...
Skip to content Skip to footer

Praktijk GvR

Praktijk GvR.

Praktijk GvR.

praktijk gvr banner
Probleem

Gerald van Rijsewijk van Praktijk GvR gevestigd in Haarlem kwam naar Creative Corner omdat hij problemen had met zijn website. De problemen die vooral voorkwamen waren onder andere bepaalde plug-ins errors, die veroorzaakt werden door een verouderde PHP, thema en plug-ins.

Oplossing

Creative Corner ging aan de slag met het oplossen van de problemen. Als eerst begonnen met het bijwerken van de PHP naar de nieuwste versie. Vervolgens gingen we het probleem in de errors van de plug-ins oplossen zodat we toegang hadden tot de website. Nadat we toegang hadden bereikt konden we het thema en de resterende plug-ins bijwerken naar de nieuwste versie.

Wij van Creative Corner stelden voor om het design van de website te veranderen, dit omdat het thema van de website en de stijl al 7 jaar niet verandert was hierdoor gaf zijn website geen goed beeld van wat hij aanbood en welke diensten hij leverde. Ook wilden wij ervoor zorgen dat zijn website eruit sprong in vergelijking met de andere websites in zijn markt en dat de bezoekers gemakkelijk informatie konden vinden. 

Wij van Creative Corner stelden voor om het design van de website te veranderen. Het thema en de stijl van de website was al 7 jaar niet verandert, waardoor de website geen goed beeld kon geven over de producten en de geleverde diensten. Ook wilden wij ervoor zorgen dat de website van de praktijk uitblinkt in vergelijking met de websites van andere praktijken en dat de bezoekers gemakkelijk informatie konden vinden.

Praktijk GvR website

Resultaat

De nieuwe website van praktijk GvR is nu eenvoudig en overzichtelijk. Wij hebben de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt, waardoor je snel informatie kan vinden over waar je zelftesten kan invullen of de resultaten gelijk kan zien en een afspraak kan maken.

Op de website van andere praktijken zie je op de homepagina gelijk veel tekst waardoor het voor de bezoeker chaotisch is en gelijk weggaat.

Als je op de website van praktijk GvR komt dan word je in het begin geïntroduceerd met Gerald van Rijsewijk (eigenaar / gezondheidszorgpsycholoog) en met zijn  praktijk. De reden waarom wij dit hebben gedaan is om het persoonlijk te maken. Gerald vertelde ons dat hij de website persoonlijk wilde maken en de bezoekers veilig wilt laten voelen en dat hebben wij gelijk toegepast wanneer de bezoeker de website binnenkomt.

Vervolgens kan je verschillende zelftesten online maken en gelijk de resultaten bekijken, daaronder vind je enkele problemen die de praktijk behandelt. Daarna zie je de meest gestelde vragen, de antwoorden van die vragen zijn kort en krachtig, het is mogelijk om meer uitleg te lezen bij bepaalde vragen. Je vindt onder de vaak gestelde vragen waar de praktijk aangesloten is en onder dat kan je een afspraak maken, ook vind je daar de werkuren en een Google maps-kaart van de praktijk.

Voor en na
Praktijk GvR website voor en na
Praktijk GvR over mij
Praktijk GvR zelftest

Snel contact, flexibel met afspreken, klant gericht, deskundig, stemt goed af en prima resultaat! 

Gerald van Rijsewijk