fbpx
<!-- Hotjar Tracking Code for https://www.ccorner.nl -->
<script>
  (function(h,o,t,j,a,r){
    h.hj=h.hj||function(){(h.hj.q=h.hj.q||[]).push(arguments)};
    h._hjSettings={hjid:3226045,hjsv:6};
    a=o.getElementsByTagName('head')[0];
    r=o.createElement('script');r.async=1;
    r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv;
    a.appendChild(r);
  })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');
</script>

Persoonlijk & 1-op-1 Begeleiding

Cursus WordPress website maken

Leer op maat hoe je een professionele website bouwt en beheert. Ontvang individuele begeleiding en praktische tips, volledig afgestemd op jouw behoeften.

Video afspelen over wordpress cursus

Betaalbare wordpress cursus vanaf €495,-

Investeer in je toekomst en groei door met nieuwe vaardigheden.

Ontdek de kracht van WordPress en maak je eigen professionele website met Creative Corner. Onze cursus is meer dan alleen het leren van webdesign; het is een op maat gemaakte leerervaring die perfect aansluit bij jouw wensen en ambities. Of je nu een website wilt maken voor je hobbyproject, je eigen onderneming of je ambities in webdesign verder wilt ontwikkelen, bij ons leer je hoe je een website bouwt die zowel onderscheidend als functioneel is, met een uitstekende gebruikerservaring.

Bij Creative Corner krijg je persoonlijke en 1-op-1 begeleiding van een ervaren professional in het vakgebied. Je leert niet alleen hoe je een visueel aantrekkelijke en functionele website bouwt, maar ook hoe je deze optimaal onderhoudt en promoot via zoekmachines en sociale media. Onze cursus is toegankelijk voor iedereen, of je nu beginner bent in webdesign of al enige ervaring hebt en je skills wilt uitbreiden. Jij kiest de startdatum en locatie van de cursus, of dat nu online is, bij ons op kantoor, of op een locatie naar jouw keuze.

Unieke

kenmerken van onze WordPress cursus

Beginner-Vriendelijk

Geen ervaring nodig. Leer alles in één dag in een toegankelijke en praktische cursus.

Waarde voor Geld

Ontvang meer voor je investering met onze kosteneffectieve cursus en een waardevolle toevoeging aan je CV.

Professionele Begeleiding

Leer van ervaren professionals die je door elk aspect van het proces leiden.

Flexibele Planning

Kies zelf je cursusdatum en locatie voor optimaal leercomfort.

Praktijkomgeving

Krijg 3 maanden toegang tot een oefenomgeving in WordPress, of werk in je eigen omgeving.

Naslag en Ondersteuning

Cursusopnames voor herziening, plus 1 maand gratis ondersteuning na de cursus.

WordPress cursus inhoud:

Creative Corner   💻   Wordpress cursus  💻  

Wat je zult bereiken na de WordPress cursus:

Voorbeelden van wat je kunt bereiken met onze

WordPress cursus

Ali Omar

Jouw WordPress cursus mentor

Mijn naam is Ali, de oprichter van Creative Corner en jouw mentor voor de WordPress cursus. Mijn passie voor webdesign begon al op jonge leeftijd en heeft de basis gelegd voor het oprichten van Creative Corner, een van de snelgroeiende webdesignbureaus in Nederland.

Mijn fascinatie voor het internet en websiteontwikkeling is van jongs af aan de drijvende kracht geweest achter mijn carrière. Het ontwerpen en bouwen van websites staat bij mij altijd centraal. Ik heb altijd een natuurlijke neiging gehad om mensen te helpen met webdesign en vormgeving. Mijn klanten bij Creative Corner begrepen mijn manier van uitleggen goed, wat mij inspireerde om een WordPress cursus te ontwikkelen.

Ik geniet van het delen van mijn kennis en vaardigheden, en dit doe ik met een combinatie van professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Samen met mijn team blijf ik continu innoveren en de laatste trends en technieken integreren in onze cursus, zodat deze altijd maatwerk en up-to-date is. Mijn doel is om jou te voorzien van de tools en inzichten die nodig zijn om zelfstandig je eigen website te bouwen en te onderhouden.

 

Waarom Kiezen voor Creative Corner?

✅ Persoonlijke Aandacht en Interactie
✅ Professionele Begeleiding
✅ Uitstekende Prijs-Kwaliteitverhouding
✅ Toepassing in de Praktijk
✅ Flexibele Planning
✅ Leerervaring op Maat
✅ Voortdurende Ondersteuning
✅ Certificaat
✅ Flexibele Lesmethoden

Cursusdetails en Opties

Kosten

De investering voor de cursus bedraagt €495,- exclusief btw.

Locatieopties

Online: Volg de cursus online.
Op Kantoor in Beverwijk: Kom naar onze kantoor in Beverwijk
Zelfgekozen Locatie: Voor extra gemak, kies een locatie naar keuze (extra kosten van toepassing, details na aanmelding).

Tijdsduur

De cursus is intensief en duurt één dag, van 10:00 tot 17:00 uur.

Flexibiliteit in Tijd: Wil je eerder of later beginnen? Dat kan! Geef je voorkeur aan via WhatsApp na aanmelding. De dag is volledig gewijd aan jou en je mentor, waardoor aanpassingen in de tijdsplanning mogelijk zijn.

Deelnemers

Standaard is de cursus 1-op-1.

Groepsdeelname mogelijk: Wil je met meer deelnemers komen? Informeer naar de groepskortingen via WhatsApp +31 0852129559 of e-mail naar ali@ccorner.nl.

Contact en Flexibiliteit

Geen geschikte datum of een andere vraag? Neem contact op met Ali via WhatsApp +31 0852129559 of e-mail naar ali@ccorner.nl.

Ons Cursusproces: In Drie Eenvoudige Stappen

Stap 1

Kies Je Datum

Selecteer online gemakkelijk jouw gewenste cursusdatum om je inschrijving te starten.

Stap 2

Persoonlijk Contact met Ali

Na je inschrijving neemt Ali persoonlijk contact met je op om alle cursusdetails en eventuele vragen te bespreken.

Stap 3

Start Jouw Cursus

Begin met de cursus op de door jou gekozen datum en locatie, volledig voorbereid en klaar om te leren.

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoorden op enkele van de meestgestelde vragen over onze WordPress cursus.

Voor onze WordPress cursus is geen voorkennis vereist. Het is voldoende als je basisvaardigheden hebt in het gebruik van een computer. Als je bijvoorbeeld bekend bent met het gebruik van e-maildiensten zoals Gmail of Hotmail, dan heb je al genoeg basis om te starten met onze cursus. We beginnen bij de grondbeginselen van WordPress en bouwen van daaruit op, zodat je stap voor stap alles leert wat je nodig hebt.

Bij Creative Corner begrijpen we dat elke cursist uniek is, met eigen leerbehoeften en doelen. Daarom is onze WordPress cursus ontworpen met flexibiliteit in gedachten. Dit betekent dat we, vooral in onze 1-op-1 sessies, de inhoud van de cursus kunnen aanpassen aan jouw persoonlijke interesses en vereisten.

Of je nu een beginner bent die vanaf de basis wil beginnen, of iemand met enige ervaring die specifieke vaardigheden wil verbeteren, we stemmen de training af op jouw niveau. Bovendien, als je een bepaald doel voor ogen hebt, zoals het bouwen van een zakelijke website of het verbeteren van een bestaande site, focussen we op de aspecten die voor jou het meest relevant zijn.

Deze aanpak garandeert niet alleen dat je de meest relevante en praktische vaardigheden leert, maar zorgt er ook voor dat je de cursus verlaat met het vertrouwen en de kennis om je eigen unieke doelen te bereiken.

Het belangrijkste dat je nodig hebt voor de cursus is een goed werkende laptop of computer. Deze gebruik je actief tijdens de cursus voor zowel het volgen van de instructies als het uitvoeren van praktijkoefeningen. Zorg ervoor dat je apparaat betrouwbaar is en een stabiele internetverbinding heeft, vooral als je kiest voor de online cursusoptie. Alle andere benodigdheden, zoals software en lesmateriaal, worden door ons verzorgd. Zo kun je je volledig concentreren op het leren en ontwikkelen van je webdesignvaardigheden.

Absoluut, dat is precies het doel van onze WordPress cursus. Wij begeleiden je door het hele proces van het installeren van WordPress, tot het aanpassen van instellingen naar jouw voorkeuren. Na de cursus beschik je over de essentiële vaardigheden om zelfstandig je eigen website te ontwerpen en te bouwen. Hoewel de cursus zich richt op de basisbeginselen, biedt het een stevige fundering waarop je verder kunt bouwen. En mocht je interesse hebben in meer geavanceerde onderwerpen of specifieke vaardigheden, dan staan we klaar om je daarin ook te begeleiden.

Zodra je je hebt aangemeld voor de cursus, het aanmeldingsproces hebt doorlopen, en de betaling hebt voldaan, ben je officieel ingeschreven. Afhankelijk van de door jou gekozen cursusoptie, zal het proces enigszins variëren. Ongeacht voor welke optie je cursusoptie je hebt gekozen, zal Ali persoonlijk contact met je opnemen.

Als je hebt gekozen voor een online cursus, ontvang je voorafgaand aan de cursusdag een link voor de online meeting. Bij een cursus op onze locatie in Beverwijk zullen we je na een gesprek met Ali de exacte locatiegegevens verstrekken. Mocht je hebben gekozen voor een cursus op een door jou gekozen locatie, dan worden de details daarvan besproken tijdens het telefonisch gesprek met Ali.

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en duidelijke communicatie. Daarom zorgen we ervoor dat alles helder en overzichtelijk aan je wordt gecommuniceerd, zowel voor, tijdens als na de cursus. Zo kun je met een gerust hart aan de cursus beginnen, wetende dat alle praktische zaken goed geregeld zijn.

Programmeren is niet nodig voor onze WordPress cursus. Een van de grote voordelen van WordPress is dat het mogelijk is om een volledige website te bouwen zonder dat je ook maar één regel code hoeft te schrijven. Onze cursus is speciaal ontworpen voor beginners, dus we richten ons op de fundamentele aspecten van WordPress die je in staat stellen een website te creëren en te beheren zonder programmeerkennis. Zo maken we webdesign toegankelijk voor iedereen, ongeacht hun technische achtergrond.

Onze WordPress cursus is ontworpen voor een breed scala aan deelnemers. Het is ideaal voor iedereen die professionele websites wil opzetten, beheren en aanpassen op een gebruiksvriendelijke manier. Dit omvat zowel beginners die vanaf nul willen beginnen als mensen die al een website hebben en deze willen verbeteren. Zelfs als je al enige ervaring hebt met het zelf uitproberen van WordPress, zul je ontdekken dat onze cursus nieuwe deuren opent en je inzicht geeft in extra mogelijkheden. Kortom, de cursus biedt waardevolle kennis en vaardigheden voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers die hun vaardigheden in webdesign willen uitbreiden of verfijnen.

Jazeker, wij bieden de flexibiliteit om trainingen op locatie te verzorgen. Naast onze online cursussen en de mogelijkheid om de training bij ons op kantoor in Beverwijk te volgen, kun je ook kiezen voor een training op een door jou gekozen locatie. Dit biedt extra gemak, vooral als je een specifieke leeromgeving voorkeur hebt of als je de cursus in een vertrouwde omgeving wilt volgen. Houd er rekening mee dat er voor trainingen op locatie extra kosten in rekening kunnen worden gebracht, waarover je meer informatie ontvangt na je aanmelding.

De nazorg die wij bieden, omvat ondersteuning op afstand voor een periode van één maand na het voltooien van je cursus. Dit houdt in dat je toegang hebt tot hulp via telefoon, chat, e-mail of schermdelen. Of je nu vragen hebt over de cursusstof, assistentie nodig hebt bij het toepassen van wat je hebt geleerd, of tegen specifieke uitdagingen aanloopt bij het bouwen van je website, ons team staat klaar om je te ondersteunen. Deze ondersteuning is ontworpen om je te helpen bij de overgang van het leren in de cursus naar het zelfstandig toepassen van je nieuwe vaardigheden in de praktijk.

Onze 1-daagse basistraining in WordPress is ontworpen om je een stevige basis te bieden. Voor veel deelnemers is dit voldoende om te beginnen met het bouwen en onderhouden van hun eigen website. We behandelen alle essentiële onderwerpen en bieden praktische oefeningen. Mocht je na de training merken dat je aanvullende hulp of diepgaandere kennis nodig hebt, dan staan we klaar om samen met jou te kijken naar de beste oplossingen. Of het nu gaat om extra training, nazorg of gepersonaliseerde begeleiding, ons doel is om ervoor te zorgen dat je met vertrouwen en competentie je webdesignvaardigheden kunt toepassen.

Geen zorgen als je nog geen eigen website hebt! Bij Creative Corner voorzien we je van een tijdelijke oefenomgeving waar je tijdens de cursus mee kunt werken. Deze oefenomgeving is beschikbaar voor een periode van drie maanden na afloop van de cursus, zodat je voldoende tijd hebt om te oefenen en te experimenteren met wat je hebt geleerd. Bovendien, als je besluit om wat je hebt gecreëerd in de oefenomgeving te gebruiken voor een permanente website, kunnen we je helpen met het proces om deze te verplaatsen naar jouw eigen webhosting leverancier. Dit zorgt ervoor dat je vanaf het begin praktijkervaring opdoet, zelfs zonder een bestaande website.

Als je werknemer bent en geïnteresseerd in onze WordPress cursus, is het goed mogelijk dat je de cursus kunt financieren met een opleidingsbudget dat beschikbaar is via je werkgever. Veel bedrijven bieden hun werknemers een budget voor professionele ontwikkeling, aangezien investeren in de vaardigheden van werknemers ook een investering is in het bedrijf zelf. Bovendien kunnen werkgevers en ondernemers de kosten voor scholing vaak als bedrijfskosten aftrekken van de winst. We adviseren je om deze mogelijkheid te bespreken met je werkgever, aangezien het volgen van onze cursus niet alleen jouw vaardigheden zal verrijken, maar ook waarde kan toevoegen aan het bedrijf waarvoor je werkt.

Onze WordPress cursus is een intensieve, ééndaagse training die je de essentiële vaardigheden bijbrengt om effectief met WordPress te werken. We beginnen met de basis en werken stap voor stap naar het opbouwen van een volledig functionele website. Tegen het einde van de dag heb je niet alleen een werkende website, maar beschik je ook over de cruciale vaardigheden om je site verder uit te breiden en te onderhouden.

Deze cursus is bijzonder geschikt voor ondernemers die een nieuwe website nodig hebben, of die zelf een bestaande website willen gaan beheren en bijwerken. Het is een uitstekende kans om in korte tijd een solide basis te leggen in webdesign en -beheer, waardoor je onafhankelijker en vaardiger wordt in het omgaan met je online aanwezigheid.

Deze cursus onderscheidt zich door zijn praktische en persoonlijke benadering. In tegenstelling tot veel basis WordPress cursussen waar je alleen de grondbeginselen leert, gaan we in onze cursus een stap verder. Samen bouwen we een complete website, waarbij ik je begeleid bij het kiezen van het beste template en de meest geschikte tools. Deze tools zijn speciaal geselecteerd om het bouwen en onderhouden van je website zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken.

Bij mij leer je niet alleen hoe je een website maakt, maar ook hoe je slimme keuzes maakt die jouw project ten goede komen. En het allerbelangrijkste is dat je na de cursus altijd op ons kunt rekenen voor verdere ondersteuning. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen met vertrouwen begint, maar ook op lange termijn succes hebt met je website.

Voor de cursus is het niet nodig om vooraf een domeinnaam te registreren. We voorzien alle cursisten van een speciale oefenomgeving waarin je tijdens de cursus kunt werken. Deze omgeving is alleen toegankelijk voor jou en ons, wat zorgt voor privacy en een veilige leeromgeving. Bovendien blijft deze testomgeving tot drie maanden na de cursus beschikbaar, zodat je voldoende tijd hebt om te oefenen en de geleerde vaardigheden te verfijnen. Dit maakt het mogelijk om zonder enige druk of extra kosten te experimenteren en te leren.

Investeer in je toekomst en groei door met nieuwe vaardigheden.

Creative Corner © 2023. Alle rechten voorbehouden.
Algemene Voorwaarden | Privacy policy

 

Parallelweg 128 A3, 1948NN Beverwijk
Info@ccorner.nl | 085 212 9559
Kvk: 77660366