Skip to content Skip to footer

Wij zijn
Creative Corner

Creative Corner is een creative webdesign agency gevestigd in Haarlem. Creative Corner bouwt onvergetelijke websites en webshops voor bedrijven door heel Nederland en belgie!

creative corner
Video afspelen

Maak het onvergetelijk

Wij van Creative Corner helpen bedrijven te ontdekken wat hen uniek maakt ten opzichte van anderen en creëren onvergetelijke ervaringen die zich onderscheiden van de rest. We houden onze processen eenvoudig en transparant. Wij doen het op een manier die duidelijk is voor onze klanten.

Enkele voorbeelden van onze werk

5.703% groei in organisch verkeer.

Bezoekers blijven 5x langer op de website.

Een stijging van 240% in boekingen

Door vernieuwde website blijven bezoekers 4x langer op de website.

Een stijging van 163% in aanvragen

Een stijging van 120% in de E-Commerce Conversion Rate.

Het aantal pagina’s dat wordt bekeken is met 138% gestegen.

Door vernieuwde website blijven bezoekers 12x langer op de website.

Organische bezoekers klikken 32% vaker door.

Een stijging van 267% in de E-Commerce Conversion Rate.

Bezoekers blijven 5x langer op de website.

Ook hier tussen staan?

Dit zijn een aantal websites die waanzinnig converteren.

Wij weten bijna zeker dat wij u ook kunnen helpen met een website laten bouwen. Boek een gratis kennismakingsgesprek om uw webdesign wensen en doelen te bespreken.

Wat maakt Creative Corner anders
dan elk ander digitaal bureau?

Gespecialiseerd

We bieden u datgene aan waar we super goed in zijn.

Focus op resultaat

Wij geven om de impact die ons werk heeft op uw bedrijf.

Persoonlijke aanpak

Wij denken graag met u mee om tot een mooi optimaal eindresultaat te komen!

Een stap verder

Wij beschouwen onze verbintenissen als relaties, niet als overeenkomsten.

Erkenning

Bedrijven die wij helpen

Paar van onze klanten aan het woord

Ik wil Creative Corner bedanken voor het maken van mijn website. Mijn website doet het super. Ook bedankt voor het optimaliseren van ons Google mijn bedrijf account. Jullie hebben geweldig werk geleverd, want ik wist helemaal niet meer wat ik moest doen. Ik zou iedereen die een website nodig heeft aanraden om niet verder te zoeken. De mensen van Creative corner zijn zeer goed geïnformeerd, ze kennen het antwoord van elke vraag die ik had. Nogmaals bedankt!

Amber

Creative Corner heeft voor ons bedrijf een geweldige site gemaakt! Met de goede vragen kregen ze onze marketing aanpak scherp. Ze hebben heel veel kennis van hoe een site het beste werkt, en hoe deze straks goed gevonden kan worden. De communicatie is heel sterk. De logo’s zijn heel mooi geworden simpel, krachtig en creatief. Heel erg bedankt !

Charlotte van der Vorm

Ster Import

Eerlijk gezegd schrijf ik zelden een recensie met mijn mening of ervaring, maar nu heb ik de intentie om mensen te helpen die succesvol willen zijn in de online business, eerst moet je weten wat je wilt, ten tweede hoe wil je dat het project er uit ziet en welk effect je in de markt wilt bereiken, en ten derde tijd en geld besparen en Creative Corner inhuren.

Marcel van Steenbergen

Sortlist

We hebben onze website twee keer vernieuwd in een periode van 12 maanden. Er was geen vergelijking tussen het eerste bedrijf en Creatieve Corner. Professioneel, creatief, aandacht voor detail, uitstekende communicatie.

Merel Menders

Trustoo

Dit proces was een absoluut genoegen. Iedereen was uiterst behulpzaam. Ik ben zo trots op wat we hebben kunnen creëren. Bedankt allemaal voor jullie harde werk en geduld.

Thijs

Trustoo

Fijne samenwerking, wordt goed meegedacht om tot een goed resultaat te komen. Zeer tevreden over de nieuwe website.

Bas

Trustoo

Uitstekend, werken met Creative Corner was geweldig. Dankzij hun kennis en vastberadenheid ziet onze website er geweldig uit en functioneert hij ook echt goed. Ik raad iedereen die op zoek is naar een aangepaste website aan om hen te bellen en met hen te praten, zij zullen u in de goede richting leiden.

Iris

Trustoo

Creative corner luisterde naar alles wat we nodig hadden en wilden in een nieuwe website, en leverde het vervolgens af. Bij elke stap werd er naar ons geluisterd. We kunnen niet gelukkiger zijn met onze nieuwe website.

Sara

Trustoo

Creative corner heeft ons geholpen met een website voor onze bedrijf.

Creative Corner luisterde goed naar onze ideeën en zei hebben uiteindelijk onze ideeën omgezet in een ontwerp, klantgerichtheid.

Klaas

Sortlist

Met hulp van Creative Corner konden we de functionaliteit van onze website drastisch vergroten en tegelijkertijd onze kosten verlagen. Onze website is veel gebruiksvriendelijker, heeft veel meer functies dan voorheen en is ongelooflijk eenvoudig te onderhouden. We kunnen niet blijer zijn met onze nieuwe website! Iedereen binnen Creatieve corner bedankt!

Medy

Trustoo

Geweldig werk!!! kon niet blijer zijn!!! Vroeg het werk op maandag alles was klaar op donderdag! Beste prijs.

Daan

Google

Creative Corner heeft voor Energielabel Volendam een functionele website gebouwd. Naast fraai designwerk is het de medewerker van Creative Corner ook gelukt de vindbaarheid van ons bedrijf te verbeteren. Fijn contact en snelle reacties op e-mails. Daarnaast is het totale proces ook nog eens relatief snel verlopen. Zeker een aanrader. Met vriendelijke groet, Het team van Energielabel Volendam

Energielabel Volendam

Google

Snel contact, flexibel met afspreken, klant gericht, deskundig, stemt goed af en prima resultaat! 

Gerald van Rijsewijk

Praktijk GvR

Ik ben blij dat we Creative Corner hebben gevonden om onze website opnieuw te laten ontwerpen! Ze hebben fantastisch werk voor ons geleverd. We hebben in de loop der jaren verschillende mensen aangenomen en de meesten gaven een gemiddelde site. Creative Corner gaf ons een schone en goed ontworpen site. Ze worden echt betrokken bij de klant in het creatieve proces en proberen te leveren wat de klant wil.

Labbis

Google

Creative Corner heeft een uitstekend en getalenteerd team. Ze boden uitstekende professionele service en overtroffen onze verwachtingen. Ze ontwierpen briljante, dynamische websites tegen een betaalbare prijs en voltooiden het project van begin tot eind zeer snel. Ik wil Creative Corner bedanken voor hun hulp en professionaliteit gedurende het hele project.

Calamero

Google

Mijn ervaring met Creative Corner was 100% positief! Creative Corner had een nauwkeurige tijdlijn, bleef binnen ons budget en gaf antwoord op alles wat gevraagd en vereist was voor onze nieuwe site. Ik zou Creative Corner absoluut aanbevelen aan vrienden en bedrijven die op zoek zijn naar een webdesign bureau.

Ontimehousing

Het getalenteerde team van Creative Corner kon ons creatieve concept absorberen en onze ideeën omzetten in een digitale realiteit. Van het ontwerpen van illustratieve middelen tot het bouwen van de website. We raden Creative Corner ten zeerste aan en kijken ernaar uit om in de toekomst weer samen te werken.

Logistieksnel

Wij gingen met Creative Corner werken aan meerdere projecten en zo’n hechte samenwerking met hen leidde altijd tot fantastische resultaten. Het is fijn om met een bureau te werken dat niet aanvoelt als een bureau. We waren allemaal één team dat van begin tot eind samenwerkte aan een product.

Xidig Academy

Google

Zeer tevreden over Creative Corner. Geweldig bedrijf om je nieuwe website in de lucht te krijgen.

Sterschilder

Google

De mensen bij Creative Corner waren deskundig, creatief en persoonlijk.

Jonna Fraser

Geweldige service en kwaliteit! Daarnaast is het ook betaalbaar dus voor iedereen aan te bevelen

Hafsaty

Google

Zeer goede service. Wij zijn er blij mee en daardoor een aanrader voor anderen., Prima Team!

Xidig Organisation

Google

Creative Corner is professioneel en betrouwbaar. Uitstekende service en support!

Jeem

Google

CREATIVE CORNER

MAAK HET ONVERGETELIJK

Diensten

website laten maken

Website laten maken

Wilt u een professionele website laten maken? Een moderne website laten maken die hoog scoort in Google en toegankelijk is op alle apparaten? Dan bent u bij Creative Corner aan het juiste adres.

Ons team heeft jaren ervaring in geavanceerde website laten maken en is up-to-date met de meest recente ontwikkelingen in webdesign. Betaalbare website laten maken zo als u dat wilt.

Webshop laten maken

Online shoppen wordt steeds populairder en e-commerce groeit iedere dag. Steeds meer mensen kopen hun producten liever online dan in een fysieke winkel. De moderne ondernemer weet dat een webshop een succesvol verkoopkanaal is. Met een professionele webshop bereikt u meer klanten dan offline ooit mogelijk zal zijn.

webshop laten maken
website onderhoud veiligheid

Website Onderhoud & Website Ondersteuning

Voor webdesign is innovatie elke dag essentieel. Technieken worden steeds beter, veiliger en sneller. Met structureel onderhoud zorgt u ervoor dat alle functies blijven werken en dat uw website altijd beveiligd en bereikbaar is. Creative Corner neemt al het nodige onderhoud uit uw handen.

Zijn er werkzaamheden aan uw website of webshop waar u zelf geen tijd voor hebt of mist u inspiratie voor nieuwe content? Wij staan voor u klaar!

Bedrijfsinformatie

Telefoon: 023 207 8101
Email: info@ccorner.nl

Adres: Stationsplein 80, 2011 LM Haarlem
Openingstijden:
Maandag t/m zondag: 08:30–20:00

KvK: 77660366
Btw-nummer: NL003220404B37

Carrière bij Creative Corner

Creative Corner brengt een overvloed aan vaardigheden, achtergronden, interesses en opleiding samen, waardoor we de uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd aankunnen en om de beste gebruikerservaringen te creëren.

Klaar om te groeien met uw bedrijf?

Klik op de knop hieronder voor een gratis kennismakingsgesprek. Wij verheugen ons erop om meer te weten te komen over u, uw bedrijf, en hoe wij u kunnen helpen nog meer succes te behalen.

Creative Corner © 2023.  Alle rechten voorbehouden.