Website analyse:
Ontdek hoe u meer conversie uit uw website kunt halen!

Website analyses gemaakt
0 +
website analyse

Door middel van een website analyse komt u er achter waar er fouten in uw website bevinden, wat u hier aan kunt doen en hoe u uw website kunt verbeteren. Daarnaast ontvangt u een uitgebreide concurrentieanalyse en laten we u zien waar er kansen voor verbetering liggen. Benieuwd naar de mogelijkheden om uw bedrijf snel en toekomstbestendig te laten groeien? Neem contact met ons op om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

website analyse glas

Op zoek naar het verborgen potentieel met een website analyse

Veel ondernemers zijn zich er niet van bewust welke kansen een goede website kan bieden. Wist u bijvoorbeeld dat u (hoogstwaarschijnlijk) al op veel zoekwoorden scoort waar u het bestaan nog niet van af wist? En dat er - in de meeste gevallen - 4 tot 8 pagina’s zijn die voor het grootste gedeelte van uw conversies en omzet zorgen? Grote kans dat u door enkele aanpassingen in uw design, meer klanten aantrekt en er minder verliest. Met een verborgen potentieel analyse gaan we op zoek naar de verbeterpunten van uw website en leggen we u - met concrete voorbeelden - uit hoe u eventuele problemen kunt oplossen. Wij leggen het verborgen potentieel bloot, zodat u kunt scoren!

De voordelen van een website analyse

Succesfactoren en verbeterpunten van alle aspecten van uw website in een helder overzicht, inclusief concrete tips en ideeën voor verbetering.

U ontvangt een video-opname waarin gedetailleerd wordt toegelicht hoe u eventuele problemen op uw website kunt oplossen. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om een online meeting in te plannen om de resultaten te bespreken.

Door de aanpassingen/optimalisaties n.a.v. de website analyse verhoogt u het aantal bezoekers en conversies.

U verkrijgt inzicht in de werkwijze van uw concurrenten, welke nieuwe trends er op het gebied van online marketing zijn en hoe u hier succesvol op kunt inspelen.

De resultaten van een website analyse

maatwerk website

Website analyse | Dit is wat u krijgt

De website analyse richt zich op 3 belangrijke aspecten van uw website: design & gebruiksvriendelijkheid, techniek en vindbaarheid (SEO)

Design & Gebruiksvriendelijkheid

Is uw website/webshop gebruiksvriendelijk zodat bezoekers kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn?

Een goed ingedeelde website, met een heldere structuur, komt de gebruiksvriendelijkheid ten goede.

Design

We bekijken en evalueren het huidige website-design en gaan op zoek naar eventuele problemen m.b.t. tot de gebruikerservaring. Is de website logisch opgebouwd en wordt de bezoeker geholpen in zijn ‘zoektocht’?

Gebruiksvriendelijkheid

Is de structuur van de website overzichtelijk? Kunnen bezoekers gemakkelijk contact opnemen of op een andere manier converteren?

Doelgroepspecifiek

Past het design van de website bij uw doelgroep? Komt de website betrouwbaar en professioneel over - afgestemd op de wensen, vragen en behoeften van de doelgroep.

“Absoluut geweldige website analyse.
Zeer tevreden en zou het serieus aanbevelen! Zoveel waarde.”

Arjan

Techniek

Zijn er technische fouten op de website?

Een website is meer dan een mooi design, een succesvolle website moet goed, snel en responsive functioneren.

Technische werking

Werken alle functies en knoppen van de website naar behoren? Werkt de website ook op verschillende apparaten, zoals desktops, telefoons en tablets?

Beveiliging

Bevinden er veiligheidsrisico’s op de website? Heeft de website een SSL-certificaat? Wij zoeken naar eventuele beveiligingsproblemen en geven concrete tips om deze op te lossen.

Laadtijd & snelheid

Met een snelle website zorgt u voor een betere positie in Google. Zijn er optimalisaties nodig om de website sneller te laten laden? U ontvangt tips en suggesties voor verbetering.

“Super onder de indruk van de hoeveelheid moeite en tijd die in de analyse van mijn website is gestoken! Bedankt! Ik kijk er naar uit om de veranderingen aan te brengen die jullie hebben voorgesteld en zal binnenkort een vervolgafspraak met jullie maken!!!! 10/10!!!!”

Sanne

Vindbaarheid

Is uw website/webshop vindbaar voor zoekmachines?

Een mooie en snelle website is mooi, maar - uiteraard - wilt u ook dat deze goed gevonden wordt in zoekmachines. SEO is de sleutel naar een succesvolle website!

SEO Optimalisatie

Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt u ervoor dat u website (beter) zichtbaar wordt in zoekmachines. We bekijken alle mogelijkheden voor de huidige website en geven tips voor verbetering.

Zoekwoorden & zoektermen

Wij bekijken op welke zoekwoorden uw website momenteel hoog scoort en waar er kansen liggen voor verbetering.

SEO strategie

Goed gevonden worden in zoekmachines is meer dan alleen de juiste zoekwoorden gebruiken. U ontvangt tips en concrete suggesties om de vindbaarheid van uw website blijvend te verbeteren.

“De website analyse was zeer eerlijk, inzichtelijk en uitgevoerd door een
echte mens, niet geautomatiseerd en onpersoonlijk.”

Thijs

Website analyse laten uitvoeren door Creative Corner

Het team van Creative Corner heeft ruime ervaring op het gebied van ontwerpen en optimaliseren van verschillende soorten websites. In de afgelopen jaren hebben we al vele bedrijven en (zelfstandig) ondernemers mogen helpen om meer bezoekers naar hun website te genereren en meer conversie uit de website te halen. Met onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van online marketing en webdesign weten we precies waar de grootste pijnpunten zich bevinden. Door middel van een website analyse verkrijgt u inzicht in o.a. het design, de gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en de conversie van uw website. Komen wij gedurende de website analyse problemen tegen, dan ontvangt u uitgebreide tips - inclusief voorbeelden - waar u concreet mee aan de slag kunt om uw website te optimaliseren en verder te verbeteren.

Erkennig

Website Analyse | Samengevat

Met een website analyse bekijken we op grondige wijze alle aspecten van uw website. We leggen onze bevindingen vast en geven concrete tips en adviezen om uw website verder te optimaliseren. Dit doen wij aan de hand van een professionele video-opname waarin we concreet uiteenzetten wat u precies kan doen – of kunt laten doen – om uw website te verbeteren.

Een slimme investering
Professionele website analyse door Creative Corner

Tijdelijk

€149,-

GRATIS

Let op: Deze aanbieding is maar voor een beperkte tijd beschikbaar.

Vraag direct uw website analyse aan

Vraag een gratis website analyse aan door het formulier in te vullen. Binnen 5 werkdagen ontvangt u de uitgebreide website analyse.

[enormail_form form_id=3]