fbpx

Maatwerk website voor psychotherapie met interactieve kaart

Over Rondom Psychotherapie

Rondom Psychotherapie is een samenwerkingsverband van meer dan 40 vrijgevestigde psychotherapeuten en klinisch psychologen in de regio Haarlem. Zij bieden persoonlijke en erkende psychologische hulp met een focus op toegankelijkheid en deskundigheid. Via de website kunnen cliënten en verwijzers eenvoudig een BIG-geregistreerde psychotherapeut vinden, gesorteerd op specialisme, werkwijze, en wachttijd.

Uitdaging

De oude website van Rondom Psychotherapie was rommelig en moeilijk te navigeren. Essentiële functies zoals het overzicht van psychotherapeuten en de kaartweergave werkten niet goed. Het team vond het ook lastig om content bij te werken, wat resulteerde in een verouderde en inefficiënte website.

Oplossing

Wij hebben de wensen van Rondom Psychotherapie gecombineerd met grondig onderzoek en verschillende ontwerpopties ontwikkeld waaruit zij konden kiezen. Vervolgens hebben we de gekozen ontwerpen gebouwd op het WordPress-platform om flexibiliteit en gebruiksgemak te garanderen. Ons belangrijkste doel was om de website overzichtelijk te maken en de navigatie te verbeteren, zodat bezoekers snel en gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.

Gebruiksvriendelijke Website

De nieuwe website van Rondom Psychotherapie is ontworpen met de gebruiker centraal, waardoor deze overzichtelijk is op elk apparaat. 

Deskundigheid en snelle opvolging zijn handelsmerken van Creative Corner. Zonder poespas professionele websites bouwen kunnen ze als de beste.

- Kevin Zuidhof, oprichter en directeur IvCB

Uitgebreid psychotherapeuten overzicht

De website biedt nu een uitgebreide kaart en krachtige filters waarmee je eenvoudig kunt zoeken op basis van verschillende criteria. Voor elk profiel zie je direct belangrijke informatie zoals locatie, contactgegevens, en wachttijden. Door te klikken op een profiel krijg je gedetailleerde informatie over de therapeut, inclusief specialismen en klachtgebieden.

Exclusieve ledeninformatie via een beveiligde sectie

Een beveiligde ledenpagina biedt exclusieve informatie voor leden, wat de communicatie en samenwerking binnen de vereniging bevordert.

Supersnelle en geoptimaliseerde website

De nieuwe website is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook razendsnel. Met een Google PageSpeed score van 99+ en een GTmetrix score van A, kun je snel en efficiënt navigeren. 

Eenvoudig websitebeheer en directe ondersteuning

We hebben instructievideo’s opgenomen om het team van Rondom Psychotherapie te helpen bij eenvoudige wijzigingen. Daarnaast verzorgen wij het onderhoud van de website om deze veilig en snel te houden.

Soortgelijke projecten