Op maat ontworpen webshop gemaakt voor conversie

Klant

Jiya Qureshi

Dienst

Een maatwerk webshop die aansluit bij de doelgroep.

Jiya Qureshi is een influencer met meer dan 50 duizend volgers op al haar social media kanalen. Jiya Qureshi kwam naar Creative Corner op zoek naar een nieuwe e-commerce website. Jiya Qureshi wilde een onvergetelijke, op maat ontworpen website om haar kledinglijn te verkopen en om het haar volgers gemakkelijk te maken om online te bestellen. Creative Corner heeft een op maat ontworpen webshop gemaakt voor Jiya Qureshi. Wat is het eindresultaat? meer conversie en een webshop dat past bij de doelgroep.

Overzichtelijk op alle apparaten

De nieuwe webshop van Jiya Qureshi is overzichtelijk en makkelijk te navigeren is. De nieuwe webshop is ook responsief op alle apparaten.

ecommerce website voorbeeld
ecommerce website extra functies

Vind gemakkelijk de kledingen in een foto

Een overzichtelijke categoriepagina.

jiya qureshi shop
jiya qureshi joggingspak

Een productpagina die uitnodigt om te kopen.

Het bestelproces is soepel.

jiya qureshi check out

Snelheid & Veiligheid

De gegevens die de bezoekers invullen op de webshop van Jiya Qureshi zijn persoonlijk en het is niet de bedoeling dat daar iedereen erin kan. Wij hebben ervoor gezorgt dat alle informatie op de webshop van Jiya Qureshi veilig blijven en dat niet zomaar iedereen daar erin kan.

 

De snelheid van een webshop heeft invloed op conversie en op de positie van een webshop op Google. De nieuwe webshop van Jiya Qureshi voldoet aan de voorwaarden van Google.

 

snelheid veiligheid website
wordpress website

Webshop aanpassen

Omdat wij de webshop hebben gebouwd op Wordpres, is het gemakkelijk om de webshop aan te passen. Producten toevoegen, teksten en of videos toevoegen of veranderen dat kan allemaal op de nieuwe webshop van Jiya Qureshi.