Functionele website voor een verkeersschool

Klant

Verkeersschool Quick Learn

Diensten

Snel en voordelig autorijbewijs halen bij Verkeersschool Quick Learn

Bij Verkeersschool Quick Learn ben je voor het behalen van jouw autorijbewijs aan het juiste adres. Verkeersschool Quick Learn, gevestigd in Haarlem, was op zoek naar een bureaupartner die een moderne, eenvoudig te beheren website kon leveren. Creative Corner heeft een op maat website-ontwerp gemaakt voor de Quick Learn-website met behulp van het WordPress CMS, zodat de klant de website op elk moment kan bijwerken via een eenvoudig te gebruiken back-end admin-gebied.

Klik op de afbeelding

Overzichtelijk op alle apparaten

De nieuwe website van Verkeersschool Quick Learn is overzichtelijk en makkelijk te navigeren is. De nieuwe website is ook responsief op alle apparaten.

quick learn website desktop en mobiel
quick learn website

Animaties creëren visuele versterking voor gebruikers terwijl ze door de website navigeren.

quick learn succesverhalen
quick learn pakketten
quick learn gratis proefles

Snelheid & Veiligheid

Het is belangrijk dat de informatie van een bezoeker goed word beschermd en dat niet iedereen daar in kan. Creative Corner heeft de nieuwe website van Verkeersschool Quick Learn goed beveiligd.

De snelheid van een website heeft invloed op conversie en op de positie van een website op Google. De nieuwe website van Verkeersschool Quick Learn voldoet aan de voorwaarden van Google. 

snelheid veiligheid website
wordpress website

Website aanpassen

Omdat wij de website hebben gebouwd op Wordpres, is het gemakkelijk om de website aan te passen. Teksten, foto’s en video’s aanpassen of toevoegen is allemaal mogelijk.