fbpx

Wij zijn Creative corner

Wij helpen bedrijven zoals die van u om meer klanten aan te trekken en zich te onderscheiden van concurrenten door middel van hun websites.

Beoordeeld met 4.9/5

- door 70+ klanten

Onvergetelijk wint, elke keer.

Wij helpen bedrijven te ontdekken wat hen uniek maakt ten opzichte van anderen en creëren onvergetelijke ervaringen die zich onderscheiden van de rest.

Wij houden ons proces eenvoudig, transparant en klantgericht.

creative corner

"Deskundigheid en snelle opvolging zijn handelsmerken van Creative Corner. Zonder poespas professionele websites bouwen kunnen ze als de beste."

- Kevin Zuidhof, oprichter en directeur IvCB Public Affairs & Stakeholder Management

Wat u kunt verwachten

De meest responsieve, vriendelijke service die u ooit heeft gehad.

Klanten kiezen voor ons op basis van onze kwaliteiten - ze houden van ons vanwege onze bereikbaarheid. We gaan tot het uiterste om ongelooflijk snel op uw wensen in te spelen, zodat u zich nooit genegeerd en altijd verzorgd voelt. U heeft altijd een vaste contactpersoon die beschikbaar is voor vragen en wijzigingen. Meestal kunnen deze binnen een werkdag worden verwerkt.

creative corner review
homepagina Hoveniersbedrijf Messemaker

Een website waar u trots op zult zijn.

U hebt een geweldig bedrijf opgebouwd - uw nieuwe website zal dat weerspiegelen en naar een hoger niveau tillen. Elk element op uw nieuwe website zal perfect aansluiten bij uw huisstijl en waarden.

Grote resultaten die er echt toe doen.

U heeft financiële doelen te bereiken. Dat begrijpen we volledig. Daarom richten we ons op en verbeteren we drastisch de statistieken die er echt toe doen: Conversies, sales en betrokkenheid. Vertel ons uw KPI's, en wij bouwen een website die aan die behoeften voldoet.

homepagina ivcb

Er zijn hier geen ego's

Onze kennismakingsgesprekken eindigen altijd met " Er zijn hier geen ego's", en dat menen we! We beschouwen elk project als een uitdagende samenwerking. Wij zijn de experts in webdesign en -ontwikkeling, en u bent de expert in uw bedrijf. We doen ons werk met volle passie en geven echt om het leveren van goed werk; op die manier maken we het internet beter voor iedereen.

Een samenwerking op lange termijn die geweldige resultaten oplevert.

Wij doen ons best om voor onze klanten een stap verder te gaan.

Beoordeeld met 4.9/5

- door 70+ klanten

"Deskundigheid en snelle opvolging zijn handelsmerken van Creative Corner. Zonder poespas professionele websites bouwen kunnen ze als de beste."

- Kevin Zuidhof
oprichter en directeur IvCB Public Affairs & Stakeholder Management

"Snel contact, flexibel met afspreken, klant gericht, deskundig, stemt goed af en prima resultaat!"

- Gerald van Rijsewijk
eigenaar Praktijk GvR

Creative Corner heeft voor ons bedrijf een geweldige site gemaakt! De communicatie is heel sterk.

- Charlotte van der Vorm
eigenaar Ster Import

"Van het ontwerpen van illustratieve middelen tot het bouwen van de website. We raden Creative Corner ten zeerste aan en kijken ernaar uit om in de toekomst weer samen te werken."

- Logistieksnel

Ze ontwierpen briljante, dynamische websites tegen een betaalbare prijs en voltooiden het project van begin tot eind zeer snel. Ik wil

- Calamero

Mijn ervaring met Creative Corner was 100% positief! Creative Corner had een nauwkeurige tijdlijn, bleef binnen ons budget en gaf antwoord op alles wat gevraagd en vereist was voor onze nieuwe site.

- Ontimehousing

Diensten

Bedrijfsinformatie

Telefoon: 085 212 9559
Email: info@ccorner.nl

Adres: Parallelweg 128 -A3, 1948 NN Beverwijk
Openingstijden:

Maandag t/m zondag: 08:30–20:00

KvK: 77660366
Btw-nummer: NL003220404B37