Website onderhoud & ondersteuning

Wij bieden website onderhoud en website ondersteuning aan bedrijven van elke grootte, zodat zij zich kunnen concentreren op wat zij het beste kunnen en het website onderhoud en website ondersteuning aan ons overlaten.

Geen verplichtingen & 100% gratis

website onderhoud

Website Ondersteuning & Website Onderhoud

Uw website up-to-date en veilig

Onderhoud van een website is belangrijk om een website up-to-date, veilig en goed werkend te houden.

Website-eigenaren moeten veel bijhouden - van website-inhoud en -ontwerp tot beveiliging en snelheid. Ons website onderhoud kan al deze details voor u regelen, zodat u zich kunt richten op het runnen van uw bedrijf.

Bovendien kan een website onderhoud helpen om problemen op te sporen voordat het grote problemen worden. Door uw website regelmatig te controleren en ervoor te zorgen dat alles up-to-date is, kunt u kostbare downtime en potentiële beveiligingsinbreuken voorkomen.

Net zoals u uw auto zou onderhouden, is een WordPress onderhoudsservice een essentiële investering voor elk bedrijf met een online aanwezigheid.

Heeft u eenmalige hulp nodig met u website? Dan kunt u gebruik maken van onze website ondersteuning strippenkaart. Meer informatie & prijzen over de website onderhoud en website ondersteuning leest u hieronder.

Waarom website onderhoud belangrijk is:

VERHOOG WEBSITE VERKEER!

Regelmatige updates van de inhoud zullen de on-page-tijd van klanten verbeteren en de doorklikratio van Google verhogen.

BESCHERM UW WEBSITE!

Websites zijn niet goedkoop! Wij maken regelmatig een back-up van uw website om te voorkomen dat u in het ergste geval uw websitegegevens verliest.

BESPAAR UW GELD!

Door uw website regelmatig door een WordPress-professional te laten controleren, krijgt u nooit meer te maken met fouten op uw website die uitlopen op dure projecten.

TOEGEWIJD SUPPORT TEAM!

Met een team van professionele WordPress ontwikkelaars binnen handbereik staan wij klaar om u te helpen, welk probleem u ook ondervindt!

BESPAAR UW TIJD!

Er zijn duizenden taken die ervoor zorgen dat een website perfect blijft werken. Huur een professional in en richt uw tijd op wat het belangrijkste is!

BESCHERM UW GEGEVENS

Laat u niet verrassen door hackers! Wij voeren regelmatig veiligheidscontroles uit om malware te vinden en te verwijderen die uw website heeft beschadigd.

Kies een website onderhoud pakket dat bij u past

Elk website onderhoudspakket bevat de nodige werkzaamheden om uw WordPress website optimaal te laten presteren. We hebben de pakketten zo samengesteld dat ze geschikt zijn voor elk bedrijf, ongeacht de grootte. Als u een aangepast plan nodig heeft, laat het ons weten!

Basis

59

Per maand

Standaard

149

Per maand
Alles in basis inclusief:

Geen langetermijncontract | Maandelijkse opzegbaar | Prijzen zijn exclusief btw

Klaar om te starten?

Klik op de knop hieronder voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij verheugen ons erop om meer te weten te komen over u, uw bedrijf, en hoe wij u kunnen helpen met website ondersteuning of website onderhoud.

website onderhoud veiligheid

Website Ondersteuning

Zijn er werkzaamheden aan uw website of webshop waar u zelf geen tijd voor hebt of mist u inspiratie voor nieuwe content? Dan is onze strippenkaart voor website ondersteuning uw perfecte uitkomst!

Met onze website ondersteuning strippenkaart koopt u een tegoed aan uren waarin we voor een gereduceerd tarief uw een website ondersteuning aanbieden. We kunnen deze uren bijvoorbeeld besteden aan functionele aanpassingen.

Website ondersteuningstaken waar we u graag mee helpen:

 • Nieuwe pagina’s aanmaken en opvullen
 • Foto’s en andere content plaatsen
 • Webteksten of blogberichten schrijven
 • Speciale modules toevoegen, bijvoorbeeld de reserveringsmodule of Click en Collect (excl. Kosten voor module)
 • Plug-ins toevoegen (excl. Kosten voor plug-in)
 • SEO-optimalisatie
 • Website ondersteuning bij gebruik van WordPress, WooCommerce of Elementor
 • En nog veel meer!

Website ondersteuning strippenkaart tarieven

Één strip staat voor een 1 uur werk. Wij geven voor iedere opdracht van tevoren aan hoeveel strippen het gaat kosten. Voordeel is dat er niet voor iedere opdracht een aparte offerte en factuur hoeft te worden opgesteld.

Onze uurtarief is €80.

Hieronder een voorbeeld van strippenkaart:

 • Een strippenkaart voor 2 uur kost €160-,
 • Een strippenkaart voor 5 uur kost €400-,
 • Een strippenkaart voor 10 uur kost €800-,
 • Een strippenkaart voor 20 uur kost €1600-, 

Alle hier boven genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Klaar om te starten?

Klik op de knop hieronder voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij verheugen ons erop om meer te weten te komen over u, uw bedrijf, en hoe wij u kunnen helpen met website ondersteuning of website onderhoud.

Onvergetelijk wint, elke keer.

Wij helpen bedrijven te ontdekken wat hen uniek maakt ten opzichte van anderen en creëren onvergetelijke ervaringen die zich onderscheiden van de rest.

Wij houden ons proces eenvoudig, transparant en klantgericht.

creative corner

Wat maakt ons anders?

Maatwerk

We leveren op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw unieke behoeften en doelen.

Focus op resultaat

Wij geven om de impact die ons werk heeft op uw bedrijf, niet om hoe het eruitziet in onze portfolio.

Wij reageren snel

We beperken het aantal klanten dat we aannemen zodat we een optimale ervaring kunnen bieden.

Langdurige samenwerking

We bouwen duurzame relaties die voortduren, zelfs nadat het project is afgerond.

Een samenwerking op lange termijn die geweldige resultaten oplevert.

Wij doen ons best om voor onze klanten een stap verder te gaan.

Beoordeeld met 4.9/5

- door 70+ klanten

"Deskundigheid en snelle opvolging zijn handelsmerken van Creative Corner. Zonder poespas professionele websites bouwen kunnen ze als de beste."

- Kevin Zuidhof
oprichter en directeur IvCB Public Affairs & Stakeholder Management

"Snel contact, flexibel met afspreken, klant gericht, deskundig, stemt goed af en prima resultaat!"

- Gerald van Rijsewijk
eigenaar Praktijk GvR

Creative Corner heeft voor ons bedrijf een geweldige site gemaakt! De communicatie is heel sterk.

- Charlotte van der Vorm
eigenaar Ster Import

"Ik heb de afgelopen tien jaar diverse websites laten maken, door verschillende partijen. De dienstverlening en prijs-kwaliteit verhouding van Creative Corner stak met kop en schouders uit boven mijn eerdere ervaringen. Echt een aanrader dus!"

- Petrosjan Damen
Impactondernemer

"De aanpak van Creative Corner is persoonlijk en met oog voor detail. Het eerste ontwerp van onze nieuwe website was meteen goed en werd goed uitgelegd met onderbouwing waarom bepaalde beslissingen genomen zijn."

- Joep Beijnsberger
Marketing

"Ontzettend goede samenwerking tijdens het opstarten van het platform Moaver. Ali voelt goed aan welke richting wij op willen met Moaver"

- Roy Bleeker
Eigenaar

Zijn we een match?

We willen graag met u samenwerken aand website onderhoud of website ondersteuning, maar we begrijpen dat u wellicht nog enkele vragen heeft over website onderhoud of website ondersteuning. Deze korte Q&A behandelt veel van de basisprincipes. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Een website onderhoudspakket verzekert de levensduur van uw website door te focussen op beveiliging, optimalisatie en content updates. Elke maand voeren wij een reeks geautomatiseerde en handmatige updates uit om ervoor te zorgen dat uw website optimaal presteert.

Waarom is website onderhoud belangrijk?

 • Een up-to-date CMS zorgt ervoor dat uw website altijd goed werkt
 • Back-ups zorgen ervoor dat waardevolle gegevens nooit verloren gaan
 • Uw website wordt gemonitord op malware en andere gevaren die uw website en bedrijf kunnen schaden
 • Een opgeruimde, geoptimaliseerde website werkt snel en probleemloos
 • Maandelijkse rapportages
 • etc. etc.

 Een toegewijde webdesigner die u en uw website kent, ziet niets over het hoofd en bespaart u zeeën van tijd.

In eerste instantie zijn onze pakketten voor website ondersteuning ontwikkeld voor websites en webshops die gemaakt zijn door Creative Corner. Natuurlijk doen we er alles aan om u te helpen en kunnen we uw website altijd evalueren om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

We kijken dan hoe uw website is gebouwd en welke problemen er potentieel kunnen optreden. Daarna maken een back-up van uw website, voeren we updates uit en doen we monitoring & rapportage. We vatten samen wat moet worden aangepast en noteren verbeteringen die nodig zijn om uw website op een van onze maandelijkse onderhoudspakketten te laten aansluiten. Voor deze evaluatie brengen we eenmalig kosten in rekenen, afhankelijk van de omvang en complexiteit van uw website.

Ja, voor website onderhoud is het maandelijks opzegbaar. Wij doen er alles voor om u het best van dienst te zijn. Ook als uw wens is om onze samenwerking te beëindigen. Stuur een mail naar info@ccorner.nl en we annuleren uw volgende betaling (en daarmee onze diensten) direct.

Als u een maandabonnee bent en uw website is uit de lucht of gehackt, ontvangt u dringende ondersteuning totdat uw website is hersteld.

Creative Corner is een snelgroeiend creatieve webdesign Agency gevestigd in Haarlem, maar werkt door heel Nederland.

Klik hier om eer te lezen over ons