Skip to content Skip to footer

Conversiegerichte

Webshop laten maken Zwartewaterland

Bij Creative Corner kunt u een onvergetelijke Webshop laten maken Zwartewaterland met een persoonlijke benadering. Ons kerndoel is het bouwen van mooie, unieke, gebruiksvriendelijke webshop die converteert.

Geen verplichtingen & 100% gratis

Alles wat u moet weten in 30 seconden
Video afspelen

Een Webshop laten maken Zwartewaterland voor uw bedrijf?

24/7 online verkopen & gemakkelijk webshop bijwerken

Van haarproducten, online leeromgeving tot kleding, we hebben verschillende webshops gebouwd voor bedrijven in Zwartewaterland die bijna alles verkopen wat u zich maar kunt voorstellen.

Dit geeft ons een goed beeld op wat er nodig is om een webshop te laten maken en de belangrijkste verschillen tussen webshops die worstelen en webshops die groeien.

Wij bouwen uw webshop op WordPress, het meest populaire websiteplatform ter wereld. Dit biedt u een krachtige en flexibele basis om uw webshop te bouwen en te beheren, met veel opties voor aanpassing en uitbreiding.

Wij zijn er om u te helpen bij het hele proces van webshop laten maken. Of het nu gaat om het kiezen van een betalingssysteem, verzendmethode, het implementeren van marketingtools of het integreren van sociale media, wij staan voor u klaar. Ons doel is om samen met u een onvergetelijke webshop te bouwen die converteert.

Een onvergetelijke webshop op maat

Webshop gemakkelijk aan te passen

Zoekmachine-vriendelijke webshop

laptop icon

Responsieve webshop ontwerp

En nog veel meer..

Creative corner  

Vraag vrijblijvend een offerte aan

5/5
Offerteaanvraag
webshop laten maken

Professionele Webshop laten maken Zwartewaterland

Bij Webshop laten maken Zwartewaterland, houden wij rekening met uw wensen en die van uw klanten. Een professioneel webshop ontwerp dat conversie verhoogt, is van cruciaal belang. Wij zorgen voor een onvergetelijk ontwerp van uw webshop, zodat uw klanten vanaf het eerste moment verkocht zullen zijn.

Een conversie gerichte Webshop laten maken Zwartewaterland

Bij Creative Corner weten we hoe belangrijk het is om een webshop te hebben die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook gericht op conversie. Wij helpen u graag met het laten maken van een conversie gerichte webshop die uw bezoekers omzet in klanten. Door onze expertise op het gebied van webdesign en e-commerce in Zwartewaterland en omgeving zorgen wij ervoor dat uw webshop een succes wordt.

webshop functies

WordPress Webshop laten maken Zwartewaterland

De meerderheid van de webshops die we bouwen in Zwartewaterland en omgeving zijn gebouwd op WordPress. Dit zijn de voordelen van een webshop laten maken op WordPress:

1. Eenvoudig bij te werken: WordPress is zeer gebruiksvriendelijk, wat betekent dat onze klanten gemakkelijk hun webshops kunnen bijwerken met nieuwe producten, categorieën en inhoud.

2. Integratie met externe partijen: WordPress biedt uitstekende integraties met externe softwares.

3. Ideaal voor SEO.

4. Meest gebruikte websiteplatform: WordPress is een van de meest gebruikte websiteplatforms, en WooCommerce is een van de meest populaire e-commerce plug-ins voor WordPress.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wat kost een webshop laten maken?

De kosten van een webshop laten maken zijn afhankelijk van uw wensen en budget. Hieronder een algemeen overzicht van onze pakketten, tijdens de kennismakingsgesprekken bespreken we welke pakket het beste bij u past.

Basis

We zullen een thema WordPress webshop laten maken op basis van uw verstrekte voorbeeld. ​

2999

In 3 termijnen

Standaard

We zullen een aangepast thema WordPress webshop laten maken op basis van uw verstrekte voorbeeld.

4999

In 3 termijnen
Alles in basis inclusief:

Premium

We zullen een maatwerk webshop maken met mock-ups op een WordPress CMS op basis van uw vereisten voor ultiem succes.

7999

In 3 termijnen
Alles in standaad inclusief:

Maatwerk website vanaf 9.999

Bedrijven met specifieke wensen bieden we een op maat gemaakt pakket.

Prijzen zijn exclusief btw en eenmalig

Werkwijze webshop laten maken

1. Boek een Kennismakingsgesprek

Onze aanpak is altijd persoonlijk, daarom hebben wij altijd eerst een kennismakingsgesprek met u via Google meet of op kantoor. Hierna ontvangt u van ons een op maat gemaakt webdesign voorstel.

2.Aanleveren

Akkoord? nadat het papierwerk is afgerond kunnen we beginnen met de vervolgstappen van webshop laten maken en het aanleveren van bestanden tekst, foto's, video's ect)

3. Concept website

U ontvangt eerst een concept op onze server. Dit is een compleet werkende webshop die u uitgebreid kunt testen, bekijken en door ons laten wijzigen in de correctieronde(s).

4. Testen en lanceren

Wanneer uw webshop gebouwd is en alles correct werkt, plannen we de livegang van uw website.

Onvergetelijk wint, elke keer.

Wij helpen bedrijven te ontdekken wat hen uniek maakt ten opzichte van anderen en creëren onvergetelijke ervaringen die zich onderscheiden van de rest.

Wij houden ons proces eenvoudig, transparant en klantgericht.

creative corner

Wat maakt ons anders?

Gespecialiseerd

We bieden u datgene aan waar we super goed in zijn.

Focus op resultaat

Wij geven om de impact die ons werk heeft op uw bedrijf.

Persoonlijke aanpak

Wij denken graag met u mee om tot een mooi eindresultaat te komen!

Een stap verder

Wij beschouwen onze verbintenissen als relaties, niet als overeenkomsten.

Paar van onze klanten aan het woord

Deskundigheid en snelle opvolging zijn handelsmerken van Creative Corner. Zonder poespas professionele websites bouwen kunnen ze als de beste.

Kevin Zuidhof

Oprichter en directeur IvCB Public Affairs & Stakeholder Management

Zeer tevreden over de samenwerking met Creative Corner. Ze begrepen onze wensen en hebben ons geholpen om deze om te zetten naar een prachtige en functionele webshop. De communicatie was uitstekend gedurende het hele proces, en we werden voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Al met al was het een geweldige ervaring om met dit bedrijf samen te werken. Ik kan ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en betrouwbare partner voor het bouwen van een webshop.

Kristina

Mede eigenaar Hayati Haircare

Snel contact, flexibel met afspreken, klant gericht, deskundig, stemt goed af en prima resultaat! 

Gerald van Rijsewijk

Praktijk GvR

Creative Corner heeft voor ons bedrijf een geweldige site gemaakt! Met de goede vragen kregen ze onze marketing aanpak scherp. Ze hebben heel veel kennis van hoe een site het beste werkt, en hoe deze straks goed gevonden kan worden. De communicatie is heel sterk. De logo’s zijn heel mooi geworden simpel, krachtig en creatief. Heel erg bedankt !

Charlotte van der Vorm

Ster Import

Ik wil Creative Corner bedanken voor het maken van mijn website. Mijn website doet het super. Ook bedankt voor het optimaliseren van ons Google mijn bedrijf account. Jullie hebben geweldig werk geleverd, want ik wist helemaal niet meer wat ik moest doen. Ik zou iedereen die een website nodig heeft aanraden om niet verder te zoeken. De mensen van Creative corner zijn zeer goed geïnformeerd, ze kennen het antwoord van elke vraag die ik had. Nogmaals bedankt!

Amber

Eerlijk gezegd schrijf ik zelden een recensie met mijn mening of ervaring, maar nu heb ik de intentie om mensen te helpen die succesvol willen zijn in de online business, eerst moet je weten wat je wilt, ten tweede hoe wil je dat het project er uit ziet en welk effect je in de markt wilt bereiken, en ten derde tijd en geld besparen en Creative Corner inhuren.

Marcel van Steenbergen

Sortlist

We hebben onze website twee keer vernieuwd in een periode van 12 maanden. Er was geen vergelijking tussen het eerste bedrijf en Creatieve Corner. Professioneel, creatief, aandacht voor detail, uitstekende communicatie.

Merel Menders

Trustoo

Dit proces was een absoluut genoegen. Iedereen was uiterst behulpzaam. Ik ben zo trots op wat we hebben kunnen creëren. Bedankt allemaal voor jullie harde werk en geduld.

Thijs

Trustoo

Fijne samenwerking, wordt goed meegedacht om tot een goed resultaat te komen. Zeer tevreden over de nieuwe website.

Bas

Trustoo

Uitstekend, werken met Creative Corner was geweldig. Dankzij hun kennis en vastberadenheid ziet onze website er geweldig uit en functioneert hij ook echt goed. Ik raad iedereen die op zoek is naar een aangepaste website aan om hen te bellen en met hen te praten, zij zullen u in de goede richting leiden.

Iris

Trustoo

Creative corner luisterde naar alles wat we nodig hadden en wilden in een nieuwe website, en leverde het vervolgens af. Bij elke stap werd er naar ons geluisterd. We kunnen niet gelukkiger zijn met onze nieuwe website.

Sara

Trustoo

Creative corner heeft ons geholpen met een website voor onze bedrijf.

Creative Corner luisterde goed naar onze ideeën en zei hebben uiteindelijk onze ideeën omgezet in een ontwerp, klantgerichtheid.

Klaas

Sortlist

Met hulp van Creative Corner konden we de functionaliteit van onze website drastisch vergroten en tegelijkertijd onze kosten verlagen. Onze website is veel gebruiksvriendelijker, heeft veel meer functies dan voorheen en is ongelooflijk eenvoudig te onderhouden. We kunnen niet blijer zijn met onze nieuwe website! Iedereen binnen Creatieve corner bedankt!

Medy

Trustoo

Geweldig werk!!! kon niet blijer zijn!!! Vroeg het werk op maandag alles was klaar op donderdag! Beste prijs.

Daan

Google

Creative Corner heeft voor Energielabel Volendam een functionele website gebouwd. Naast fraai designwerk is het de medewerker van Creative Corner ook gelukt de vindbaarheid van ons bedrijf te verbeteren. Fijn contact en snelle reacties op e-mails. Daarnaast is het totale proces ook nog eens relatief snel verlopen. Zeker een aanrader. Met vriendelijke groet, Het team van Energielabel Volendam

Energielabel Volendam

Google

Ik ben blij dat we Creative Corner hebben gevonden om onze website opnieuw te laten ontwerpen! Ze hebben fantastisch werk voor ons geleverd. We hebben in de loop der jaren verschillende mensen aangenomen en de meesten gaven een gemiddelde site. Creative Corner gaf ons een schone en goed ontworpen site. Ze worden echt betrokken bij de klant in het creatieve proces en proberen te leveren wat de klant wil.

Labbis

Google

Creative Corner heeft een uitstekend en getalenteerd team. Ze boden uitstekende professionele service en overtroffen onze verwachtingen. Ze ontwierpen briljante, dynamische websites tegen een betaalbare prijs en voltooiden het project van begin tot eind zeer snel. Ik wil Creative Corner bedanken voor hun hulp en professionaliteit gedurende het hele project.

Calamero

Google

Mijn ervaring met Creative Corner was 100% positief! Creative Corner had een nauwkeurige tijdlijn, bleef binnen ons budget en gaf antwoord op alles wat gevraagd en vereist was voor onze nieuwe site. Ik zou Creative Corner absoluut aanbevelen aan vrienden en bedrijven die op zoek zijn naar een webdesign bureau.

Ontimehousing

Het getalenteerde team van Creative Corner kon ons creatieve concept absorberen en onze ideeën omzetten in een digitale realiteit. Van het ontwerpen van illustratieve middelen tot het bouwen van de website. We raden Creative Corner ten zeerste aan en kijken ernaar uit om in de toekomst weer samen te werken.

Logistieksnel

Wij gingen met Creative Corner werken aan meerdere projecten en zo’n hechte samenwerking met hen leidde altijd tot fantastische resultaten. Het is fijn om met een bureau te werken dat niet aanvoelt als een bureau. We waren allemaal één team dat van begin tot eind samenwerkte aan een product.

Xidig Academy

Google

Zeer tevreden over Creative Corner. Geweldig bedrijf om je nieuwe website in de lucht te krijgen.

Sterschilder

Google

De mensen bij Creative Corner waren deskundig, creatief en persoonlijk.

Jonna Fraser

Geweldige service en kwaliteit! Daarnaast is het ook betaalbaar dus voor iedereen aan te bevelen

Hafsaty

Google

Zeer goede service. Wij zijn er blij mee en daardoor een aanrader voor anderen., Prima Team!

Xidig Organisation

Google

Creative Corner is professioneel en betrouwbaar. Uitstekende service en support!

Jeem

Google
design award creative corner
Geregistreerd webdesign bureau creative corner

Zijn we een match?

We willen graag met u samenwerken aan Webshop laten maken Zwartewaterland, maar we begrijpen dat u wellicht nog enkele vragen heeft. Deze korte Q&A behandelt veel van de basisprincipes. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen.

De kosten van een Webshop laten maken Zwartewaterland zijn afhankelijk van uw wensen en budget. Onze pakketten sluiten perfect aan op deze verschillende opties. Voor de meeste ondernemers is een website van € 2999 tot € 4999 de passende keuze. Ondernemers die nét iets meer willen, kunnen kiezen voor een uitgebreider pakket. Daarbij kunt u denken aan een budget tussen de € 4999 en € 7999. Bedrijven met specifieke wensen bieden we website op maat. Dit is een indicatie van de prijzen. Na een persoonlijk kennismakingsgesprek ontvangt u een op maat gemaakte offerte.
Een Webshop laten maken Zwartewaterland duurt meestal 2 tot 4 weken, heeft u spoed? dan kunnen wij al een webshop laten maken binnen een week.

We maken samen met u een planning, zodat het proces soepel verloopt. Om te beginnen hebben we uw huisstijl, teksten, foto’s en eventuele andere content nodig. We kunnen u hier ook bij helpen. Vervolgens maken we een ontwerp dat aansluit op uw wensen. Zodra u groen licht geeft, gaan we aan de slag. Uw webshop is klaar voor lancering zodra we hem hebben gebouwd!
Amateuristisch webdesign kan er aan de buitenkant redelijk lijken, maar websites zitten vaak vol met gebroken links, laden langzaam, en zien er waarschijnlijk verschrikkelijk uit op kleinere schermen. Dit kan veel duurder zijn dan het inhuren van een professioneel webdesign bureau Zwartewaterland omdat uw potentiële klanten ergens anders op zoek gaan naar een betere ervaring. Gebruikerservaring en conversie zijn sterk met elkaar verbonden en wij bieden u betaalbare ontwerpen die ervoor zorgen dat uw bezoekers blijven hangen.

U levert alle teksten om een webshop te laten maken. U bent de expert in uw bedrijf, dus het is altijd het beste als het van u komt. Als u hulp nodig heeft, hebben we een tekstschrijver in ons team die u kan helpen met het opschonen of schrijven van originele inhoud.

Ja, zeker! Bij Creative Corner leveren we al onze webshops in een toegankelijk en gebruiksvriendelijk systeem, geschikt voor alle bedrijven in Zwartewaterland en omgeving. U kunt zelf de teksten en foto’s op uw website aanpassen en de producten in uw webshop volledig zelf beheren, inclusief prijzen, teksten, afbeeldingen, etc. Na de bouw van uw webshop krijgt u van ons een webshop tutorial. En als u toch ergens hulp bij nodig hebt, staan we altijd stand-by om u verder te helpen.

Absoluut. We voegen altijd enkele producten aan u webshop toe om u te laten zien hoe het werkt. Besteedt u dit deel liever uit? Dan maken we graag een planning om uw producten voor u te plaatsen.

Absoluut!

Het is essentieel dat uw webshop goed wordt onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan updates die regelmatig moeten worden uitgevoerd voor WordPress. Ook moet er systematisch een back-up worden gemaakt van uw gegevens zodat u deze niet verliest als u gehackt wordt.

Onderhoudsabonnement afsluiten

Sluit een onderhoudsabonnement af en Creative Corner maakt dit allemaal voor u in orde. Ook hierbij kunt u kiezen uit verschillende pakketten. Kijk voor meer informatie over ons aanbod in onderhoud van uw webshop op de pagina ondersteuning.

Ons team is er ook om u te ondersteunen met Lokale SEO en SEO.

Ja, we kunnen uw webshop zichtbaar maken. Wij bieden daarvoor Lokale SEO en SEO aan. Hiermee zorgen we dat Google uw webshop kan vinden. Zo regelen we ook dat uw webshop SEO technisch goed staat om aan uw zichtbaarheid te kunnen werken. Als u daarvoor kiest, kunnen we nog een stapje verder gaan: we kunnen bijvoorbeeld maandelijks aan de slag om uw website beter vindbaar te laten maken.

Nee, bij het bouwen van uw webshop is geen maandelijkse SEO inbegrepen. Alle items die we aan uw webshop toevoegen, inclusief tekst, foto’s en video, kunnen door Google worden bekeken, maar dat betekent niet dat u op nummer 1 komt te staan. We bieden echter wel maandelijkse SEO services van hoge kwaliteit aan.

Alle webshops die wij opleveren zijn inclusief Snelheid Optimalisatie.

Jazeker, we optimaliseren al onze websites en webshops voor elk schermformaat.

Nee, u bent verantwoordelijk voor de hosting van uw webshop en het domein. Dit zorgt ervoor dat u na de migratie volledige toegang tot uw webwinkel heeft. We kunnen u echter hostingpakketten aanbevelen aan de hand van uw wensen.

Indien nodig helpen we u bij het vinden van gratis stockfoto’s van websites zoals Pixels en Unsplash. Uw hulp en leiding zijn nodig om de perfecte afbeeldingen, foto’s, grafische afbeeldingen, vectoren voor uw webwinkel en uw merk te vinden.

Geweldige vraag! De eerste stap is om een offerte aan te vragen, dat kunt u hier doen en is 100% gratis.

Wij beginnen onze projecten meestal met een kennismakingsgesprek, gevolgd door een korte verkenningsfase waarin we samen met u de projectomvang en diensten bepalen. We gaan dan verder met het delen van onze kostenraming, het opstellen van een werkoverzicht en het plannen van kickoff-gesprekken met onze teams. Zodra het papierwerk rond is en de aanbetaling voldaan is, gaan we aan de slag!

Creative Corner is een snelgroeiend creatieve webdesign Agency gevestigd in Haarlem, maar werkt door heel Nederland.

 

Klik hier om meer te lezen over ons

Webshop laten maken steden

Creative Corner is een creatieve webdesign Agency gevestigd in Haarlem, maar werkt door heel Nederland. Creatieve Corner is actief in alle gemeenten van Nederland. Klanten komen langs bij ons op kantoor in Haarlem of wij hebben meetings met de klant via Google Meet.

Video afspelen