240% meer BOEKINGEN met nieuwe website

Klant

Logistieksnel

Dienst

Behaalde Resultaten (Tot zover)

  • Een stijging van 240% in boekingen
  • 30% groei in organisch verkeer
  • Bezoekers blijven 5x langer op de website.

Meer boekingen dankzij nieuwe website

Logistieksnel is gestart in 2017 met als doel pakketjes zo snel
en goed mogelijk verzenden en de beste service bieden aan de klanten. Het belangrijkste doel van Logistieksnel voor hun website was om hun merk te updaten om toegankelijker te zijn met behoud van de professionele houding waar ze bekend om staan. Natuurlijk waren ze op zoek naar betere conversies en leadgeneratie, maar Logistieksnel wilde ook hun navigatie verbeteren en de mogelijkheid voor gebruikers vereenvoudigen om snel de informatie te krijgen waarnaar ze op zoek zijn. Creative Corner heeft een nieuwe website gebouwd voor Logistieksnel. Wat is het resultaat? Een stijging van 240% in boekingen.

Overzichtelijk op alle apparaten

De nieuwe website van Logistieksnel is overzichtelijk en makkelijk te navigeren is. De nieuwe website is ook responsief op alle apparaten.

website gemaakt voor snel logistiek
logistieksnel webdesign

Animaties creëren visuele versterking voor gebruikers terwijl ze door de website navigeren.

Logo en huisstijl

We hebben met Logistieksnel samengewerkt om een logo & huisstijl te creëren die beter is afgestemd op hun moderne aanbod, die verduidelijkt waar ze voor staan en die hen onderscheidt van anderen.

logistieksnel logo

Snelheid & Veiligheid

Het is belangrijk dat de informatie van een bezoeker goed word beschermd en dat niet iedereen daar in kan. Creative Corner heeft de nieuwe website van Logistieksnel goed beveiligd.

De snelheid van een website heeft invloed op conversie en op de positie van een website op Google. De nieuwe website van Logistieksnel voldoet aan de voorwaarden van Google. 

snelheid veiligheid website
wordpress website

Website aanpassen

Omdat wij de website hebben gebouwd op Wordpres, is het gemakkelijk om de website aan te passen. Teksten, foto’s en video’s aanpassen of toevoegen is allemaal mogelijk.

Beoordeling