Huisstijl, logo en een website voor Schildersbedrijf

Klant

Sterschilder

Dienst

Een professionele website voor een professionele schilder

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf? Dan bent u bij Sterschilder aan het goede adres. Sterschilder, gevestigd in Amsterdam kwam naar Creative Corner op zoek naar een website voor hun bedrijf. Ze waren al heel lang actief, maar hadden geen website. Ze wilden een professionele, op maat gemaakte website om hun diensten onder de aandacht te brengen. Creative Corner heeft een op maat website gemaakt voor Sterschilder.

Klik op de afbeelding

Huisstijl + Logo

We hebben met Sterschilder samengewerkt om een logo & huisstijl te creëren die beter is afgestemd op hun moderne aanbod, die verduidelijkt waar ze voor staan en die hen onderscheidt van anderen.

sterschilder logo
sterschilder website desktop en mobiel

Overzichtelijk op alle apparaten

De nieuwe website van Sterschilder is overzichtelijk en makkelijk te navigeren is. De nieuwe website is ook responsief op alle apparaten.

 

Animaties creëren visuele versterking voor gebruikers terwijl ze door de website navigeren.

sterschilder website
snelheid veiligheid website

Snelheid & Veiligheid

Het is belangrijk dat de informatie van een bezoeker goed word beschermd en dat niet iedereen daar in kan. Creative Corner heeft de nieuwe website van Sterschilder goed beveiligd.

De snelheid van een website heeft invloed op conversie en op de positie van een website op Google. De nieuwe website van Sterschilder voldoet aan de voorwaarden van Google. 

Website aanpassen

Omdat wij de website hebben gebouwd op Wordpres, is het gemakkelijk om de website aan te passen. Teksten, foto’s en video’s aanpassen of toevoegen is allemaal mogelijk.

wordpress website

Beoordeling