...
Skip to content Skip to footer

Energielabel Volendam

Energielabel Volendam.

Energielabel volendam
Probleem

Het team van Energielabel Volendam had al een website laten maken door een ander bureau, maar zij waren niet tevreden met hun website. Dat kwam doordat de website van Energielabel Volendam het bedrijf niet weerspiegelde ook was er geen duidelijke indeling van de informatie. Daarnaast was het systeem van het contactformulier en de ontvangen offertes niet overzichtelijk. Er was geen pagina waarop de offertes terug te vinden waren, behalve dat zij een e-mail ontvangen met dat er een nieuwe offerteaanvraag is. Dat wouden zij anders.

Resultaat

Creative Corner heeft een nieuwe website gemaakt voor Energielabel Volendam, een website die overzichtelijk en makkelijk te navigeren is. Een website die responsief is op alle apparaten en waarop de volgorde van de informatie duidelijk is.

Aan de back-end hebben wij een systeem gebouwd waar het makkelijk is om de offertes terug te bekijken, er een status bij te geven (wanneer een potentiële klant is gebeld, bij langs is geweest, afgerond is etc). Ook krijgt de potentiële klant een automatische email nadat zij een offerte hebben aangevraagd met daarin dat hun aanvraag is ontvangen. 

Ook is het makkelijk aan de back-end om bepaalde informatie te veranderen zoals de prijzenlijst. En je kan gemakkelijk zien hoeveel mensen de website hebben bezocht in de afgelopen dagen / maanden en jaren.

Creative Corner heeft voor Energielabel Volendam een functionele website gebouwd. Naast fraai designwerk is het de medewerker van Creative Corner ook gelukt de vindbaarheid van ons bedrijf te verbeteren. Fijn contact en snelle reacties op e-mails. Daarnaast is het totale proces ook nog eens relatief snel verlopen. Zeker een aanrader. Met vriendelijke groet, Het team van Energielabel Volendam

Energielabel Volendam

Google