Skip to content Skip to footer

Website onderhoud & ondersteuning

Wij bieden website onderhoud en website ondersteuning aan bedrijven van elke grootte, zodat zij zich kunnen concentreren op wat zij het beste kunnen en het website onderhoud en website ondersteuning aan ons overlaten.

Geen verplichtingen & 100% gratis

website onderhoud

Website Ondersteuning & Website Onderhoud

Uw website up-to-date en veilig

Onderhoud van een website is belangrijk om een website up-to-date, veilig en goed werkend te houden.

Website-eigenaren moeten veel bijhouden - van website-inhoud en -ontwerp tot beveiliging en snelheid. Ons website onderhoud kan al deze details voor u regelen, zodat u zich kunt richten op het runnen van uw bedrijf.

Bovendien kan een website onderhoud helpen om problemen op te sporen voordat het grote problemen worden. Door uw website regelmatig te controleren en ervoor te zorgen dat alles up-to-date is, kunt u kostbare downtime en potentiële beveiligingsinbreuken voorkomen.

Net zoals u uw auto zou onderhouden, is een WordPress onderhoudsservice een essentiële investering voor elk bedrijf met een online aanwezigheid.

Heeft u eenmalige hulp nodig met u website? Dan kunt u gebruik maken van onze website ondersteuning strippenkaart. Meer informatie & prijzen over de website onderhoud en website ondersteuning leest u hieronder.

Waarom website onderhoud belangrijk is:

VERHOOG WEBSITE VERKEER!

Regelmatige updates van de inhoud zullen de on-page-tijd van klanten verbeteren en de doorklikratio van Google verhogen.

BESCHERM UW WEBSITE!

Websites zijn niet goedkoop! Wij maken regelmatig een back-up van uw website om te voorkomen dat u in het ergste geval uw websitegegevens verliest.

BESPAAR UW GELD!

Door uw website regelmatig door een WordPress-professional te laten controleren, krijgt u nooit meer te maken met fouten op uw website die uitlopen op dure projecten.

TOEGEWIJD SUPPORT TEAM!

Met een team van professionele WordPress ontwikkelaars binnen handbereik staan wij klaar om u te helpen, welk probleem u ook ondervindt!

BESPAAR UW TIJD!

Er zijn duizenden taken die ervoor zorgen dat een website perfect blijft werken. Huur een professional in en richt uw tijd op wat het belangrijkste is!

BESCHERM UW GEGEVENS

Laat u niet verrassen door hackers! Wij voeren regelmatig veiligheidscontroles uit om malware te vinden en te verwijderen die uw website heeft beschadigd.

Kies een website onderhoud pakket dat bij u past

Elk website onderhoudspakket bevat de nodige werkzaamheden om uw WordPress website optimaal te laten presteren. We hebben de pakketten zo samengesteld dat ze geschikt zijn voor elk bedrijf, ongeacht de grootte. Als u een aangepast plan nodig heeft, laat het ons weten!

Basis

49

Per maand

Standaard

149

Per maand
Alles in basis inclusief:

Premium

199

Per maand
Alle gedetailleerde maandelijks rapport in standard inclusief:

Geen langetermijncontract | Maandelijkse opzegbaar | Prijzen zijn exclusief btw

Klaar om te starten?

Klik op de knop hieronder voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij verheugen ons erop om meer te weten te komen over u, uw bedrijf, en hoe wij u kunnen helpen met website ondersteuning of website onderhoud.

website onderhoud veiligheid

Website Ondersteuning

Zijn er werkzaamheden aan uw website of webshop waar u zelf geen tijd voor hebt of mist u inspiratie voor nieuwe content? Dan is onze strippenkaart voor website ondersteuning uw perfecte uitkomst!

Met onze website ondersteuning strippenkaart koopt u een tegoed aan uren waarin we voor een gereduceerd tarief uw een website ondersteuning aanbieden. We kunnen deze uren bijvoorbeeld besteden aan functionele aanpassingen.

Website ondersteuningstaken waar we u graag mee helpen:

 • Nieuwe pagina’s aanmaken en opvullen
 • Foto’s en andere content plaatsen
 • Webteksten of blogberichten schrijven
 • Speciale modules toevoegen, bijvoorbeeld de reserveringsmodule of Click en Collect (excl. Kosten voor module)
 • Plug-ins toevoegen (excl. Kosten voor plug-in)
 • SEO-optimalisatie
 • Website ondersteuning bij gebruik van WordPress, WooCommerce of Elementor
 • En nog veel meer!

Website ondersteuning strippenkaart tarieven

Één strip staat voor een half uur werk. Wij geven voor iedere opdracht van tevoren aan hoeveel strippen het gaat kosten. Voordeel is dat er niet voor iedere opdracht een aparte offerte en factuur hoeft te worden opgesteld.

 • Een strippenkaart voor 2 uur kost €90-,
 • Een strippenkaart voor 5 uur kost €210-,
 • Een strippenkaart voor 10 uur kost €385-, (€25 korting op ons uurtarief)
 • Een strippenkaart voor 20 uur kost €750-, (€60 korting op ons uurtarief)

Alle hier boven genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Klaar om te starten?

Klik op de knop hieronder voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij verheugen ons erop om meer te weten te komen over u, uw bedrijf, en hoe wij u kunnen helpen met website ondersteuning of website onderhoud.

Paar van onze klanten aan het woord

Ik wil Creative Corner bedanken voor het maken van mijn website. Mijn website doet het super. Ook bedankt voor het optimaliseren van ons Google mijn bedrijf account. Jullie hebben geweldig werk geleverd, want ik wist helemaal niet meer wat ik moest doen. Ik zou iedereen die een website nodig heeft aanraden om niet verder te zoeken. De mensen van Creative corner zijn zeer goed geïnformeerd, ze kennen het antwoord van elke vraag die ik had. Nogmaals bedankt!

Amber

Creative Corner heeft voor ons bedrijf een geweldige site gemaakt! Met de goede vragen kregen ze onze marketing aanpak scherp. Ze hebben heel veel kennis van hoe een site het beste werkt, en hoe deze straks goed gevonden kan worden. De communicatie is heel sterk. De logo’s zijn heel mooi geworden simpel, krachtig en creatief. Heel erg bedankt !

Charlotte van der Vorm

Ster Import

Eerlijk gezegd schrijf ik zelden een recensie met mijn mening of ervaring, maar nu heb ik de intentie om mensen te helpen die succesvol willen zijn in de online business, eerst moet je weten wat je wilt, ten tweede hoe wil je dat het project er uit ziet en welk effect je in de markt wilt bereiken, en ten derde tijd en geld besparen en Creative Corner inhuren.

Marcel van Steenbergen

Sortlist

We hebben onze website twee keer vernieuwd in een periode van 12 maanden. Er was geen vergelijking tussen het eerste bedrijf en Creatieve Corner. Professioneel, creatief, aandacht voor detail, uitstekende communicatie.

Merel Menders

Trustoo

Dit proces was een absoluut genoegen. Iedereen was uiterst behulpzaam. Ik ben zo trots op wat we hebben kunnen creëren. Bedankt allemaal voor jullie harde werk en geduld.

Thijs

Trustoo

Fijne samenwerking, wordt goed meegedacht om tot een goed resultaat te komen. Zeer tevreden over de nieuwe website.

Bas

Trustoo

Uitstekend, werken met Creative Corner was geweldig. Dankzij hun kennis en vastberadenheid ziet onze website er geweldig uit en functioneert hij ook echt goed. Ik raad iedereen die op zoek is naar een aangepaste website aan om hen te bellen en met hen te praten, zij zullen u in de goede richting leiden.

Iris

Trustoo

Creative corner luisterde naar alles wat we nodig hadden en wilden in een nieuwe website, en leverde het vervolgens af. Bij elke stap werd er naar ons geluisterd. We kunnen niet gelukkiger zijn met onze nieuwe website.

Sara

Trustoo

Creative corner heeft ons geholpen met een website voor onze bedrijf.

Creative Corner luisterde goed naar onze ideeën en zei hebben uiteindelijk onze ideeën omgezet in een ontwerp, klantgerichtheid.

Klaas

Sortlist

Met hulp van Creative Corner konden we de functionaliteit van onze website drastisch vergroten en tegelijkertijd onze kosten verlagen. Onze website is veel gebruiksvriendelijker, heeft veel meer functies dan voorheen en is ongelooflijk eenvoudig te onderhouden. We kunnen niet blijer zijn met onze nieuwe website! Iedereen binnen Creatieve corner bedankt!

Medy

Trustoo

Geweldig werk!!! kon niet blijer zijn!!! Vroeg het werk op maandag alles was klaar op donderdag! Beste prijs.

Daan

Google

Creative Corner heeft voor Energielabel Volendam een functionele website gebouwd. Naast fraai designwerk is het de medewerker van Creative Corner ook gelukt de vindbaarheid van ons bedrijf te verbeteren. Fijn contact en snelle reacties op e-mails. Daarnaast is het totale proces ook nog eens relatief snel verlopen. Zeker een aanrader. Met vriendelijke groet, Het team van Energielabel Volendam

Energielabel Volendam

Google

Snel contact, flexibel met afspreken, klant gericht, deskundig, stemt goed af en prima resultaat! 

Gerald van Rijsewijk

Praktijk GvR

Ik ben blij dat we Creative Corner hebben gevonden om onze website opnieuw te laten ontwerpen! Ze hebben fantastisch werk voor ons geleverd. We hebben in de loop der jaren verschillende mensen aangenomen en de meesten gaven een gemiddelde site. Creative Corner gaf ons een schone en goed ontworpen site. Ze worden echt betrokken bij de klant in het creatieve proces en proberen te leveren wat de klant wil.

Labbis

Google

Creative Corner heeft een uitstekend en getalenteerd team. Ze boden uitstekende professionele service en overtroffen onze verwachtingen. Ze ontwierpen briljante, dynamische websites tegen een betaalbare prijs en voltooiden het project van begin tot eind zeer snel. Ik wil Creative Corner bedanken voor hun hulp en professionaliteit gedurende het hele project.

Calamero

Google

Mijn ervaring met Creative Corner was 100% positief! Creative Corner had een nauwkeurige tijdlijn, bleef binnen ons budget en gaf antwoord op alles wat gevraagd en vereist was voor onze nieuwe site. Ik zou Creative Corner absoluut aanbevelen aan vrienden en bedrijven die op zoek zijn naar een webdesign bureau.

Ontimehousing

Het getalenteerde team van Creative Corner kon ons creatieve concept absorberen en onze ideeën omzetten in een digitale realiteit. Van het ontwerpen van illustratieve middelen tot het bouwen van de website. We raden Creative Corner ten zeerste aan en kijken ernaar uit om in de toekomst weer samen te werken.

Logistieksnel

Wij gingen met Creative Corner werken aan meerdere projecten en zo’n hechte samenwerking met hen leidde altijd tot fantastische resultaten. Het is fijn om met een bureau te werken dat niet aanvoelt als een bureau. We waren allemaal één team dat van begin tot eind samenwerkte aan een product.

Xidig Academy

Google

Zeer tevreden over Creative Corner. Geweldig bedrijf om je nieuwe website in de lucht te krijgen.

Sterschilder

Google

De mensen bij Creative Corner waren deskundig, creatief en persoonlijk.

Jonna Fraser

Geweldige service en kwaliteit! Daarnaast is het ook betaalbaar dus voor iedereen aan te bevelen

Hafsaty

Google

Zeer goede service. Wij zijn er blij mee en daardoor een aanrader voor anderen., Prima Team!

Xidig Organisation

Google

Creative Corner is professioneel en betrouwbaar. Uitstekende service en support!

Jeem

Google
design award creative corner
Geregistreerd webdesign bureau creative corner

Wat maakt ons anders
dan elk ander webdesign bureau?

Gespecialiseerd

We bieden u datgene aan waar we super goed in zijn.

Focus op resultaat

Wij geven om de impact die ons werk heeft op uw bedrijf.

Persoonlijke aanpak

Wij denken graag met u mee om tot een mooi optimaal eindresultaat te komen!

Een stap verder

Wij beschouwen onze verbintenissen als relaties, niet als overeenkomsten.

Zijn we een match?

We willen graag met u samenwerken aand website onderhoud of website ondersteuning, maar we begrijpen dat u wellicht nog enkele vragen heeft over website onderhoud of website ondersteuning. Deze korte Q&A behandelt veel van de basisprincipes. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Een website onderhoudspakket verzekert de levensduur van uw website door te focussen op beveiliging, optimalisatie en content updates. Elke maand voeren wij een reeks geautomatiseerde en handmatige updates uit om ervoor te zorgen dat uw website optimaal presteert.

Waarom is website onderhoud belangrijk?

 • Een up-to-date CMS zorgt ervoor dat uw website altijd goed werkt
 • Back-ups zorgen ervoor dat waardevolle gegevens nooit verloren gaan
 • Uw website wordt gemonitord op malware en andere gevaren die uw website en bedrijf kunnen schaden
 • Een opgeruimde, geoptimaliseerde website werkt snel en probleemloos
 • Maandelijkse rapportages
 • etc. etc.

 Een toegewijde webdesigner die u en uw website kent, ziet niets over het hoofd en bespaart u zeeën van tijd.

In eerste instantie zijn onze pakketten voor website ondersteuning ontwikkeld voor websites en webshops die gemaakt zijn door Creative Corner. Natuurlijk doen we er alles aan om u te helpen en kunnen we uw website altijd evalueren om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

We kijken dan hoe uw website is gebouwd en welke problemen er potentieel kunnen optreden. Daarna maken een back-up van uw website, voeren we updates uit en doen we monitoring & rapportage. We vatten samen wat moet worden aangepast en noteren verbeteringen die nodig zijn om uw website op een van onze maandelijkse onderhoudspakketten te laten aansluiten. Voor deze evaluatie brengen we eenmalig kosten in rekenen, afhankelijk van de omvang en complexiteit van uw website.

Ja, voor website onderhoud is het maandelijks opzegbaar. Wij doen er alles voor om u het best van dienst te zijn. Ook als uw wens is om onze samenwerking te beëindigen. Stuur een mail naar info@ccorner.nl en we annuleren uw volgende betaling (en daarmee onze diensten) direct.

Als u een maandabonnee bent en uw website is uit de lucht of gehackt, ontvangt u dringende ondersteuning totdat uw website is hersteld.

Creative Corner is een snelgroeiend creatieve webdesign Agency gevestigd in Haarlem, maar werkt door heel Nederland.

Klik hier om eer te lezen over ons

Video over ons

Klaar om te groeien met uw bedrijf?

Klik op de knop hieronder voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij verheugen ons erop om meer te weten te komen over u, uw bedrijf, en hoe wij u kunnen helpen nog meer succes te behalen.

Creative Corner © 2023.  Alle rechten voorbehouden.