fbpx

Een onvergetelijk

Website laten maken Sliedrecht

Bij Creative Corner kunt u een onvergetelijke Website laten maken Sliedrecht met een persoonlijke benadering. Ons kerndoel is het bouwen van mooie, unieke, gebruiksvriendelijke website die converteert.

Beoordeeld met 4.9/5

- door 70+ klanten

Alles wat u moet weten in 30 seconden
Video afspelen

Website laten maken Sliedrecht op Maat Vanaf €2.500

Eenvoudig beheer en
flexibele indeling

Denkt u erover na om voor het eerst een website voor uw bedrijf te laten bouwen? Of presteert uw bestaande website slechter dan verwacht en is de website dringend aan een opfrisbeurt toe? Bij Creative Corner kunt u een moderne Website laten maken Sliedrecht die hoog scoort in Google en toegankelijk is op alle apparaten.

Een goed presterende website is als het hebben van een 24/7 verkoper. Deze verkoper werkt voor u terwijl u slaapt, klanten bedient, tijd doorbrengt met familie of werkt in het bedrijf - elk uur en elke seconde van de dag kan uw website uw bedrijf laten groeien.

Als het geoptimaliseerd is, werkt het als een goed getrainde verkoper -- leads aantrekken, potentiële klanten uitnodigen om uw producten te zien, met ze praten, afspraken maken en de verkoop afsluiten.

Een onvergetelijke website op maat

Website gemakkelijk aan te passen

Zoekmachine-vriendelijke website

laptop icon

Responsieve ontwerp

En nog veel meer..

Creative corner  

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Beoordeeld met 4.9/5

- door 70+ klanten

Professionele Website laten maken Sliedrecht

Bij Creative Corner begrijpen we hoe belangrijk het is om een professionele website te hebben die uw bedrijf vertegenwoordigt. Wij bieden een complete website ontwerpen en ontwikkeling dienst aan, waardoor u een hoogwaardige, responsive website krijgt die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Ons team heeft jaren ervaring in geavanceerde website laten maken en is up-to-date met de meest recente ontwikkelingen in webdesign.

We maken het u makkelijk en nemen het hele webdesign traject van design, uitvoering en onderhoud uit uw handen.

Een website laten maken dat u onderscheidt in een concurrerende markt.

Er zijn zoveel websites waar uw doelgroep uit kan kiezen. Hoe valt u op? Het antwoord: door een unieke website met een onvergetelijke uitstraling.

U loopt voorop als u inspeelt op de wensen van uw doelgroep, deze aanspreekt en triggert. Wij maken een website die afgestemd zijn op de wensen van uw doelgroep. Wat is het eindresultaat? Meer bezoekers, meer bekendheid en meer conversies.

homepagina Hoveniersbedrijf Messemaker

Een conversie gerichte website laten maken

Webdesign is belangrijk. En dan hebben we het niet alleen over het webdesign ontwerp van uw website. Creative Corner is een one-stop-shop; we leveren meer dan alleen een website laten bouwen. Ons in-house marketingteam zorgt ervoor dat uw website gebruiksvriendelijk, super snel, goed vindbaar en geoptimaliseerd voor conversie is.

WordPress website laten maken

WordPress is het populairste platform ter wereld om een WordPress webdesign Sliedrecht website te laten bouwen. Meer dan 40% van het hele internet draait op WordPress.

Uw content moet potentiële klanten aanspreken. Het webdesign ontwerp moet aantrekkelijk zijn en het is minstens net zo belangrijk dat alles goed werkt, dat is allemaal mogelijk met WordPress Webdesign Sliedrecht.

login pagina wordpress

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wat kost een website laten maken?

Bij Creative Corner begrijpen we dat elke website uniek is, net als uw bedrijf. Daarom bieden we maatwerk oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen. De prijs van uw website hangt af van verschillende factoren, waaronder de omvang van het project, de functionaliteit, en de gewenste ontwerpelementen.

Onze prijzen starten vanaf €2.500, exclusief btw. Deze vanaf prijs geeft u een idee van ons instappunt voor maatwerk webdesign. We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek waarin we uw wensen bespreken en de exacte prijs voor uw project kunnen bepalen. Dit stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat de website die we bouwen perfect past bij uw bedrijf en doelstellingen.

Bij Creative Corner zijn we trots op onze transparantie. We geloven in open en eerlijke communicatie, zodat u altijd precies weet wat u kunt verwachten. Samen streven we naar succes en groei voor uw bedrijf.

Basis

Ontwerp en bouw van een volledig op maat gemaakte WordPress-website.

2499

In 3 termijnen

Standaard

Ontwerp en bouw van een geavanceerde, op maat gemaakte WordPress-website.

3499

In 3 termijnen
Alles in basis inclusief:

Premium

Ontwerp en bouw van een op maat gemaakte, geavanceerde WordPress-website met mock-ups.

6999

In 3 termijnen
Alles in standaad inclusief:

Maatwerk website vanaf 11.999

Voor bedrijven met specifieke wensen bieden we een op maat gemaakt pakket.

Werkwijze website laten maken

1. Boek een Kennismakingsgesprek

Onze aanpak is altijd persoonlijk, daarom hebben wij altijd eerst een kennismakingsgesprek met u via Google meet of op kantoor. Hierna ontvangt u van ons een op maat gemaakt webdesign voorstel.

2.Aanleveren

Akkoord? nadat het papierwerk is afgerond kunnen we beginnen met de vervolgstappen van webdesign en het aanleveren van bestanden tekst, foto's, video's ect)

3. Concept website

U ontvangt eerst een concept webdesign op onze server. Dit is een compleet werkende website die u uitgebreid kunt testen, bekijken en door ons laten wijzigen in de correctieronde(s).

4. Testen en lanceren

Wanneer uw website gebouwd is en alles correct werkt, plannen we de livegang van uw website.

Onvergetelijk wint, elke keer.

Wij helpen bedrijven te ontdekken wat hen uniek maakt ten opzichte van anderen en creëren onvergetelijke ervaringen die zich onderscheiden van de rest.

Wij houden ons proces eenvoudig, transparant en klantgericht.

creative corner

Wat maakt ons anders?

Maatwerk

We leveren op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij je unieke behoeften en doelen.

Focus op resultaat

Wij geven om de impact die ons werk heeft op je bedrijf, niet om hoe het eruitziet in onze portfolio.

Wij reageren snel

We beperken het aantal klanten dat we aannemen zodat we een optimale ervaring kunnen bieden.

Langdurige samenwerking

We bouwen duurzame relaties die voortduren, zelfs nadat het project is afgerond.

Een samenwerking op lange termijn die geweldige resultaten oplevert.

Wij doen ons best om voor onze klanten een stap verder te gaan.

Beoordeeld met 4.9/5

- door 70+ klanten

"Deskundigheid en snelle opvolging zijn handelsmerken van Creative Corner. Zonder poespas professionele websites bouwen kunnen ze als de beste."
- Kevin Zuidhof
oprichter en directeur IvCB Public Affairs & Stakeholder Management
"Snel contact, flexibel met afspreken, klant gericht, deskundig, stemt goed af en prima resultaat!"
- Gerald van Rijsewijk
eigenaar Praktijk GvR
Creative Corner heeft voor ons bedrijf een geweldige site gemaakt! De communicatie is heel sterk.
- Charlotte van der Vorm
eigenaar Ster Import
"Ik heb de afgelopen tien jaar diverse websites laten maken, door verschillende partijen. De dienstverlening en prijs-kwaliteit verhouding van Creative Corner stak met kop en schouders uit boven mijn eerdere ervaringen. Echt een aanrader dus!"
- Petrosjan Damen
Impactondernemer
"De aanpak van Creative Corner is persoonlijk en met oog voor detail. Het eerste ontwerp van onze nieuwe website was meteen goed en werd goed uitgelegd met onderbouwing waarom bepaalde beslissingen genomen zijn."
- Joep Beijnsberger
Marketing
"Ontzettend goede samenwerking tijdens het opstarten van het platform Moaver. Ali voelt goed aan welke richting wij op willen met Moaver"
- Roy Bleeker
Eigenaar

Zijn we een match?

We willen graag met u samenwerken aan Website laten maken Sliedrecht, maar we begrijpen dat u wellicht nog enkele vragen heeft. Deze korte Q&A behandelt veel van de basisprincipes. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen.

De kosten van een Website laten maken Sliedrecht zijn afhankelijk van uw wensen en budget. Onze pakketten sluiten perfect aan op deze verschillende opties. Voor de meeste ondernemers is een website van € 1999 tot € 2999 de passende keuze. Ondernemers die nét iets meer willen, kunnen kiezen voor een uitgebreider pakket. Daarbij kunt u denken aan een budget tussen de € 2999 en €5999. Bedrijven met specifieke wensen bieden we website op maat. Dit is een indicatie van de prijzen. Na een persoonlijk kennismakingsgesprek ontvangt u een op maat gemaakte offerte.
Uit ervaring kunnen we een nieuwe Website laten maken Sliedrecht binnen 2-6 weken. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken wij graag naar uw wensen om u een duidelijke planning te kunnen geven. Houd er rekening mee dat het hele proces ook sterk afhankelijk is van uw medewerking. Ook als u met spoed een website nodig heeft, kunnen wij daar aan voldoen.

Ja, wij maken op maat gemaakte websites voor zowel zelfstandigen, kleine bedrijven als middelgrote bedrijven. Onze ervaring stelt ons in staat om een website te creëren die perfect aansluit bij uw wensen en doelgroep.

Wij gebruiken voornamelijk WordPress, een populair en gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Hiermee kunt u eenvoudig aanpassingen maken en uw website actueel houden zonder uitgebreide technische kennis.

Amateuristisch webdesign kan er aan de buitenkant redelijk lijken, maar websites zitten vaak vol met gebroken links, laden langzaam, en zien er waarschijnlijk verschrikkelijk uit op kleinere schermen. Dit kan veel duurder zijn dan het inhuren van een professioneel webdesign bureau Sliedrecht omdat uw potentiële klanten ergens anders op zoek gaan naar een betere ervaring. Gebruikerservaring en conversie zijn sterk met elkaar verbonden en wij bieden u betaalbare ontwerpen die ervoor zorgen dat uw bezoekers blijven hangen.
U levert alle teksten om een Website laten maken Sliedrecht. U bent de expert in uw bedrijf, dus het is altijd het beste als het van u komt. Als u hulp nodig heeft, hebben we een tekstschrijver in ons team die u kan helpen met het opschonen of schrijven van originele inhoud.

Jazeker, we leveren al onze websites in een toegankelijk, gebruiksvriendelijk systeem. U kunt zelf de teksten en foto’s op uw website aanpassen, wanneer u maar wilt. Hebt u toch ergens hulp bij nodig? Dan staan we altijd stand-by om u verder te helpen.

Ja, naast het ontwerpen en ontwikkelen van uw website, kunnen we ook zorgen voor het onderhoud ervan. Met onze website onderhoudsdiensten zorgen we ervoor dat uw website altijd up-to-date en veilig blijft, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is – het runnen van uw bedrijf.

Ja, we kunnen uw website zichtbaar maken. Wij bieden daarvoor Lokale SEO en SEO aan. Hiermee zorgen we dat Google uw website kan vinden. Zo regelen we ook dat uw website SEO technisch goed staat om aan uw zichtbaarheid te kunnen werken. Als u daarvoor kiest, kunnen we nog een stapje verder gaan: we kunnen bijvoorbeeld maandelijks aan de slag om uw website beter vindbaar te laten maken.

 

Hoewel we ervoor zorgen dat uw website technisch geoptimaliseerd is voor SEO, is het belangrijk te begrijpen dat het daadwerkelijk bereiken van hoge rankings in zoekmachines zoals Google een apart en doorlopend proces is. SEO is niet standaard inbegrepen bij het laten maken van een website, maar wij kunnen u wel adviseren en eventueel assisteren met aanvullende SEO-diensten.

Alle website die wij opleveren zijn inclusief Snelheid Optimalisatie.

Jazeker, we optimaliseren al onze websites en webshops voor elk schermformaat.

Hoewel we zelf geen hostingdiensten aanbieden, werken we samen met betrouwbare en gespecialiseerde hostingbedrijven. Op basis van uw behoeften en vereisten, kunnen wij u adviseren over de beste hostingoplossing voor uw bedrijf.

Indien nodig helpen we u bij het vinden van gratis stockfoto’s van websites zoals Pixels en Unsplash. Uw hulp en leiding zijn nodig om de perfecte afbeeldingen, foto’s, grafische afbeeldingen, vectoren voor uw website en uw merk te vinden.

Geweldige vraag! De eerste stap is om een kennismakingsgesprek in te boeken. We bespreken al uw vragen, doelstellingen, uitdagingen en kijken of wij u kunnen helpen. Het kennismakingsgesprek is 100% gratis. Na de kennismakingsgesprek ontvangt u van ons een op maat gemaakte offerte.

Wij beginnen onze projecten meestal met een kennismakingsgesprek, gevolgd door een korte verkenningsfase waarin we samen met u de projectomvang en diensten bepalen. We gaan dan verder met het delen van onze kostenraming, het opstellen van een werkoverzicht en het plannen van kickoff-gesprekken met onze teams. Zodra het papierwerk rond is en de aanbetaling voldaan is, gaan we aan de slag!

Creative Corner is een snelgroeiend creatieve webdesign Agency gevestigd in Beverwijk, maar werkt door heel Nederland.

Klik hier om meer te lezen over ons

Website laten maken steden

Creative Corner is een creatieve webdesign Agency gevestigd in Beverwijk, maar werkt door heel Nederland. Creatieve Corner is actief in alle gemeenten van Nederland. Klanten komen langs bij ons op kantoor in Beverwijk of wij hebben meetings met de klant via Google Meet.