fbpx

Conversiegerichte

Webshop laten maken Borne

Bij Creative Corner kunt u een onvergetelijke webshop laten maken met een persoonlijke benadering. Ons kerndoel is het bouwen van mooie, unieke, gebruiksvriendelijke webshop die converteert.

Beoordeeld met 4.9/5

- door 70+ klanten

Alles wat u moet weten in 30 seconden
Video afspelen

Een onvergetelijke webshop op maat

Webshop gemakkelijk aan te passen

Zoekmachine-vriendelijke webshop

laptop icon

Responsieve webshop ontwerp

En nog veel meer..

Een Webshop laten maken Borne voor uw bedrijf?

24/7 online verkopen & gemakkelijk webshop bijwerken

Van haarproducten, online leeromgeving tot kleding, we hebben verschillende webshops gebouwd voor bedrijven in Borne die bijna alles verkopen wat u zich maar kunt voorstellen.

Dit geeft ons een goed beeld op wat er nodig is om een webshop te laten maken en de belangrijkste verschillen tussen webshops die worstelen en webshops die groeien.

Wij bouwen uw webshop op WordPress, het meest populaire websiteplatform ter wereld. Dit biedt u een krachtige en flexibele basis om uw webshop te bouwen en te beheren, met veel opties voor aanpassing en uitbreiding.

Wij zijn er om u te helpen bij het hele proces van webshop laten maken. Of het nu gaat om het kiezen van een betalingssysteem, verzendmethode, het implementeren van marketingtools of het integreren van sociale media, wij staan voor u klaar. Ons doel is om samen met u een onvergetelijke webshop te bouwen die converteert.

Creative corner  

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Beoordeeld met 4.9/5

- door 70+ klanten

webshop laten maken

Professionele Webshop laten maken Borne

Bij Webshop laten maken Borne, houden wij rekening met uw wensen en die van uw klanten. Een professioneel webshop ontwerp dat conversie verhoogt, is van cruciaal belang. Wij zorgen voor een onvergetelijk ontwerp van uw webshop, zodat uw klanten vanaf het eerste moment verkocht zullen zijn.

Een conversie gerichte Webshop laten maken Borne

Bij Creative Corner weten we hoe belangrijk het is om een webshop te hebben die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook gericht op conversie. Wij helpen u graag met het laten maken van een conversie gerichte webshop die uw bezoekers omzet in klanten. Door onze expertise op het gebied van webdesign en e-commerce in Borne en omgeving zorgen wij ervoor dat uw webshop een succes wordt.

webshop functies

WordPress Webshop laten maken Borne

De meerderheid van de webshops die we bouwen in Borne en omgeving zijn gebouwd op WordPress. Dit zijn de voordelen van een webshop laten maken op WordPress:

1. Eenvoudig bij te werken: WordPress is zeer gebruiksvriendelijk, wat betekent dat onze klanten gemakkelijk hun webshops kunnen bijwerken met nieuwe producten, categorieën en inhoud.

2. Integratie met externe partijen: WordPress biedt uitstekende integraties met externe softwares.

3. Ideaal voor SEO.

4. Meest gebruikte websiteplatform: WordPress is een van de meest gebruikte websiteplatforms, en WooCommerce is een van de meest populaire e-commerce plug-ins voor WordPress.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wat kost een webshop laten maken?

De kosten van een webshop laten maken zijn afhankelijk van uw wensen en budget.
Hieronder vindt u onze algemene pakketen. We bespreken graag samen met u welk pakket het beste bij u past.

Prijzen zijn exclusief btw en eenmalig

Basis

Ontwerp en bouw van een volledig op maat gemaakte WordPress-webshop.

3499

In 3 termijnen

Standaard

Ontwerp en bouw van een geavanceerde, op maat gemaakte WordPress-webshop.

5499

In 3 termijnen
Alles in basis inclusief:

Premium

Ontwerp en bouw van een op maat gemaakte, geavanceerde WordPress-webshop met mock-ups.

8999

In 3 termijnen
Alles in standaad inclusief:

Maatwerk webshop vanaf 11.999

Voor bedrijven met specifieke wensen bieden we een op maat gemaakt pakket.

Werkwijze webshop laten maken

1. Boek een Kennismakingsgesprek

Onze aanpak is altijd persoonlijk, daarom hebben wij altijd eerst een kennismakingsgesprek met u via Google meet of op kantoor. Hierna ontvangt u van ons een op maat gemaakt webdesign voorstel.

2.Aanleveren

Akkoord? nadat het papierwerk is afgerond kunnen we beginnen met de vervolgstappen van webshop laten maken en het aanleveren van bestanden tekst, foto's, video's ect)

3. Concept website

U ontvangt eerst een concept op onze server. Dit is een compleet werkende webshop die u uitgebreid kunt testen, bekijken en door ons laten wijzigen in de correctieronde(s).

4. Testen en lanceren

Wanneer uw webshop gebouwd is en alles correct werkt, plannen we de livegang van uw website.

Onvergetelijk wint, elke keer.

Wij helpen bedrijven te ontdekken wat hen uniek maakt ten opzichte van anderen en creëren onvergetelijke ervaringen die zich onderscheiden van de rest.

Wij houden ons proces eenvoudig, transparant en klantgericht.

creative corner

Wat maakt ons anders?

Maatwerk

We leveren op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij je unieke behoeften en doelen.

Focus op resultaat

Wij geven om de impact die ons werk heeft op je bedrijf, niet om hoe het eruitziet in onze portfolio.

Wij reageren snel

We beperken het aantal klanten dat we aannemen zodat we een optimale ervaring kunnen bieden.

Langdurige samenwerking

We bouwen duurzame relaties die voortduren, zelfs nadat het project is afgerond.

Een samenwerking op lange termijn die geweldige resultaten oplevert.

Wij doen ons best om voor onze klanten een stap verder te gaan.

Beoordeeld met 4.9/5

- door 70+ klanten

"Deskundigheid en snelle opvolging zijn handelsmerken van Creative Corner. Zonder poespas professionele websites bouwen kunnen ze als de beste."
- Kevin Zuidhof
oprichter en directeur IvCB Public Affairs & Stakeholder Management
"Snel contact, flexibel met afspreken, klant gericht, deskundig, stemt goed af en prima resultaat!"
- Gerald van Rijsewijk
eigenaar Praktijk GvR
Creative Corner heeft voor ons bedrijf een geweldige site gemaakt! De communicatie is heel sterk.
- Charlotte van der Vorm
eigenaar Ster Import
"Ik heb de afgelopen tien jaar diverse websites laten maken, door verschillende partijen. De dienstverlening en prijs-kwaliteit verhouding van Creative Corner stak met kop en schouders uit boven mijn eerdere ervaringen. Echt een aanrader dus!"
- Petrosjan Damen
Impactondernemer
"De aanpak van Creative Corner is persoonlijk en met oog voor detail. Het eerste ontwerp van onze nieuwe website was meteen goed en werd goed uitgelegd met onderbouwing waarom bepaalde beslissingen genomen zijn."
- Joep Beijnsberger
Marketing
"Ontzettend goede samenwerking tijdens het opstarten van het platform Moaver. Ali voelt goed aan welke richting wij op willen met Moaver"
- Roy Bleeker
Eigenaar

Zijn we een match?

We willen graag met u samenwerken aan Webshop laten maken Borne, maar we begrijpen dat u wellicht nog enkele vragen heeft. Deze korte Q&A behandelt veel van de basisprincipes. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen.

De kosten van een Webshop laten maken Borne zijn afhankelijk van uw wensen en budget. Onze pakketten sluiten perfect aan op deze verschillende opties. Voor de meeste ondernemers is een website van € 2999 tot € 4999 de passende keuze. Ondernemers die nét iets meer willen, kunnen kiezen voor een uitgebreider pakket. Daarbij kunt u denken aan een budget tussen de € 4999 en € 7999. Bedrijven met specifieke wensen bieden we website op maat. Dit is een indicatie van de prijzen. Na een persoonlijk kennismakingsgesprek ontvangt u een op maat gemaakte offerte.
Een Webshop laten maken Borne duurt meestal 2 tot 4 weken, heeft u spoed? dan kunnen wij al een webshop laten maken binnen een week.

We maken samen met u een planning, zodat het proces soepel verloopt. Om te beginnen hebben we uw huisstijl, teksten, foto’s en eventuele andere content nodig. We kunnen u hier ook bij helpen. Vervolgens maken we een ontwerp dat aansluit op uw wensen. Zodra u groen licht geeft, gaan we aan de slag. Uw webshop is klaar voor lancering zodra we hem hebben gebouwd!
Amateuristisch webdesign kan er aan de buitenkant redelijk lijken, maar websites zitten vaak vol met gebroken links, laden langzaam, en zien er waarschijnlijk verschrikkelijk uit op kleinere schermen. Dit kan veel duurder zijn dan het inhuren van een professioneel webdesign bureau Borne omdat uw potentiële klanten ergens anders op zoek gaan naar een betere ervaring. Gebruikerservaring en conversie zijn sterk met elkaar verbonden en wij bieden u betaalbare ontwerpen die ervoor zorgen dat uw bezoekers blijven hangen.

U levert alle teksten om een webshop te laten maken. U bent de expert in uw bedrijf, dus het is altijd het beste als het van u komt. Als u hulp nodig heeft, hebben we een tekstschrijver in ons team die u kan helpen met het opschonen of schrijven van originele inhoud.

Ja, zeker! Bij Creative Corner leveren we al onze webshops in een toegankelijk en gebruiksvriendelijk systeem, geschikt voor alle bedrijven in Borne en omgeving. U kunt zelf de teksten en foto’s op uw website aanpassen en de producten in uw webshop volledig zelf beheren, inclusief prijzen, teksten, afbeeldingen, etc. Na de bouw van uw webshop krijgt u van ons een webshop tutorial. En als u toch ergens hulp bij nodig hebt, staan we altijd stand-by om u verder te helpen.

Absoluut. We voegen altijd enkele producten aan u webshop toe om u te laten zien hoe het werkt. Besteedt u dit deel liever uit? Dan maken we graag een planning om uw producten voor u te plaatsen.

Absoluut!

Het is essentieel dat uw webshop goed wordt onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan updates die regelmatig moeten worden uitgevoerd voor WordPress. Ook moet er systematisch een back-up worden gemaakt van uw gegevens zodat u deze niet verliest als u gehackt wordt.

Onderhoudsabonnement afsluiten

Sluit een onderhoudsabonnement af en Creative Corner maakt dit allemaal voor u in orde. Ook hierbij kunt u kiezen uit verschillende pakketten. Kijk voor meer informatie over ons aanbod in onderhoud van uw webshop op de pagina ondersteuning.

Ons team is er ook om u te ondersteunen met Lokale SEO en SEO.

Ja, we kunnen uw webshop zichtbaar maken. Wij bieden daarvoor Lokale SEO en SEO aan. Hiermee zorgen we dat Google uw webshop kan vinden. Zo regelen we ook dat uw webshop SEO technisch goed staat om aan uw zichtbaarheid te kunnen werken. Als u daarvoor kiest, kunnen we nog een stapje verder gaan: we kunnen bijvoorbeeld maandelijks aan de slag om uw website beter vindbaar te laten maken.

Nee, bij het bouwen van uw webshop is geen maandelijkse SEO inbegrepen. Alle items die we aan uw webshop toevoegen, inclusief tekst, foto’s en video, kunnen door Google worden bekeken, maar dat betekent niet dat u op nummer 1 komt te staan. We bieden echter wel maandelijkse SEO services van hoge kwaliteit aan.

Alle webshops die wij opleveren zijn inclusief Snelheid Optimalisatie.

Jazeker, we optimaliseren al onze websites en webshops voor elk schermformaat.

Nee, u bent verantwoordelijk voor de hosting van uw webshop en het domein. Dit zorgt ervoor dat u na de migratie volledige toegang tot uw webwinkel heeft. We kunnen u echter hostingpakketten aanbevelen aan de hand van uw wensen.

Indien nodig helpen we u bij het vinden van gratis stockfoto’s van websites zoals Pixels en Unsplash. Uw hulp en leiding zijn nodig om de perfecte afbeeldingen, foto’s, grafische afbeeldingen, vectoren voor uw webwinkel en uw merk te vinden.

Geweldige vraag! De eerste stap is om een offerte aan te vragen, dat kunt u hier doen en is 100% gratis.

Wij beginnen onze projecten meestal met een kennismakingsgesprek, gevolgd door een korte verkenningsfase waarin we samen met u de projectomvang en diensten bepalen. We gaan dan verder met het delen van onze kostenraming, het opstellen van een werkoverzicht en het plannen van kickoff-gesprekken met onze teams. Zodra het papierwerk rond is en de aanbetaling voldaan is, gaan we aan de slag!

Creative Corner is een snelgroeiend creatieve webdesign Agency gevestigd in Haarlem, maar werkt door heel Nederland.

 

Klik hier om meer te lezen over ons

Webshop laten maken steden

Creative Corner is een creatieve webdesign Agency gevestigd in Haarlem, maar werkt door heel Nederland. Creatieve Corner is actief in alle gemeenten van Nederland. Klanten komen langs bij ons op kantoor in Haarlem of wij hebben meetings met de klant via Google Meet.