te verrichten.

login pagina wordpress

De nieuwe website is gemakkelijk te beheren en aan te passen dankzij de gebruikte technologie van WordPress. Dit maakt het eenvoudig om bijvoorbeeld zelf vacatures toe te voegen of blogs te plaatsen, zonder afhankelijk te zijn van ons.

Bovendien hebben wij ook video's opgenomen waarin we uitleg geven hoe de website te beheren, zodat IvCB zelfstandig de website kan onderhouden. Dit geeft IvCB de flexibiliteit om de website continu te verbeteren en up-to-date te houden.

huisstijl ivcb

Wij hebben niet alleen de website van IvCB gebouwd, maar hebben ook een nieuwe huisstijl ontworpen. Deze huisstijl is doorgevoerd in de website, maar ook beschikbaar in verschillende templates voor Word en PowerPoint die IvCB kan gebruiken voor hun interne / externe communicatie en presentaties.

Dit zorgt voor een consistente en professionele uitstraling van IvCB in al hun online en offline communicatie. De nieuwe huisstijl is ontworpen om de unieke identiteit van IvCB te benadrukken en hun merkwaarden te versterken.

"Deskundigheid en snelle opvolging zijn handelsmerken van Creative Corner. Zonder poespas professionele websites bouwen kunnen ze als de beste."

- Kevin Zuidhof, oprichter en directeur IvCB Public Affairs & Stakeholder Management