moaver logo wit

Stijging van aanvragen dankzij nieuw website voor een transportplatform

Conversiestijging met online marketing en webdesign voor Moaver

Webdesign en online marketing voor conversie

Moaver is een uniek transportplatform dat de kloof tussen transportvraag en -aanbod overbrugt. Als experten op het gebied van webdesign, SEO en SEA hebben we bij Creative Corner samengewerkt met Moaver om hun online aanwezigheid te versterken.

moaver homepagina

De nieuwe website is ontworpen met de gebruiker centraal, waardoor deze overzichtelijk is op elk apparaat.

conversie moaver

De nieuwe website van Moaver is volledig geoptimaliseerd voor conversie. Van de doordachte lay-out tot de overtuigende call-to-action knoppen, elke element van de website is ontworpen met één doel voor ogen: het genereren van meer aanvragen en conversies.

copywriting moaver

Voor Moaver hebben we SEO-vriendelijke copywriting gecreëerd die niet alleen zoekmachines aanspreekt, maar ook de menselijke bezoekers. Onze tekstschrijvers hebben de perfecte balans gevonden tussen het optimaliseren voor zoekresultaten en het boeien van de lezers. Dit heeft geholpen om niet alleen beter gevonden te worden, maar ook om de aandacht en interesse van hun doelgroep te trekken en vast te houden.

illustraties moaver

We hebben illustraties gecreëerd die naadloos passen bij de unieke huisstijl van Moaver. Deze illustraties bieden een onderscheidend visueel element dat de aandacht van bezoekers trekt, wat resulteert in een onvergetelijke ervaring op de website en versterking van de uitstraling.

website snelheid moaver

De website is ontworpen met een grote nadruk op snelheid. Dit resulteert in een hoge score van 95 op Google Page Speed Insights voor desktop.

 

Een snelle website biedt tal van voordelen, waaronder een betere gebruikerservaring, een hogere zoekmachine positie, en een grotere kans op conversie.

- Roy Bleeker, Eigenaar

"Ontzettend goede samenwerking tijdens het opstarten van het platform Moaver. Ali voelt goed aan welke richting wij op willen met Moaver"

- Roy Bleeker, Eigenaar