fbpx

Onvergetelijke vernieuwde website voor Praktijk GvR

Klant

Praktijk GvR

Dienst

Behaalde Resultaten (Tot zover)

  • Door vernieuwde website blijven bezoekers 12x langer op de website.
  • Organische bezoekers klikken 32% vaker door.

Een website om een veilige en vertrouwde plek te vinden voor een therapie.

Bij Praktijk GvR gevestigd in Haarlem vindt u een vertrouwde psycholoog. Gerald van Rijsewijk (eigenaar) kwam naar Creative Corner want hij had problemen met zijn website, de website was 7+ jaar verouderd en veel dingen werkte niet. Creative Corner ging aan de slag en heeft een onvergetelijke website gebouwd voor Praktijk Gvr. Wat is het resultaat? Bezoekers blijven langer op de website en klikken niet weg.

Klik op de afbeelding

maatwerk website

Vernieuwde website

De nieuwe website van praktijk GvR is nu eenvoudig en overzichtelijk.

 

Overzichtelijk op alle apparaten

De nieuwe website van Praktijk GvR is overzichtelijk en makkelijk te navigeren is. De nieuwe website is ook responsief op alle apparaten.

Zelftest

Op de nieuwe website van Praktijk Gvr kan je zelftesten online maken, vervolgens zie je de resultaat en kan je een afspraak inplannen of meer over lezen.

Snelheid & Veiligheid

De formulieren die de bezoekers invullen op de website zijn persoonlijk en het is niet de bedoeling dat daar iedereen erin kan. Wij hebben ervoor gezorgt dat alle informatie op de website veilig blijven en dat niet zomaar iedereen daar erin kan.

De snelheid van een website is ook belangrijk, bezoekers verlaten een trage website. Het is ook belangrijk dat als een bezoeker een zelftest maakt, dat de bezoeker gelijk de resultaat ziet en niet lang hoeft te wachten. Dit allemaal hebben wij toegepast op de nieuwe website van Praktijk GvR

snelheid veiligheid website
wordpress website

Website aanpassen

Omdat wij de website hebben gebouwd op Wordpres, is het gemakkelijk om de website aan te passen. Teksten, foto’s en video’s aanpassen of toevoegen is allemaal mogelijk.

Beoordeling