Huisstijl, logo en een website voor een stichting

Klant

Xidig Organisation

Dienst

Een website voor een stichting

Stichting Xidig is een organisatie die zich bezighoudt met de ondersteuning van Somalische jongeren op verschillende leefgebieden. Xidig Organisation was op zoek naar een partner om hen te helpen met de missie van hun organisatie duidelijker te communiceren. Creative Corner heeft een op maat website gemaakt voor de Xidig Organisation-website. Ook heeft Creative Corner een huisstijl en een logo gemaakt.

Klik op de afbeelding

Huisstijl + Logo

We hebben met Xidig Organisation samengewerkt om een logo & huisstijl te creëren die verduidelijkt waar ze allemaal voor staan en die hen onderscheidt.

logo xidig organisation
xidig organisation website

Overzichtelijk op alle apparaten

De nieuwe website van Xidig Organisation is overzichtelijk en makkelijk te navigeren is. De nieuwe website is ook responsief op alle apparaten.

 

xidig organisation donation
xidig organisation lid worden
snelheid veiligheid website

Snelheid & Veiligheid

Het is belangrijk dat de informatie van een bezoeker goed word beschermd en dat niet iedereen daar in kan. Creative Corner heeft de nieuwe website van Xidig Organisation goed beveiligd.

De snelheid van een website heeft invloed op conversie en op de positie van een website op Google. De nieuwe website van Xidig Organisation voldoet aan de voorwaarden van Google. 

Website aanpassen

Omdat wij de website hebben gebouwd op Wordpres, is het gemakkelijk om de website aan te passen. Teksten, foto’s en video’s aanpassen of toevoegen is allemaal mogelijk.

wordpress website

Beoordeling